

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Двамата хапнаха охлюви в „Най-лошия ресторант на света“
Бон апети
Пренесете се в Лисабон с една хапка
Невероятната рецепта е от тефтерите на Найджъл Слейтър
Яжте хрупкави плодове и зеленчуци
Картофите от специален сорт се бланшират в оцет и шампанско, след което се пържат в чиста гъша мазнина
Картофите от специален сорт се бланшират в оцет и шампанско, след което се пържат в чиста гъша мазнина
От смути до чипс от киноа
Рецептата е много лесна и бърза
Тази фантастична комбинация подобрява вкуса и текстурата им