×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Галъп: 28,5 на сто от избирателите гласуваха до 17 ч.
  • 75 сигнала за нарушения на изборното законодателство са получени в МВР
  • Какво време ни очаква в изборния ден и през новата седмица
  • Десетки ранени при удар на камион в автобусна спиркa до Тел Авив
  • Росица Матева, ЦИК: Имаме сигнали, че не са стартирали машини
  • Слаба избирателна активност в началото на изборния ден в Турция
  • Масова смяна на членове на секционни комисии, много от тях не се явиха
  • България гласува: Избираме 51-ия парламент
  • Запалиха партиен клуб в Кубрат
  • Бургазлия забрави за смяната на времето, чака един час пред изборната секция
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Костадин Милев, за когото развитието на Южното Черноморие е кауза, с призив да гласуваме в неделя


Костадин Милев, за когото развитието на Южното Черноморие е кауза, с призив да гласуваме в неделя
Костадин Милев заедно с водача на листата на ГЕРБ-СДС Димитър Николов
Тема в развитие
ГЕРБ-СДС закри кампанията си с ясен ангажимент – редовно правителство и подкрепа за проектите на Бургаски регион "Пощенска кутия за приказки" донесе смях и забавление в ж.к. "Меден рудник" Ферди Хюлми – човекът, който възроди футбола в родното си село Пожарна служба в Сунгурларе и ремонт на Ришкия проход - приоритети на кандидат-депутата Чани Стойчев Андрей Рунчев ще наблегне над икономическото развитие на Бургас в бъдещото Народно събрание България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос! Вълнуващо автомобилно състезание с важна мисия се проведе днес в Бургас Дечо Коешинов от ГЕРБ е човекът на действията, решава със "забивка" важни теми в здравеопазването и спорта Какви ангажименти поеха Бойко Борисов и ГЕРБ-СДС към жителите на Бургаска област Бойко Борисов в Бургас: Митко Николов ще си остане кмет, но ако искате успешно правителство, трябва да е доминирано от нас Димитър Николов: 28 проекта на Бургаския регион висят и само ГЕРБ-СДС може да поеме отговорността да ги изпълни НА ЖИВО! Бойко Борисов представя предизборната програма на ГЕРБ-СДС в Бургас Ф-Студио: Защо Димитър Николов лично покани емблемата на бургаската просвета инж. Илиева да се върне в листата на ГЕРБ-СДС Ф Студио: Защо Вежди Орманов от ГЕРБ-СДС е подходящата алтернатива в смесените райони Иван Ников показа, че младите могат да се развиват в България Бомба цъка в Руенско! ОбС заложи мина, хиляди са на път да останат без лекар Емурла Емурла – човекът, когото всички в Руенско познават Кандидат-депутати от ГЕРБ се ангажираха лично с подкрепа на туристическия бранш Открит урок по народни танци събра десетки в спортна зала „Никола Станчев“ в Бургас Отличиха 17 заслужили бивши учители от Бургаска област с почетен знак „Поп Георги Джелебов“ Първа крачка към филиал на Лесотехническия университет в Бургас - проведоха открита практика на студенти от София в парк „Езеро” Как ГЕРБ нареди пъзела на Бургаска област с всички най-важни за хората проекти Областният лидер на ГЕРБ: Крайно време е Димитър Николов да излезе и да покаже на държавата модела на Община Бургас Официално! Димитър Николов поведе ГЕРБ-СДС за Бургас, вижте пълния списък с кандидати
виж още
скрий
25 Октомври 2024, Петък, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Гласувайте за по-доброто развитие на Бургас и Областта, за развитието на туризма и Южното Черноморие, призова днес той по време на закриването на кампанията на ГЕРБ-СДС във Втори МИР

Костадин Милев е от младите лица в листата на коалиция ГЕРБ-СДС за Втори МИР-Бургас. Той е на 33 години е, от Китен. Работи в сферата на туризма и е общински съветник в Приморско. 
Костадин Милев е в политиката от много млад, член е на ПП ГЕРБ от над 10 години, а в местната власт влиза преди 5 години. 
"Развивам бизнес в сферата на туризма и считам, че мога да бъда полезен за развитието на този сериозен за нашата страна отрасъл. Гласувайте за по-доброто развитие на Бургас и Областта, за развитието на туризма и Южното Черноморие", призова днес той по време на закриването на кампанията на хората на Бойко Борисов в Бургас. 

Костадин Милев получи заслужена номинация за „Личност на 2022“ - година, преминала под знака на бушуващата война в Украйна, след като пръв приюти и храни стотици майки с деца от Украйна. Като собственик на детския лагер „Шипка“ в Китен, той направи всичко възможно да бъде приспособен и да отвори врати за стотици бягащи от войната. 

Костадин Милев от Китен, който пръв приюти и храни стотици майки с деца от Украйна

"Въпреки различията ни, въпреки политиките, смятам, че здравеопазване, образование, туризъм са сферите, в които трябва да има обединение сред бургаските депутати, компромиси и най-вече диалог. Проблемите трябва да се решават с помощта на държавата. Аз ще работя за моя град, но трябва държавна помощ за цялостна реклама на Черноморието ни, двържавно финансиране за инфраструктурата и подкрепа за създаването на събития и фестивали, които ще поляризират всеки български курорт като притегателно място за туристите", каза Костадин Милев, който е номер 19 в листата на ГЕРБ-СДС за Бургас. 
 




