![Левон ХАМПАРЦУМЯН](/files/tn/132576499975369.jpg)
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Аз нямам рожден ден.
- Е как така?
- Ми, родена съм през нощта...
![Виц на деня](/files/tn/144792989037325.png)
- Ооо, не, не, просто искам да отида до тоалетната?
![Статус във фейсбук](/files/tn/144792839652184.png)
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тя се приготвя от домашно точени кори, а плънката ѝ може да бъде различна – сирене, извара, кайма, зеленчуци. Сетихте ли се?
В повечето случай действаме машинално или спазваме трикове, които сме научили от майките и бабите ни
Писна ми обаче хората да се превъзнасят по чужбина, пише Марияна Дживтерова
По този начин корите много по-добре поемат от плънката и тя се разпределя равномерно, така че няма сухи места
Потребителят няма никакъв контрол върху продуктите, които му сервират в ресторанти и закусвални, или които се влагат в банички и други закуски
Мeсят сe няколко минути, слeд коeто тeстото сe оставя да прeстои около половин час
Вадете продуктите, всички ги имате в хладилника
Традиционните родни гозби са любими и за чужденците
Ако се задава някой важен летен празник в семейството, непременно я пригответе – всички ще са очаровани