×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметът на Поморие с работещо решение, за да има Летище Бургас 5 целогодишни авиолинии


Кметът на Поморие с работещо решение, за да има Летище Бургас 5 целогодишни авиолинии
Фонд за развитие на Летище Бургас, парите от който да отиват за закупуване на авиолинии, предлага Иван Алексиев
Тема в развитие
Да се създаде бургаска авикомпания за редовни полети през зимата, предлага експерт Областният управител на Бургас Пламен Янев загуби легитимност Среща за летище Бургас (ВИДЕО) Само двама от СЕК дойдоха на срещата на областния управител Пламен Янев с граждани за летище Бургас Как „Фрапорт“ се опита да вземат стотици хиляди от общините в Бургаско за реклама Кметът на Поморие с работещо решение, за да има Летище Бургас 5 целогодишни авиолинии На живо във Флагман.бг: Може ли летище Бургас да има целогодишни полети Туроператор, финансиран от държавата, за да рекламира Бургас, наплю Южното Черноморие Вижте как министър от Сглобката защити „Фрапорт“ за летище Бургас Българската асоциация за туризъм пита министър Зарица Динкова за Летище Бургас Всички общини в Бургаска област поискаха преразглеждане на концесионния договор на "Фрапорт" Ремонтът на летището в Бургас - акция срещу Слънчев бряг? Кметът на Поморие настоява за времеви график „Фрапорт“ с позиция за летище „Бургас“, обясниха защо още не са уведомили институциите за 6-месечния ремонт Кметовете: Да се преразгледа договорът на „Фрапорт“ за летище Бургас, незабавно!  Концесията на летище "Бургас" да бъде "скъсана", искат хотелиери "Фрапорт" демонстративно разбива бизнеса на един от най-успешните региони на България "Фрапорт" поиска да увеличи летищните такси Задава ли се германско нашествие в Поморие? Ремонтът на летището в Бургас съсипва бизнеса Иска ли „Фрапорт“ да унищожи летище „Бургас“, за да го превърне в карготерминал Кметове от Бургаска област: "Фрапорт" умишлено унищожава туризма в Бургаска област „Фрапорт“ иска да затвори летище Бургас за 6 месеца, взривява сезон 25 Натискът на кметовете даде резултат, големите авиокомпании идват на среща в Бургас след дни Кметът Иван Алексиев поиска от държавата достъп до договора с Летище Бургас Туристическият бранш застана зад кмета на Поморие Иван Алексиев по казуса Летище-Бургас ГЕРБ: Ако „Фрапорт“ няма да работи за Бургас, дайте зелена светлина за граждански и карго полети от Равнец След среща между „Фрапорт“ и Сдружение „Напред Несебър“ стана ясно: Повече полети още през април, но не достатъчно Кметът Иван Алексиев стартира процедура по преразглеждане на концесията с Летище Бургас Кметовете Димитър Николов и Иван Алексиев настояват за целогодишна натовареност на Летище-Бургас Ефектът "Фрапорт": Варна взе немския и британски пазар, а Бургас - полския Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети пред ръководството на Летище Бургас Туристическият бранш в Поморие: „Фрапорт“ затвори летище Бургас, насочи полетите към Варна
виж още
скрий
11 Март 2024, Понеделник, 10:59 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Екипът му вече е изготвил цялостната програма за осъществяване на предложената стратегия

Кметът на Поморие Иван Алексиев със стратегия за целогодишна работа на Летище Бургас. На извънредна пресконференция той предложи решение на проблема с аеропорта – от страна на общините да се създаде Фонд за развитие на Летище Бургас, което досега само е говорено. Юристите на Община Поморие са изготвили Устав на сдружението и докладна записка, която да бъде внесена в общинските съвети.

„Предлагам кметовете на 13-е общини в Бургаско да създадем Фонд за развитие на Летище Бургас и ясно да заявим, че парите отиват за закупуване на авиолинии. Ние ще водим преговорите с авиопревозвачите и ще поставим условията на "Фрапорт". Те са концесионер и трябва да се съобразяват. Ако откажат – абдикират от проблема“, обяви Иван Алексиев.

