

- Шаро, махай се!

- Защо?
- Спокойна работа, клиентите не се оплакват.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
От ключово значение е при пълненето на червата да не остане никакъв въздух
Прогнозите на свиневъдите са, че няма да има повишение на цените на пържолите
С този трик ще разберете дали то е чисто или бъкано с гадости
Има много живот в него
Рецептата е елементарна, а задължително трябва да присъства на трапезата
Ето я нейната рецепта
Ястието е любимо на много българи
В момента на рибното тържище ври от прясна риба, а цената на чернокопа, сафрида и барбуна е повече от приемлива
Инфлацията бележи най-високото си ниво от близо две години насам
Това основно ястие е идеалният вариант и за гости