Запомнете тези дати
Запомнете тези дати 27/10/2024, Неделя 15:59 0
България Всички новини
Емисията на Флагман.бг: Как гласуваха в Кумлука и всичко по-интересно от изборния ден Емисията на Флагман.бг: Как гласуваха в Кумлука и всичко по-интересно от изборния ден Избирателната активност на този вот е по-висока от предходния Разпитаха 203-ма души от трите списъка, които се появиха във фейсбук Разпитаха 203-ма души от трите списъка, които се появиха във фейсбук Има 849 сигнала срещу купуването на гласове,ръстът е със 70 % спрямо миналите избори  Калин Стоянов: Гласувах за справедливост и отговорност Калин Стоянов: Гласувах за справедливост и отговорност Той е тясно профилиран по темите, свързани с обществения ред и сигурност Изгониха я от „Биг Брадър” заради спонсорите Изгониха я от „Биг Брадър” заради спонсорите Заради скандалните участници тази година поне 7 фирми са скъсали договорите си за реклама в шоуто само за седмица. Бургазлии гласуват за бъдещето на децата, вярват, че ще имаме правителство Бургазлии гласуват за бъдещето на децата, вярват, че ще имаме правителство Към 14:30 часа избирателната активност в ОУ "Любен Каравелов" и СУ "Иван Вазов" около 20-30 % Потрес! СИК си позволи да разпечата кутия, за да извади бюлетина Потрес! СИК си позволи да разпечата кутия, за да извади бюлетина РИК обаче отхвърли сигнала като неоснователен Само българин може да създаде безалкохолна мастика Само българин може да създаде безалкохолна мастика Долна измама в „Пееш или лъжеш”: Победата на тази участничка нагласена предварително Долна измама в „Пееш или лъжеш”: Победата на тази участничка нагласена предварително Певицата Надя Казакова редовно се появява по телевизия „Планета фолк”, а нашумя още преди 20 години, когато кандидатства за работа в „Шоуто на Слави” Председател на СИК в Руенско твърди, че е бил заплашван (ОБНОВЕНА) Председател на СИК в Руенско твърди, че е бил заплашван (ОБНОВЕНА) Според очевидци Симеон Стойчев търсел сензация Всеки шести пести от храна за сметки Всеки шести пести от храна за сметки 22 на сто от българите взимат заеми за текущи разходи
Шенген си отива: И Нидерландия връща границите Шенген си отива: И Нидерландия връща границите Новото правителство въвежда най-строгите антимигрантски мерки, приемани някога Колко избиратели са гласували към 16 ч. в Бургаска област Колко избиратели са гласували към 16 ч. в Бургаска област В Малко Търново отчитат ръст на активността спрямо вота през юни т.г. Баба Ванга и Нострадамус вещаят смъртоносна война в Европа през 2025 г. Баба Ванга и Нострадамус вещаят смъртоносна война в Европа през 2025 г. Ванга твърди, че един ден Путин ще стане "Господар на света" Промяната на часа: "Лондонското око" се завъртя наобратно Промяната на часа: "Лондонското око" се завъртя наобратно Обикновено то се движи по посока на часовниковата стрелка Мъж с малък пенис намери щастието си Мъж с малък пенис намери щастието си Най-добрия му секс бил с бъдещата му съпруга Бой заради мъж с женски дрехи Бой заради мъж с женски дрехи Съществото с неясния пол било радушно посрещнато в Мароко от местните жители Израелските удари по Иран били договорени, но има жертви Израелските удари по Иран били договорени, но има жертви Руски военен анализатор коментира, че едва ли Техеран ще отговори с дъжда от ракети, защото никой няма интерес от война Памела Андерсън без грим Памела Андерсън без грим Звездата от легендарния сериал "Спасители на плажа" присъства на Международния филмов фестивал в Сан Себастиан Сексскандал разтърси управляващите в Испания Сексскандал разтърси управляващите в Испания Главният говорител на лявото движение "Сумар" подаде оставка 12 бригади отидоха на 2 метра под земята заради юруша край Курск, Украйна чака юрдечетата ни 12 бригади отидоха на 2 метра под земята заради юруша край Курск, Украйна чака юрдечетата ни  Какво се въртите като пумпали по пропагандните голи куки? Киев, Зеленски и Сирски имат нужда от вашето пушечно месо!
Бойко Борисов Бойко Борисов Ако сме първи и имаме добър резултат, аз ще съм премиер, няма по-подготвен от мен Виц на деня Виц на деня След една година брак съпругата пита:
- Любовта е прекрасно нещо, нали, скъпи?
- Да, права си, но и с теб ми е приятно...
Виц на деня Виц на деня Дедо вика на внука си:
- Бегай да се криеш! Даскалицата ти иде, а ти днеска отсъстваш от училище.
- Ти бегай деда ми, що аз и казах, че си умрел!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Лесно им е на кифлите за Хелоуин, трият грима и са готови...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори