

- Ами... ако имаш неуредени дела, сега е моментът.

- Единият прави илюзии... другият поне си признава.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Oпepaциятa бeшe дocтa тeжĸa, зaщoтo Mapи има cлaбocт нa cъeдинитeлнaтa тъĸaн, разказа Гала
Линда е канадка по произход, завършила е икономика, но от 10-ина години управлява успешен сладкарски бизнес
С бадемово брашно и без глутен
Всичко зависи от съставките и дали си я правим сами
Мадам Петкова е икономист по образование, но голяматa й страст е сладкарството
В този сладкиш се използва безсолна извара от краве мляко, ако нямате, може да я замените с някой вид от магазина или крема сирене
Витрината със сирена, колбаси и вина е „черешката на тортата“ и много се гордея с нея
На какво дължи качествата си
Трябва да спрете употребата на захар, глутен и млечни продукти
Вижте кои са те