

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Правя ги с мармалад от сини сливи, но каквото и да сложите - ще станат уникални
И не отстъпва по вкус
Това е рецептата, която завладява още с първата хапка
Без яйца, олио, кисело мляко или прясно мляко…Само сухи съставки и ябълки
Много вкусни и с лесна рецепта
Тортата е букет от всички аромати на есента
Основното предимство на тази рецепта е, че тестото изобщо не трябва да втасва, просто го омесвате и работите с него веднага
Тестото е сочно и ронливо с деликатен орехов вкус
Две филии никога не стигат
Тестото за приготвянето им съдържа мая, което означава, че трябва да втаса