×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос!


България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос!
Единственият шанс на страната ни да продължи да се развива е да има сигурност и стабилност, каза Галя Василева
Тема в развитие
Какви ангажименти поеха Бойко Борисов и ГЕРБ-СДС към жителите на Бургаска област Бойко Борисов в Бургас: Митко Николов ще си остане кмет, но ако искате успешно правителство, трябва да е доминирано от нас Димитър Николов: 28 проекта на Бургаския регион висят и само ГЕРБ-СДС може да поеме отговорността да ги изпълни НА ЖИВО! Бойко Борисов представя предизборната програма на ГЕРБ-СДС в Бургас Ф-Студио: Защо Димитър Николов лично покани емблемата на бургаската просвета инж. Илиева да се върне в листата на ГЕРБ-СДС Ф Студио: Защо Вежди Орманов от ГЕРБ-СДС е подходящата алтернатива в смесените райони Иван Ников показа, че младите могат да се развиват в България Бомба цъка в Руенско! ОбС заложи мина, хиляди са на път да останат без лекар Емурла Емурла – човекът, когото всички в Руенско познават Кандидат-депутати от ГЕРБ се ангажираха лично с подкрепа на туристическия бранш Открит урок по народни танци събра десетки в спортна зала „Никола Станчев“ в Бургас Отличиха 17 заслужили бивши учители от Бургаска област с почетен знак „Поп Георги Джелебов“ Първа крачка към филиал на Лесотехническия университет в Бургас - проведоха открита практика на студенти от София в парк „Езеро” Как ГЕРБ нареди пъзела на Бургаска област с всички най-важни за хората проекти Областният лидер на ГЕРБ: Крайно време е Димитър Николов да излезе и да покаже на държавата модела на Община Бургас Официално! Димитър Николов поведе ГЕРБ-СДС за Бургас, вижте пълния списък с кандидати
виж още
скрий
21 Октомври 2024, Понеделник, 19:10 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки и видео: Иван КОЛЕВ

В ГЕРБ СДС имаме ясна визия за развитието на общините в региона, проектите, които сме заложили, са свързани с инфраструктура, облагородяване и подобряване на живота във всяко населено място

Галя Василева е един от бургаските депутати, които натрупаха значителен парламентарен опит. През годините е показала, че умее да работи за разрешаването на проблемите на избирателите си. Неуморна и трудолюбива, тя полага огромни усилия, за да защитава важните проекти за Бургаска област. Разговаряме с нея в последната седмица на предизборната кампания.

- Г-жо Василева, какви задачи Ви дават избирателите при срещите с тях през последните три седмици? Посетихте десетки населени места.

- Основната задача е да съставим правителство. Голяма част от хората, с които се срещаме, си дават сметка, че единственият шанс България да продължи да се развива е да има сигурност и стабилност. Хората, с които се срещаме, оказват подкрепа към нас и казват, че ние сме единствената политическа сила, която може да сформира правителство, което най-накрая да започне да разрешава важните проблеми в държавата.

-А какви са Вашите приоритети? В началото на кампанията направихте един пъзел, в който маркирахте важните цели за всяка една област. Промениха ли се те? 

- В ГЕРБ СДС имаме ясна визия за развитието на общините в региона. Проектите, които сме заложили, са свързани с инфраструктура, облагородяване и подобряване на живота във всяко населено място. Това са част от комплексни мерки. Най-важните, по които ще работим от ден първи в парламента, са четирилентов път до Малко Търново, разширяването на ГКПП, подобряването на пътната свързаност и нашата идея за четирилентовите пътища, които да свързват всяка една община с областния център. Това не е мечта, а реална цел, но за да се случи, трябва да има сигурно и отговорно правителство, което да има хоризонта да се захване с тази задача. Ние сме предприели мерките това да се случи – извършени са предпроектни проучвания, имаме необходимата база, на която да стъпим, и е нужен само кабинет с по-дълъг хоризонт на работа.

- Смятате ли, че хората са обезверени след изтощителния цикъл от 7 поредни вота? 

- Хората наистина са обезверени, но ние се опитваме всеки ден, не само в кампанията, да сме до тях. Да им обясняваме, че е важно да излязат да гласуват, защото негласуването не наказва политиците, а системата – от учениците и учителите в образователната сфера през частния бизнес, публичния сектор, пенсионната система и социални услуги – всички страдат, че няма редовно правителство и стабилност. Заради това основната тема на нашите срещи е важността да се гласува. България няма време за губене и е необходимо всички ние да кажем: „Стига!“. Трябва да сложим край на този хаос и безвремието. А ние като най-голямата политическа сила сме единствените, които можем да се справим в тази ситуация и да съставим стабилен кабинет.