Той предлага средствата от страна на общините да бъдат отделени от туристическия данък. „От туриста ще плащаме полетите и няма да ощетим гражданите. В Бургаска област единствено Община Камено няма предвиден туристически данък в бюджета си, защото има само една къща за гости, която не работи“, допълни кметът на Поморие.

Иван Алексиев е категоричен, че морските общини са най-заинтересовани, затова предлага таксата, която те отделят, да е по 2 лв. на глава от населението, което прави 638 230 лв.

Останалите общини също ще трябва да покажат и материална подкрепа – от по 0,50 лв. на жител, което прави 70 хиляди лв.

Да се включат и Сливен, Ямбол и Стара Загора с още 196 хил. лв.

„Един полет е 200 хил. евро, а не 500 хил. евро, както обяви Франк Кванте. С ресурса от общините подсигуряваме 2 полета“, подчерта кметът на Поморие.

Той предлага с 200 хил. лв. да се включи и "Фрапорт", която поиска увеличение на летищните такси.

А държавата може да участва чрез Слънчев бряг АД също с толкова – 200 хил. лв.

„Тюркиш еърлайнс“ имат огромното желание да стъпят на Летище Бургас. Така 5 авиокомпании могат да подсигурят полети в 7 дни от седмицата“, изчисли Иван Алексиев.

Той предлага в сдружението да могат да участват и физически и юридически лица. Изпълнителен директор да е представител на бизнеса, когото да одобрят всички участници. Председател да бъде кметът на Бургас Димитър Николов, който е най-успешният в цялата страна.

Стратегията, която екипът му е подготвил, бе представена първо пред широката общественост чрез медиите, предстоят срещи и разговори със заинтересованите страни

„Всичко това не съм коментирал все още с никого. "Фрапорт" се обърнаха и казаха да им дам решение, а не само да ги критикувам, затова го правя“, каза кметът на Поморие.

„Надежда ми даде спонтанната реакция на кметовете. Благодаря на колегите от НСОРБ, които подкрепиха идеята Летище Бургас да функционира целогодишно. С обща декларация излязоха и председателите на общинските съвети. Затова предлагам това простичко решение, работещо във времето. Бургаска област е най-голямата в България, а Ямбол Сливен и Стара Загора са пряко заинтересовани от развитието на аеропорта. Пряко сме засегнати 6 морски общини с туризма, останалите от вътрешността - косвено заради поминъка си. От Обзор до Резово има 800 хиляди легла – 800 хиляди туристи“, каза кметът на Поморие Иван Алексиев, чийто екип е изготвил цялостната програма за осъществяване на предложеното от него решение.


В категории: Бизнес


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
41
Коментара по темата
41.
Фекрет Стораро
13.03.2024 15:19:34
2
6
и кво ще дойдат германците да стоят без вода в квартирите ли?
40.
даскал
13.03.2024 15:12:42
1
9
Полетите на турските авиолинии до Варна са с около 40-50 пътника. Колко ли ще са до Бургас ? Изобщо луди идеи. Ще се пръснат маса пари за нищо. Кой пътува през зимата до Бургас ?! Нито една авиокомпания не лети с полупразни самолети.
39.
Селянин
13.03.2024 08:35:04
0
9
Тъпотията продължава да се лее на талази. Летял съм до София преди да спрат полетите. Самолета летеше полупразен. Пак се мисли наобратно. Проблема не е в липсата на полети, а в липсата на пътници. За доказателство. Отидете на надлеза над магистрала Тракия до Българово и бройте колите по магистралата зимата за едно денонощие. Резултата е стряскащ. Там е заровено кучето. Парите от туристическия данък инвестирайте в добри услуги, в събаряне на незаконни постройки и подобряване на инфраструктура и чистотата, и те нещата сами ще се случат до няколко години. ОБАЧЕ, как да стане, като нашите хора ще ги заболи. Четвърто поколение Бургазлия съм и уикенда паля колата и отивам на семейна разходка до Пловдив или Стара Загора. Гади ми се от презастрояването в Бургас и околията. И ми се гади, че всичко се прави за да се опънат парите от проекта и след някоя година се разпада. Отговорност никой не носи понеже са все фирми на наши хора. Е каквото и да пишете и казвате хората не са слепи и виждат тези неща и не искат да повтарят да идват тук. Само като пример от вчера. Две деца правят снимки на минувачите в центъра. Ако искаш оставаш по някоя стотинка за снимката. Вчера патрулката с някакъв общински служител ги бяха натиснали. Е, в Пловдив има на 3 места такива хлапета и внасят колорит на центъра. Има и къде да се паркира там близо до центъра. Тук на пешеходната до Златна Котва все едни и същи коли паркирали и патрулките се правят, че не ги виждат. Сега на новопостроения одрин е същото. Спират си едни и също коли до Аполото и пак никой не ги вижда. Крайезерна затапена, Одрин затапена, Входа на меден Рудник затапен. Как една тапа не оправихте за 20 години управление питам и отговор не искам. Е затова хората бягат от града и туристите не повтарят. Нали като си вземеш една квартира за уикенда във Възраждане и чкаш час на тапата на Крайезерна и обикаляш час да паркираш и на другия ден си намериш кочината с вдигнати чистачки, няма да повториш никога.
38.
Фекрет Стораро
12.03.2024 15:02:59
0
3
до № 37, бих пратил СМС да оправят ВиК .. предното лято 3-4 семейства си заминаха от квартирите щот няма вода
37.
Санди
12.03.2024 10:18:25
2
4
И гражданите на България могат да помогнат на летището в Бургас. И то не с 0,50 лв. Дайте формулата, с която можем да се включим в подпомагането на летището. Кой българин няма да помогне за развитието на любимото си Южно Черноморие...
36.
Започвате
11.03.2024 23:50:30
0
2
Да мислите това е добро начало всичко е в ръцете ви създайте собствен план и интереси и го самофинансирайте ресурс не ви липсва, не чакайте някой да дойде да ви оправя не винаги централната влас ви е приятел и тя си има лични интереси неи ставайте слуга а партньор само ако ви устрова и то само за си горни дългосрочни проекти които са застраховани от трети страни защото това място е нестабилно и проветриво
35.
Браво
11.03.2024 23:26:21
0
3
Само така дръще се заедно Бургас Ямбол Сливен Стара загора иначе ще ви вкарват в девета глуха
34.
Весо Лихвата
11.03.2024 23:23:36
2
0
до 32 ... когато се правиш на умен, но си адцки плитък. Авиолиния е разстоянието от една точка до друга точка по въздух, въздушна линия е същото. А Авиокомпания е дружеството което извършва дадената Авиолиния или Въздушна линия :) И ПОДЯВОЛИТЕ АВИОЛИНИЯ И АВИОКОМПАНИЯ, НЕ СЕ ЛИ УСЕТИ КОЛКО СИ ПРОСТ?
33.
Марин Габриела
11.03.2024 23:20:10
2
14
в Поморие през две седмици няма вода, кво летище ви притеснява
32.
Авиаторът
11.03.2024 17:54:18
2
8
Апостолов, правиш ли разлика между въздушна линия и авиолиния. Второто е синоним на авиокомпания. Ама кво ти пука. Купувай.
31.
Олив
11.03.2024 17:52:49
2
13
Абе Алексиев, не е проблемът, че няма как да се иде в Бургас, проблемът е, че не щем, хеле пък през зимата!
30.
Купувач
11.03.2024 16:53:37
3
12
Този ще купува авиолинии на килограм. Той да научи първо, какво е авиолиния и какво е маршрут или направление, че да купи авиолиния ще му излезе 100-200 милиона евро. Ама пари бол.
29.
:)
11.03.2024 16:31:08
2
10
поприказвахме си, флагнам написаха някоя статийка, резултата никакъв
28.
*********
11.03.2024 15:09:23
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
27.
Божанката
11.03.2024 15:02:42
4
11
Не-мога да разбера логиката на някои от капацитетите тук.
Ще имам аз бизнес и няма да искам той да върви?
Или пък, че като се развали д-ра за концесия ще се оправят нещата с Бургаска област? Ще завалят туристи и сега не идват разбираш ли щото концесионера не ги кефи. Ами до преди 2г. летище София беше държавно и новият терминал почна да се разпада щото държавата е лош стопанин.
Падне ли концесията до 3 г институциите ще затворят летището и тогава и лятото няма да имате туристи.
26.
До 25
11.03.2024 14:59:47
2
7
И кого ще возят тогава? Арменци?
Нали се сещаш, че целия този трик се прави, за да имат руснаците още един начин да стигнат до имотите си в Бургаско, освен чрез Истанбул.
Отвори сайта на авиокомпанията и виж - полетите са само от Русия през Ереван.
25.
до 23
11.03.2024 14:48:03
5
6
Aрмения е пред скъсване на дипломатическите си отношения с СССР. Не чакай руснаци от Ереван.
24.
ХХ
11.03.2024 14:45:48
3
17
Kмета на Поморие трябва да стане КОСМОНАВТ на НАСА......ура. Много ги разбира работите.
23.
Оф
11.03.2024 14:08:14
4
10
Стига сте ревали. От 2 юни арменската авиокомпания започва да вози руснаци през Ереван до Бургас. Нали това беше драмата, че нямало руснаци. Е, вече ще има.
22.
Решението е летище Равнец .
11.03.2024 13:49:07
8
16
Направете летището в Равнец пътническо, създайте холдинг с участието на общините от областта който да го управлява, инвестирайте в него и не се занимавайте с ТИМ. Те са се разбрали с американското посолство летище Сарафово да е приоритетно за НАТО самолети, ерго да се елиминират пътническите полети. Не напразно американския посланник 2023г. пет пъти бе в Бургас на срещи с кмета Николов. Всички са наясно с това което Фрапорт прави и си траят. А кмета на Поморие все пак е областен на Герб и на него са "възложили" тегобата, като как да замажи създадената патова ситуация.
21.
20
11.03.2024 13:36:07
2
13
малоумния бай ганьо
20.
Пътуващ
11.03.2024 13:35:38
3
20
Все пак кметът на Поморие отдавна се опитва да намери някакво решение. Все пак зад Фрапорт стои ТИМ, която има солиден гръб от държавата...Не знам дали и от Б.Б., но бургаския кмет нещо не е много инициативен по въпроса...Имам предложение към бургаските стоматолози...Организирайте се, свържете се с немските здравни каси и ще видите колко германци ще дойдат тук да си правят зъбите... Самите те ще могат да ви осигурят един полет седмично...Последният път пътувахме Меминген-Варна и имаше голяма група такива, които бяха взети от специални микробуси Мерцедес и отидоха малко по-на север от Варна. А и всички знаят колко хотели и бизнес интереси имат ТИМ в северното черноморие. А Бургас изобщо не ги интересува...за доказателство погледнете хотел Космос!
19.
До Филип
11.03.2024 13:32:30
6
12
Филипе, имаше няколко нещастни опита за полети Бургас София. Празни. Не знам де са бургазлиЙ, ама явно не пълнят достатъчно самолети
18.
Батман
11.03.2024 13:27:30
6
19
Така няма да стане. На никой не му се бори докрай, такива решения няма да успеят да пробият Фрапорт ТИМ и безхаберната държавна власт а тъпия хейт както в коментарите ще свърши останалото. Вдигат се,всички, разваля се концесията и се дава на турците срещу конкретни ангажименти, тогава ще се види кое е вярно и кое не.
17.
помориец
11.03.2024 13:24:45
0
24
Принудително младите хора си тръгнаха от града.Чужденци работят по магазините. Нашите емигрират и пак стават продавачи, но другаде. Защо не се прави нищо по въпроса с целогодишна заетост?
16.
Зорница Тъпата
11.03.2024 12:52:21
6
16
Трябва си увеличавам тарифата,че и ДДС да слагам.
Мойта пиявица не съм я намерила в морето.
От 54г.я храня,време е тя ме храни.
На всеки 39 дни я бръсна,подстригвам,парфюмирам ,време е .
Кмета е прав.
Аз благотворителна дейност ще развивам.
От ДДС-тегля парите и за фонда ще давам
Браво кмете.
15.
Тоя чува ли се какви ги плещи?
11.03.2024 12:52:01
9
25
„Предлагам кметовете на 13-е общини в Бургаско да създадем Фонд за развитие на Летище Бургас и ясно да заявим, че парите отиват за закупуване на авиолинии. Ние ще водим преговорите с авиопревозвачите и ще поставим условията на "Фрапорт". Те са концесионер и трябва да се съобразяват. Ако откажат – абдикират от проблема“, обяви Иван Алексиев.
------
Щял да води преговори и до поставя условия на концесионера? Уахахахахахахахаха
Къде спа досега бре аланколу? Що не бръкна и да извадиш пари, за да вземеш летището на концесия? Аз мога ли да водя преговори с който си искам и да искам в Поморие да ми изпълнявате каквото съм договорил, с който си искам? Вдеки ден нови простотии. Дотговорът с Фрапорт - хубав, лош си е такъв и хората си правят пари от концесията. Боли ги фара, че в умрялото Поморие щяло да има нулев сезон
14.
непомориец
11.03.2024 12:40:07
9
28
Този наистина си помисли, че "по-умен" от него в Община Поморие, опс в Република България няма май!?
"Пази Боже сляпо да прогледа" - Алеко константинов
13.
Филип
11.03.2024 12:39:44
3
34
Вие пуснете ежедневни полети до София по 50лв и си летете до където искате оттам.Не е нужно тая гимнастика и пари.Освен това бургазлий са в София,хем и те ще си идват уикендите за 30минути.
Това ви е началото!
Оттам почнете.С пет полета зимата няма да оправите региона.Но ако имате връзка със София ,където има десетки полети ,хората ще идват за 30 минути до тук.
12.
Хаха
11.03.2024 12:29:37
4
13
Митко Николов най- успешния..
Като не може да спортува лека атлетика, по е районните архитекти да изрине, че много се оядоха с това строителство
11.
умник
11.03.2024 12:28:08
9
36
Блазе на поморийци - какъв умен кмет са си избрали, че и юристите му са толкова умни като него. Да си събира пари от данъците на поморийци и да си купува ако иска и самолети, а да не намесва другите общини. Те в ГЕРБ са само такив умни, умни.
10.
До 9
11.03.2024 12:08:06
3
19
Абсолютно нямат отговорност да подсигуряват полети :) В това е драмата :) Искат да им вменят, но няма да стане безплатно :)
9.
Балък
11.03.2024 11:57:06
6
37
Едно не разбирам,Фрапорт са концесионер и съответно тяхна отговорност е да осигурят полети.Безумно е да казват на кмет да им даде решение?!Значи Фрапорт за нищо не стават....
8.
ХХ
11.03.2024 11:48:54
3
20
България няма национален авио-превозвач. Това също трябва да се поправи.
7.
Дернев
11.03.2024 11:46:28
4
33
Държавата да си поправи грешката с концесиите на летището и порта и после ще се намерят правилните решения.
6.
помориец
11.03.2024 11:43:06
5
41
Хаха :) Сложил бетонираното сърце и голямата работа.

Едно и също се повтаря от години. Тъпчене на едно място, безидейност.

Това ли измислихте с партньорите си от ДПС?

Колко инвеститора с производства привлякохте за 12-те си години управление? Не Lidl и Billa, а производство?
5.
ХХ
11.03.2024 11:35:11
2
31
Aми таксите от синята зона да отидат за Летище-Бургас.
4.
*********
11.03.2024 11:27:32
4
19
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
Бургазлията
11.03.2024 11:21:59
13
29
Eбати глупостите лек :))))
Теа още живеят в плановия социализъм
Да се трудим да работим да строим живота нов.
2.
Хахахахахаха
11.03.2024 11:14:17
17
29
Яката работа. По 2лв. данък на всеки в бургаска област :) Ей как ви наместиха отново :) Много се забавлявам как подкарват овете, а те блеят... и накрая пак "шат на патката главата". Ще плащате за празни самолети :) Първо ви залъгват с туристически данък за туристите(какъвто съществувата във всеки европейски град!!!! След това ви готвят балтия 2 кинта на човек за празни самолети. Врещете! Ще ви дерат! Да си знаете, че сами си го направихте :) Фрапорт потрива ръце :) Печалбата е за тях :) Хотелиерите са доволни. Техните хотели ще са пълни... за ВАША СМЕТКА! Голям кеф, голямо чудо :)
1.
ХХ
11.03.2024 11:12:14
12
40
По-добре община Поморие да си купи 10 самолета и да ги пуща да летят в 4-те посоки по Света.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори