

- Може синко, може, ама язък за жената!

- Нашият ресторант е от категория лукс! Сметката на клиентите се носи от кардиолог!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Пилешкото месо е по-достъпно за трапезата ни
Ястието се приготвя сравнително лесно и е адски вкусно
Сервирайте с любимата ви паста или като гарнитура
Действа и като профилактика
Достатъчно е да вземете прости съставки и леко да промените обичайната концепция
Пиле със сочни зеленчуци по китайски в български прочит, което го прави още по-вкусно
Опитните домакини знаят няколко трикчета, с които и без млечни продукти то става нежно и вкусно
Ето как да я приготвите
Вариантите за приготвяне на сръбския боб са много
Вариантите за приготвяне на пребранац са многo