

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Много бюджетна и лесна рецепта
С тази рецепта впечатлявам и най-претенциозните гости
Тя е създадена в Мексико от италиански имигранти
Сервирайте я с гарнитури - като ориз, паста или картофи
Най-добре е да приготвите гозбата със свинско месо, но нищо не пречи да използвате пилешко, телешко, заешко или каквото месо в момента имаме под ръка
Загубихме над 2 млн. кокошки заради птичи грип
Вижте каква е тайната
Комбинацията от пиле, бекон и макарони е любима на мнозина