Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Зелевите кюфтенца се запържват в тиган със сгорещено олио на среден огън до златисто от двете страни
Ето я рецептата
Идеални са за Коледните пости, ще се оближете от вкусната гозба
Открийте вкуса на нещо различно – ароматни кюфтета от черен боб, хрупкави отвън и нежни отвътре, идеални за всеки, който търси здравословно удоволствие
Изчезват от масата толкова бързо, че понякога дори нямам време да ги подредя както трябва
Приготвени по този начин, кюфтетата се получават уникално вкусни
Запеканка с кюфтета и кашкавал вече ми е любимата рецепта - и за готвене, и за хапване
Вкусно предложение от японската кухня
Предлагаме да си приготвите това блюдо по малко по нетрадиционен начин
Правят се с лук, чесън и чушки, увити в бекон