

- Ти, чий син си, бе?
- Ами, ние с татко не знаем, а мама не ни казва...

- Колко си туриш на тебе, скъпа.
- Киро, напоследък много ядеш!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Опитайте с течен перилен препарат
Достатъчно е да вземете прости съставки и леко да промените обичайната концепция
Толкова е лесен и вкусен, че ще си го запишете в тетрадката с любими рецепти
Вариантите за приготвяне на сръбския боб са много
Вариантите за приготвяне на пребранац са многo
Цената на ориза се вдига с 3,2 на сто и се търгува по 3,24 лв. за килограм
В нощта на 31 декември традицията повелява да се приготви специална обредна вечеря
Важно е ястията да отразяват темперамента на домакина - мощен и самоуверен огнен характер
Към момента свинското и пилешкото са с 10% нагоре
Става въпрос за западноевропейски инвеститор, който мести производството си в страната ни