Чушки бюрек със сирене и кашкавал
18 Октомври 2024, Петък, 20:42 ч.
Автор: Флагман.бгБон апети
Продукти:
- печени чушки - 12 бр
- кашкавал - 200 гр
- сирене - 200 гр
- копър - 1/2 връзки
- яйца - 4 бр
- галета - 100 гр
- олио - 100 мл
- черен пипер на вкус
Начин на приготяне:
- Настържете кашкавала на едро, а сиренето натрошете или смачкайте с вилица.
- В купа смесете кашкавала, сиренето, нарязания на ситно копър, черния пипер и две от яйцата. Разбъркайте хубаво.
- Почистете печените чушки от люспите, дръжките и семките. Напълнете ги внимателно с приготвената смес, като внимавате да не ги разкъсате.
- Оваляйте чушките в галета, след което ги потопете в разбитите яйца и ги изпържете.
- Извадете ги в чиния, покрита с кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
- Сервирайте вкусните чушки бюрек с кисело мляко или чеснов сос. Подходящи са както за предястие, така и за основно ястие. /Рецепта на matekitchen.com
В категории:
Животът












Прославят България
04/03/2025, Вторник 21:30
0

Джорджеску внася кандидатурата си за президент на Румъния на 7 март
04/03/2025, Вторник 21:18
1

Организира мащабна среща
04/03/2025, Вторник 21:00
1

Русия започна важни преговори с...
04/03/2025, Вторник 20:48
0

България с впечатляващо представяне на най-големия форум за туризъм в Германия
04/03/2025, Вторник 20:23
0





Развитие по казуса с кмета на Минерални бани
04/03/2025, Вторник 19:44
0

Почина голямо медицинско светило
04/03/2025, Вторник 19:43
0