×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • От днес БНБ сваля основния лихвен процент на 3,43 на сто
  • 1 октомври – Световен ден на музиката, архитектурата и възрастните хора
  • Клане в Шанхай: 37-годишен мъж уби трима и рани 15 при атака с нож
  • С две премиери стартира новият театрален сезон в Сатирата
  • Чуждестранен кораб напада виетнамски рибари край Параселските острови
  • The Economist: Украйна губи войната, Зеленски пренебрегва реалността
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Как ГЕРБ нареди пъзела на Бургаска област с всички най-важни за хората проекти


Как ГЕРБ нареди пъзела на Бургаска област с всички най-важни за хората проекти
По общини ще видите кой от кандидатите за народни представители какви ангажименти поема, за да получи доверието на избирателя
01 Октомври 2024, Вторник, 18:48 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки: Георги РУСЧЕВ, видео: Иван КОЛЕВ

Не се страхувам от работа, не се страхувам от отговорност, винаги съм заставал срещу проблемите и съм търсил решение, каза водачът на ГЕРБ-СДС Димитър Николов, който е и най-успешият кмет в България

Силният отбор на ГЕРБ-СДС нареди пъзела на Бургаска област, показвайки най-важните за хората и общините проекти. Това се случи на официалното откриване на кампанията на Коалицията за 51-ото Народно събрание. Събитието се проведе до Часовника в Бургас, където областният координатор Иван Алексиев представи всеки един от кандидатите, които в следващия парламент ще отстояват приоритетите и интересите на жителите на областта. 

„За седми пореден път се изправяме пред вас и искаме вашето доверие. За седми пореден път искаме вашия глас за нашите кандидати за народни представители. Защото когато ГЕРБ управляваше, имаше спокойствие, сигурност и стабилност. През последните 4 години изпаднахме в едно безвремие, безхаберие и хаос, които превърнаха държавата ни в несигурна и неспокойна за нас, самите българи. Затова на тази кампания отново ще кажем какво ще изпълним. Няма да даваме празни обещания, а ще поемем конкретни ангажименти за това какво ще се случи в нашия регион. Защото ние гарантираме сигурност, спокойствие за всеки един българин, за всеки един от нас, нашите родители, нас самите и за децата ни. Това ще стане, когато на 27 октомври всеки от нас излезе и гласува с ум, разум и сърце“, каза в Иван Алексиев. 

Иван Алексиев представи силния отбор на ГЕРБ-СДС и приоритетите на Коалицията:

Той даде думата и на водача Димитър Николов – най-успешния кмет на България, който, откакто седна на управленския стол през 2007 година, превърна Бургас не само в най-красивия град за живеене, но и в най-бързо развиващия се. 

Най-успешният кмет у нас - Димитър Николов, поведе отбора на ГЕРБ-СДС

„За мен интересите на Бургас и Бургаския регион стоят над всичко. Именно затова заставам с името си и поех ангажимента да водя листата на ПП ГЕРБ на тези парламентани избори. Така мога да гарантирам интересите и реализирането на проектите на територията на Бургаска област. Може би съм един от малкото хора в областта, който в детайли е запознат с всеки един проект във всяко населено място. За да се случат тези неща, за да се решат проблемите в нашия регион, е необходимо изключително мощно лобиране, работа и ангажименти. Явно трябва хора с авторитет и хъс за работа да поемат тази инициатива. А те на търпят отлагане. Ежедневието ни е изключително забързано. Нашите събратя от другите градове в Европейския съюз работят в синхрон с националните си администрации и редовни правителства. Аз срещам държавни чиновници, които буквално всеки месец сменят имената, телефоните и адресите си. Това прави невъзможно решаването на на проблемите в нашия регион. Именно затова големи проекти зациклят и буксуват“, изтъкна Николов. 

Чуйте какво каза още Димитър Николов:

Областният координатор на ГЕРБ-Бургас Иван Алексиев представи кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС и отбеляза, че именно те са гарантът за успешното развитие на страната 

Той изброи и част от тях – забави се решението с Кръвния център в Бургас, проблеми с финансирането на Детската болница, с обходите на Бургас, Айтос и Карнобат, с пристанището на Царево и Приморско, забави се процедурата с изграждането на спорните зали в Царево и Поморие. 

 

„Това са големи проекти, от чието реализиране зависи съдбата и начинът на живот на жителите на областта. Последните години като остров на спокойствието в тази разбъркана действителност остана местната власт. Може би е дошло време ние кметовете да поставим въпросите си ясно, да вдигнем глава, да се борим да защитим регионалните си интереси в национален мащаб“, добави още водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 2 МИР-Бургас. 

Вторият в листата на ГЕРБ-СДС за 2 МИР-Бургас Жечо Станков, който е сред най-добрите енергийни експерти в страната, пое ангажимент да продължи да работи за кампанията за безплатното саниране

Димитър Николов категорично заяви, че не се страхува от работа и отговорност. И е готов, както винаги е заставал срещу проблемите и е търсил начини за разрешаването им, да го направи и сега. 

„Да, по пътя на тези решения съм срещал трудности. Да, понякога не съм в най-добрата кондиция. Но винаги съм се водил от интересите на града и нашия регион. Обичам го и съм готов да дам своята енергия и опит в името на развитието на региона. Корените са ми от Бургас. Цялата ми емоция е свързана с града. Отдавна паднаха границите между общините в областта. Отдавна всичко стана много глобално. Която и тема да споделя, тя е свързана не само с града, но и с целия регион. Детската болница, която сега се изгражда, ще лекува децата само от града, но и от цяла Югоизточно България. С подобряваенето на пътната инфраструктура времето за придвижване стана изключително кратко, така че мобилността е на много кратка“, допълни Димитър Николов. 

 

Станислав Губеров, който заема петата позиция в листата, ще работи за ремонта на пътя Бургас-Созопол. Добрата инфраструктура ще помогне както за развитието на региона, така и за привличане на туристи

Той призова кандидатите от листата на ГЕРБ-СДС пред избирателите да поемат само тези ангажименти, които могат да изпълнят, да играят честна игра, без да се занимават с другите партии. 

„Имаме си добре структурирана наша предизборна програма. В нея водещи са темите и решенията на нашия регион. Нека се опитаме да спечелим доверието на жителите в Бугаска област. С бюлетина 18 на 27 октомври аз съм убеден, че резултатът ще бъде изключително добър“, каза в заключение Николов. 

 

Кандидатите на ГЕРБ-СДС откриха кампанията си на емблематичното за Бургас място - Часовника

Вторият в листата Жечо Станков, който е сред най-добрите енергийни експерти в страната, също представи своите приоритети, сред тях най-голямата му битка е безплатното саниране на жилищните блокове. Той изтъкна, че икономиката и общините са на колене през последните години, а само стабилно правителство може да изведе страната ни от тази криза. 

„Виждате, че ключови проекти са забавени. Развитието на страната зависи само от това дали ще има правителство. Целият този екип тук не спира да бъде между хората, улиците, сред бизнеса, близо до кметовете, за да чуваме нуждите, да получаваме задачи от хората и да знаем в каква посока трябва да работим. Пред вас поемам ясен ангажимент за всички чакащи над 2000 блока, които са в резервния списък, и за всички, които вече са одобрени – 756 блока, които чакат. Санирането ще продължи, 100 % безплатно с финансиране и на енергийните одити, за да е справедливо, да е честно. И да сме наясно - това не е безплатен обяд, държавата спестява всички средства от енергията, която домакинствата спестяват, и тя ще я реинвестира през Българска банка за развитие чрез българската енергетика, която е на 80 % държавна, защото това е правилният подход, това желаят хората. Това е правилният път. За съжаление за длъжността народен представител вече не се говори с добри думи. Но ние се разпознаваме като хората, които с чест и отговорност работят за всеки един жител от региона. Поемаме ангажименти, които можем да изпълним“, отбеляза Жечо Станков. 

 

В отбора на ГЕРБ-СДС има представители от всяка община в Бургаска област. Те са експерти в своята област, познават проблемите на хората. Всеки един от тях сложи парченцето от пъзела на региона с приоритетите, за които ще работи от най-високото ниво. Построяване на спортни зали, обновяване на пътната инфраструктура, разшираването на ГКПП Малко Търново, изграждане на пречиствателни станции са само част от тях. 

По време на откриването на кампанията Евелина Михалева, която е сред най-активните съветници на ГЕРБ в местния парламент на Бургас, представи и друг проект на партията - фотоконкурс, в който могат да се включат всички жители на общините от региона. Те трябва да представят снимки от впечатляващи места от населените си места, като победителят ще бъде обявен на 20 октомври. Съвсем скоро тя ще обяви подробности за конкурса
На събитието присъстваха и кметовете на Царево Марин Киров (вдясно) и Приморско - Иван Гайков (вляво), които дадоха задачи на народните представители да работят за важните за общините проекти

 






