

- Когато и без думи успеете да се скарате.

- Има ли силни математици?
- Дааа! - викат всички.
- Добре, щото едни шкафове тряа се носят...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Eвтина, бърза, а се получават наистина пухкави и сочни мекички
Пищната и пухкава баница e мeчтата на всяка домакиня, но нeвинаги сe получава сполучлива
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Вижте колко е пухкава само
Става по-лесно и от баницата
Със съвсем малко усилия и няколко основни съставки ще приготвите пухкава и ароматна баница
Преди да приготвите тестото, първо извадете всички съставки предварително, така че да се затоплят до стайна температура
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
Може да я използвате и като заместител на хляба, когато не ви се ходи до магазина