Пъзелът с конкретните ангажименти на ГЕРБ-СДС към всяка една община от региона

- Какво промени г-н Николов като водач на листата в кампанията ви?

- Г-н Николов като водач на листата е гарант за всички поети ангажименти. Той е човекът, който има визия за развитието на целия регион и е досега винаги е дърпал развитието на всяка една от общините в областта. Г-н Николов подчерта, че общините вече изнемогват, защото те досега бяха единственият стълб на стабилност, но и те не могат да издържат на тази турбулентна криза. Заради това той и други кметове застанаха начело на листите, за да покажат, че е необходимо да се защитят интересите на местните хора. Специално за Бургас, това, което г-н Николов показа, заставайки начело на листата, е че иска да сложи много сериозна в дневния ред на държавата всеки един от проектите, които са важни за жителите на Бургаска област.

- Колко депутати очаквате да вкарате на тези избори от 2 МИР Бургас, този път сякаш имате сили за доста по-добър резултат?

- Стремим се да подобрим резултата и вярвам, че можем да го постигнем. Ние сме местни хора и всички жители на областта могат да ни видят във всеки момент, да потърсят разговор с нас. За това искрено вярвам, че ще получим по-голяма подкрепа, защото хората вече се измориха и имат нужда от народни представители, които познават проблемите на региона, а не от такива, които идват за няколко седмици в областта, правят си кампанията и след това остават в София.

- Какво беше това, което най-силно Ви докосна по време на кампанията?

- Всяка една среща с хората, с които се виждаме е вълнуваща, защото имаме възможност да обменим идеи и виждания за развитието на региона. Това, което най-силно привлича нашето внимание и нещо, за което всички се борим, е че искаме утре да живеем с една идея по-добре от днес. Това искат хората – ние да работим, за да може да се случи. А то е лесно – единственото, което е необходимо е да възвърнем държавата, да има стабилно правителство, което да започне едно по едно отмята задачите, които сме си поставили.

 




Флагман.БГ Грешки при секса с нов партньор Грешки при секса с нов партньор 21/10/2024, Понеделник 22:00 3
Милиони жени ѝ завиждат
Милиони жени ѝ завиждат 21/10/2024, Понеделник 21:21 1
Флагман.БГ Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано 21/10/2024, Понеделник 20:04 2
Три години без Владимир Каролев
Три години без Владимир Каролев 21/10/2024, Понеделник 19:00 1
България Всички новини
Грешки при секса с нов партньор Грешки при секса с нов партньор Вижте кои са те  За кого гласуват ромите За кого гласуват ромите По 50 лв. на човек и по две кебапчета - това можеш да го вкусиш и пипнеш Kакво мисли за бургаските мъже украинска инфлуенсъркa Kакво мисли за бургаските мъже украинска инфлуенсъркa Саша живее в Бургас, опитва се да говори български език, не й се получава, но пък дава оценка на нашите мъже Направете си портокалопита, ето как Направете си портокалопита, ето как Традиционен гръцки сладкиш Black Lives Matter смениха името на известна алкохолна марка, напомняло за робството Black Lives Matter смениха името на известна алкохолна марка, напомняло за робството Много от отлежалите и качествени ромове с такъв етикет сега са в ръцете на колекционери, които ще вдигнат рязко цените им България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос! България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос! В ГЕРБ СДС имаме ясна визия за развитието на общините в региона, проектите, които сме заложили, са свързани с инфраструктура, облагородяване и подобряване на живота във всяко населено място 90% от хората за застрашени сериозно, ако си бъркат в носа 90% от хората за застрашени сериозно, ако си бъркат в носа Според статистиките този вреден навик може да бъде опасен Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Мария Бакалова хвърлила 7 бона за рокля, за да събере погледите в Лондон Мария Бакалова хвърлила 7 бона за рокля, за да събере погледите в Лондон Актрисата засенчи всички останали на премиера на филм Щракнаха белезниците на печатари на качествени левове, евро и долари Щракнаха белезниците на печатари на качествени левове, евро и долари Вижте как изглеждат метне банкнотите 
Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Издъхнал е на 83-годишна възраст Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Четириногите бяха със специални костюми - на приказни герои Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Референдумът бил опорочен с купени над 300 000 гласа от Москва, твърди президентът Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Хороскоп за деня – 21 октомври 2024, понеделник  Почина българската кино легенда Почина българската кино легенда Радослав Спасов почина на 81-годишна възраст, а тъжната вест събощиха от кино "Одеон"
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори