×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Открит урок по народни танци събра десетки в спортна зала „Никола Станчев“ в Бургас


Открит урок по народни танци събра десетки в спортна зала „Никола Станчев“ в Бургас
Инициативата е на Жечо Станков – кандидат за народен представител и втори в листата на ГЕРБ-СДС, който успя да превърне събитието в традиция
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Октомври 2024, Неделя, 20:00 ч.
Автор: Флагман.БГ

Хора от целия град отделиха време в неделния ден да присъстват на събитието в най-големия жилищен комплекс „Меден рудник“

Открит урок по народни танци се проведе в спорнта зала „Никола Станчев“ в бургаския жк „Меден рудник“. Инициативата се организира по идея на Жечо Станков – кандидат за народен представител и втори в листата на ГЕРБ-СДС, който успя да превърне събитието в традиция, защото хора от целия град днес бяха в най-големия бургаски комплекс.

Урокът, в който се включиха не по-малко от 100 човека, бе ръководен от Марио Егов, който е главен художествен рководител на Професионалния фолклорен ансамбъл „Странджа“-Бургас.

„За мен е огромно удоволствие да организирам това събитие за пореден път и да съм радостен, че отново виждам толкова много хора в спортната зала. Българските народни танци зареждат с прекрасни емоции. Те са част от нашия народен дух”, каза инициаторът Жечо Станков малко преди да покани всички на своеобразния дансинг в спортна зала “Никола Станчев“.

 






Флагман.БГ Избяга от политиката, за да прави пици Избяга от политиката, за да прави пици 11/10/2024, Петък 16:50 0
Рачков води болен
Рачков води болен 11/10/2024, Петък 16:30 0
12
Коментара по темата
12.
Диян Георгиев
07.10.2024 16:46:26
0
0
Стига ни бутайте тоя Жечо. Пак ви казвам - кмет няма да стане! Има защо.
11.
аз
07.10.2024 15:34:51
0
1
За пореден път този господин ръси лъжи и небивалици. Много ми падна в очите. На всеки избори обещава неща за Меден Рудник и най-вече обход и после забравя всичко.Явно има деменция. Един от многото лъжци в ГРОБ. Стига вече......Вече втори път прави това с хората. Защо се сеща за традициите , когато има избори??? Смешен сте г-н.Станков.Меден Рудник има нужда от обход, има нужда от почистване на контейнерите.Не си затваряйте очите за важните неща.
10.
прибрах се
07.10.2024 14:59:54
0
0
Спокоен съм че не са стотици, патриоти, селяни и поддръжници на радеф. Тези обикновени хора, нямат вина но и имат не осъзнават че действителността е различна за съжаление.
9.
Яхнал бойлера, но му избягал
07.10.2024 01:00:25
0
2
Жечката изкара стойка...
8.
LED
06.10.2024 22:05:54
2
14
Все някой трябва да води хорото на бай Ставри
И в затвора има нужда от енергия спестяващи лед осветление и саниране за по топли килии
7.
Иван
06.10.2024 21:54:44
1
27
Чудя се как допуснахте коментари.
Може би да видим всенародната любов към " енергийния експерт"
6.
Пешо
06.10.2024 21:50:02
1
24
Празна зала. НИКАКЪВ ИНТЕРЕС.КАКТО НА ИЗБОРИТЕ.
5.
Калоян
06.10.2024 21:43:54
1
33
Жечо облякъл ризка и показва на пенсионерите на трибуната как се играят хора. Похвално, обаче в града няма млади хора и това се дължи именно на хората, на които служи същият Жечо. :)
4.
Хейт
06.10.2024 21:39:26
0
10
Забравих за почетния гражданин със селски манталитет Цанко , стана ли ясно как и кога ще върне парите за подготовка за плуването на Луната , новия непокорен " световен рекорд"
3.
Хейт
06.10.2024 21:36:58
0
24
Тези зали за спорт не за предизборни хорца ,ама спорт в Бургас НЯМА - ето последно Манолчо разказа играта на баскетбола , футбола е на дъното от години - следва волейбола ДЕРЗАЙТЕ И ТРОПАЙТЕ ХОРЦЕ
2.
Българска поговорка
06.10.2024 21:08:57
0
17
Гладна мечка хоро не играе.
1.
Петър
06.10.2024 20:24:23
0
35
Чудесна идея на Жечо Станков, но утре е понеделник и нека кандидат депутатите дойдат в Меден рудник сутринта и видят как се пътува с кола или автобус. Трета година улица Индустриална е в ремонт. Никой не казва кога ще свърши този ад. Няма тролейбуси, изпочупиха се съвсем новите автобуси, шофьорите на коли , на които наистина им се налага да ползват този маршрут карат и псуват всеки ден. Носи ли някой отговорност за този ремонт? Иначе целия град зелена и синя зона, а нищо построено !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Избяга от политиката, за да прави пици Избяга от политиката, за да прави пици Искра Фидосова вече 10 години се крие успешно от интереса на медиите Известният в Холивуд актьор Димитър Маринов идва за предпремиерата на филма „Гунди- Легенда за любовта“ на 12 октомври в Културен дом НХК Известният в Холивуд актьор Димитър Маринов идва за предпремиерата на филма „Гунди- Легенда за любовта“ на 12 октомври в Културен дом НХК Пълнометражният игрален филм е от 19:00 ч. в Културен дом НХК  Рачков води болен Рачков води болен Актьорът обаче е професионалист и не си позволява да отсъства Парите през октомври идват при тези 3 зодии Парите през октомври идват при тези 3 зодии Вие сред тях ли сте  Бойко в свой стил: Дойде нов Ковид, а ние план още нямаме Бойко в свой стил: Дойде нов Ковид, а ние план още нямаме Рядко глупави сме, каза още Борисов Дъщерята на Румен Радев цъфна на премиерата на филма за Гунди с тоалет за 10 хилядарки Дъщерята на Румен Радев цъфна на премиерата на филма за Гунди с тоалет за 10 хилядарки Президентската щерка с епизодична роля, но с тоалет като на холивудска звезда Драма: Млад студент се обеси на орех Драма: Млад студент се обеси на орех 19-годишният младеж е от София и е живеел в общежитието на  Американския университет Ето защо изгониха Иван и Андрей от Би Ти Ви Ето защо изгониха Иван и Андрей от Би Ти Ви Ябълката на раздора вероятно е филмът им за Гунди, който ще се разпространява от Нова тв ИТН откри кампанията си в Бургас, Тошко Йорданов посочи кой е виновникът пак да сме на избори ИТН откри кампанията си в Бургас, Тошко Йорданов посочи кой е виновникът пак да сме на избори През 90-те години, при 90% избирателна активност, ДПС имаше 300 000 гласа или 4%. Сега пак има 300 000 гласа, но са втора политическа сила - сами си правете изводите, каза Йорданов Европрокуратурата обвини четирима за измама с несъществуващо пристанище у нас Европрокуратурата обвини четирима за измама с несъществуващо пристанище у нас Сред тях са бивш областен управител и бивш кмет на Варна
Не си купувайте зехтин от Турция, установиха неразрешена боя в него Не си купувайте зехтин от Турция, установиха неразрешена боя в него Огласява се списък на продукти с нередности в съдържанието Разкриха голяма измама с Биг Брадър Разкриха голяма измама с Биг Брадър За пръв път премиерният епизод е на запис Омерзена е Омерзена е Аз съм омерзена! През последния ми мандат спечелихме 260 медала, 105 златни. Имаме 239 треньори, близо 7000 деца се занимават с гимнастика, 82 клуба са вече, каза Илияна Раева Този мечок почина Този мечок почина 27-годишният мечок беше последната танцуваща мечка в България Спипаха кокаин за 2 млн. лева Спипаха кокаин за 2 млн. лева 13-те кг са отрити в шофьор Не иска да е майка Не иска да е майка По думите на брадатия милионер жена му нито е заченала, нито има намерение да забремеява Този милиардер ли е най-големият сексуален престъпник в света Този милиардер ли е най-големият сексуален престъпник в света Над 200 жени са съобщили, че са жертви на покойния богаташ Евакуираха 6400 жители и три болници заради обезвреждане на бомба в Кьолн Евакуираха 6400 жители и три болници заради обезвреждане на бомба в Кьолн Предвижда се обезвреждането на бомбата от Втората световна война да приключи преди настъпването на нощта Фабрики фалират, крах за този бизнес Фабрики фалират, крах за този бизнес Затварят пелетни фабрики Обсъждат с колко да увеличат заплатите Обсъждат с колко да увеличат заплатите Ще заседава Тристранния съвет
Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Бойко БОРИСОВ, лидер на ПП ГЕРБ Рядко глупави сме Виц на деня Виц на деня - Какви са бъдещите ти планове?
- Ше обедвам.
- И'ам предвид по-дългосрочните!?
- Епа сигурно и ше вечерям!
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, обичам те! За теб бих отишъл и в ада!
- Ето, искаш да отидеш там, където е пълно с прелюбодейки
Статус във фейсбук Статус във фейсбук На Адам никога не му се е налагало да слуша от Ева разкази за всички мъже, за които е можела да се омъжи.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори