

– Защото чакаше клипът му да стане виръл и да се пенсионира на 22.

- Иванчо, живееш в съседния вход...!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
В празничната забава в центъра могат да се включат всички жители и гости на града.
Половин кило струва над 20 лева, а мераклиите да го опитат – стотици
Новата съставка е активен въглен, месят се с квас, а захарта е само за поръсване отгоре
Има си известни тънкости, с които трябва да сте наясно, ако искате накрая козунакът да очарова цялото ви семейство
С тази рецепта няма да сгрешите, най-сполучливата е
Рецептата е лесна, но вкусът е нещо неописуем
Той е символ на празника, на топлината и уюта на дома. А когато е приготвен с любов и внимание, се превръща в истинско кулинарно изкушение
Следвайте стъпките и се насладете на пухкав и ароматен козунак, който ще направи Великден още по-специален
С тази рецепта ще забравите за купешките козунаци от магазина