България Всички новини
Това са най-сантименталните зодии Това са най-сантименталните зодии Рибите са идеалисти, безнадеждни романтици и са привлечени от хора със силни емоции Стават за 10 минути, а ще говорите дълго за тях - пeчeни тиквички c тaхaн Стават за 10 минути, а ще говорите дълго за тях - пeчeни тиквички c тaхaн Вceки e пpигoтвял пeчeни тиквички, нo c тaкъв нeвepoятeн coc - eдвa ли Сложете малко от това в шампоана и косата ви ще остане чиста 5 дни Сложете малко от това в шампоана и косата ви ще остане чиста 5 дни Пилингът предотвратява появата на пърхот и сух скалп. Благодарение на правилното и дълбоко почистване скалпът получава всички необходими вещества Ремонт на вълнолома на Морска гара в Бургас обособява нова пешеходна зона и атракция Ремонт на вълнолома на Морска гара в Бургас обособява нова пешеходна зона и атракция Проектът е на стойност 42 млн.лв. без ДДС и ще се изпълни спешно по препоръка на експерти Бургас е на първо място у нас по прираст на населението за 2023 г., темпът на растеж изпревари Пловдив и Варна Бургас е на първо място у нас по прираст на населението за 2023 г., темпът на растеж изпревари Пловдив и Варна Трябва да се направи всичко възможно тези хора да се интегрират трайно на пазара на труда, тъй като бизнесът има дефицит на работна ръка, предупреждават специалистите по демография  НАП и „Джуниър Ачийвмънт“ повишават нивото на финансова и  данъчна грамотност сред младежите НАП и „Джуниър Ачийвмънт“ повишават нивото на финансова и данъчна грамотност сред младежите Изпълнителните директори на Агенцията – Румен Спецов и на Фондацията – Милена Стойчева подписаха споразумение за сътрудничество Прокурори от Районна прокуратура-Бургас разясниха функциите на държавното обвинение пред ученици от български училища в ирландските градове Дъблин и Тъламор Прокурори от Районна прокуратура-Бургас разясниха функциите на държавното обвинение пред ученици от български училища в ирландските градове Дъблин и Тъламор Прокурорите Гинка Чинова, Валя Диамандиева и административният ръководител на Районна прокуратура-Бургас, прокурор Мария Маркова разказаха за мястото на прокуратурата в съдебната власт Румен Радев: Заводът за бронирани автомобили в Бургас e пример как инвеститор и Община постигат нещо значимо Румен Радев: Заводът за бронирани автомобили в Бургас e пример как инвеститор и Община постигат нещо значимо Инвестицията е за над 20 милиона лева и ще осигури повече от 300 работни места Появи се гола в кухнята Появи се гола в кухнята Виктория от "Ергенът 3"  е по бельо и престилка, но всичко е на показ и не остана нищо на мъжкото въображение Мият столичните трамваи с ракия, общински съветници се възмутиха Мият столичните трамваи с ракия, общински съветници се възмутиха Слагам ракия във водата и прозорците стават уникални, обяснява чистачката 
Купи остров на приятелката си, за да се разхожда тя по бански Купи остров на приятелката си, за да се разхожда тя по бански Той струвал 44 млн. евро Клуб „Чанове“ празнува рожден ден с надиграване на пл. „Тройката“ Клуб „Чанове“ празнува рожден ден с надиграване на пл. „Тройката“ Събитието няма състезателен характер, а има за цел популяризиране на българския танцов фолклор и дейността на клуба в града. Клуб по български народни танци „Чанове” е създаден през 2005г. в гр. София от Милена и Костадин Господинови Льо Пен отива на съд заради злоупотреба с еврофондове Льо Пен отива на съд заради злоупотреба с еврофондове Не сме нарушили никакви правила, заяви трикратната кандидатка за президент на крайнодесния "Национален сбор" Тя е първата чалга певица Тя е първата чалга певица Тони Дачева е основоположник на този жанр, аз съм след нея, каза Глория  Най-често купуват апартаменти от 85 кв.м Най-често купуват апартаменти от 85 кв.м Младежи предпочитат едностайни за първия си дом Никога не допускайте тази грешка при шофиране Никога не допускайте тази грешка при шофиране Не карайте на изпарения  Защо го уволниха Защо го уволниха Аржентинецът пак изпуснал юздите в отбора и играчите му се качили на главата Ще се превърне ли "Тревожност" в хит Ще се превърне ли "Тревожност" в хит В България човек отива на лекар, когато вече здравословните му проблеми наистина са се влошили На 81 години е, но ще се бори за Мис Вселена На 81 години е, но ще се бори за Мис Вселена Чой Сун Хуа реши да участва в конкурса Мис Вселена Корея, след като организаторите на събитието премахнаха възрастовите ограничения, приложими за участниците След 140 години: край на въглищата във Великобритания След 140 години: край на въглищата във Великобритания Великобритания става първата индустриална нация без въглища
Владимир ЧУКОВ, арабист Владимир ЧУКОВ, арабист Бенямин Нетаняху е човек с 9 живота Виц на деня Виц на деня Между габровци: - Ако не ми върнеш парите, ще кажа на всички на които дължиш, че си ми ги върнал! Виц на деня Виц на деня Кой е най-тъжният човек на света? - Катаджията... който наблюдава Формула 1. Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако трети пореден ден не ти се работи, значи е сряда.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори