×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Иска ли „Фрапорт“ да унищожи летище „Бургас“, за да го превърне в карготерминал


Иска ли „Фрапорт“ да унищожи летище „Бургас“, за да го превърне в карготерминал
Каргополетите са много изгоден бизнес, но само за концесионера на терминала, те не създават добавена стойност за местната общност
Тема в развитие
Да се създаде бургаска авикомпания за редовни полети през зимата, предлага експерт Областният управител на Бургас Пламен Янев загуби легитимност Среща за летище Бургас (ВИДЕО) Само двама от СЕК дойдоха на срещата на областния управител Пламен Янев с граждани за летище Бургас Как „Фрапорт“ се опита да вземат стотици хиляди от общините в Бургаско за реклама Кметът на Поморие с работещо решение, за да има Летище Бургас 5 целогодишни авиолинии На живо във Флагман.бг: Може ли летище Бургас да има целогодишни полети Туроператор, финансиран от държавата, за да рекламира Бургас, наплю Южното Черноморие Вижте как министър от Сглобката защити „Фрапорт“ за летище Бургас Българската асоциация за туризъм пита министър Зарица Динкова за Летище Бургас Всички общини в Бургаска област поискаха преразглеждане на концесионния договор на "Фрапорт" Ремонтът на летището в Бургас - акция срещу Слънчев бряг? Кметът на Поморие настоява за времеви график „Фрапорт“ с позиция за летище „Бургас“, обясниха защо още не са уведомили институциите за 6-месечния ремонт Кметовете: Да се преразгледа договорът на „Фрапорт“ за летище Бургас, незабавно!  Концесията на летище "Бургас" да бъде "скъсана", искат хотелиери "Фрапорт" демонстративно разбива бизнеса на един от най-успешните региони на България "Фрапорт" поиска да увеличи летищните такси Задава ли се германско нашествие в Поморие? Ремонтът на летището в Бургас съсипва бизнеса Иска ли „Фрапорт“ да унищожи летище „Бургас“, за да го превърне в карготерминал Кметове от Бургаска област: "Фрапорт" умишлено унищожава туризма в Бургаска област „Фрапорт“ иска да затвори летище Бургас за 6 месеца, взривява сезон 25 Натискът на кметовете даде резултат, големите авиокомпании идват на среща в Бургас след дни Кметът Иван Алексиев поиска от държавата достъп до договора с Летище Бургас Туристическият бранш застана зад кмета на Поморие Иван Алексиев по казуса Летище-Бургас ГЕРБ: Ако „Фрапорт“ няма да работи за Бургас, дайте зелена светлина за граждански и карго полети от Равнец След среща между „Фрапорт“ и Сдружение „Напред Несебър“ стана ясно: Повече полети още през април, но не достатъчно Кметът Иван Алексиев стартира процедура по преразглеждане на концесията с Летище Бургас Кметовете Димитър Николов и Иван Алексиев настояват за целогодишна натовареност на Летище-Бургас Ефектът "Фрапорт": Варна взе немския и британски пазар, а Бургас - полския Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети пред ръководството на Летище Бургас Туристическият бранш в Поморие: „Фрапорт“ затвори летище Бургас, насочи полетите към Варна
виж още
скрий
23 Февруари 2024, Петък, 17:08 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Пасажерските полети намаляват, а тези с товари се увеличават

В последните години се създава усещането, че концесионерът на летище „Бургас“ „Фрапорт туин стар еърпорт“ АД пренебрегва бургаския терминал за сметка на варненския.

Досега от компанията се опитваха със стъкмистика да отчетат уж добрите резултати на аеропорта край кв.“Сарафово“, но презентацията на главния изп. директор на „Фрапорт“ Франк Кванте, представена на форум преди два дни потвърди това, което всички в туристическия сектор усещаха – че полетите до Бургас са значително намалели.

Според данните на концесионера спадът от 2019 до 2023 година е с 36 %. За този период варненското летище бележи забележителен ръст, а освен това поддържа над 10 целогодишни линии до цяла Европа.

Данните за трафика към бургаското летище показват смущаваща тенденция

В сряда Кванте хвърли и нова бомба, която взриви кметовете от региона – че бургаският аеропорт ще затвори за 6 месеца заради „неотложен ремонт“.  Остро реагираха Иван Алексиев (Поморие) и Иван Гайков (Приморско), които не спестиха критиките си към „Фрапорт“. (ВИЖТЕ ТУК)

Франк Кванте в прав текст каза, че Бургаска област не била толкова атрактивна и нямало достатъчно интерес, заради това било логично полетите да спадат.

На форум за авио и транспортна свързаност обаче присъстваха и представители от авиационният сектор, които съобщиха смущаваща подробност. Един от тях твърди, че на летище Бургас са отказали да приемат самолет „Боинг“, тъй като нямали екип и насочили превозвача към Варна, където имало два такива екипа. 

Разбит бе и друг мит - че нискотарифните „Райънеър“ и „Уизеър“ искали непосилните 500 хил.евро дотация за откриване на линия до Бургас, което преди година отказа кметовете от региона да наливат пари във фонда за стимулиране на полетите.

Според Иван Алексиев информация е подадена подвеждащо от Франк Кванте, за да парира в зародиш идеята, тъй като в Пловдив „Райънеър“ и „Уизеър“ открили линии за по 200 хил.евро.

Главният изп.директор на "Фрапорт туин стар еърпорт" АД Франк Кванте се появи на форум в Бургас преди два дни и изнесе кратка презентация, за да се похвали, но от нея стана ясно, че потокът към летище Бургас генерално е намалял с 1/3. Към Кванте имаше много въпроси, но той обяви, че е ангажиран и бързо-бързо си тръгна

Вчера от пресцентъра на летище „Бургас“ с официална позиция обявиха, че още не били взели решения кога да се извърши въпросния ремонт, но нямало да бъде в активния летен сезон. Кога обаче ще се случи още не било ясно, тъй като планирането било в начален етап.

Депутатът от ИТН Ивайло Вълчев повдигна въпроса до ресорния министър на транспорта Георги Гвоздейков, за да се разбере дали пред концедента, в случая държавата, е представен план за ремонта и информирани ли са кметовете и поискано ли е тяхното становище.

От едно друго питане на същия народен избраник става интересна друга любопитна подробности – че леко полеко летище „Бургас“ тук са обслужени 1,41 млн.пътници и 6244 тона карго, а във Варна – 1,49 млн.пътници и 103 тона карго – 60 пъти по-малко. Само допреди няколко години бургаското летище имаше между 500 хил. и 1 млн.пътници повече от варенското.

Дали всъщност това не е идеята на концесионера – да диверсифицира бизнеса си и превърне Варна в пасажерски терминал, а Бургас – в карго, може само да гадаем.

От компанията са съвсем обрани в публичните си изяви и трудно може да се разбере какви са плановете за летището в кв.“Сарафово“. Всяка година се твърди, че има нови дестинации, но постепенно туристите намаляват.


В категории: Бизнес


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 4
81
Коментара по темата
81.
Кой пише за хотелите от соца и нужниците?
28.02.2024 14:40:04
0
1
Няма кой друг да е, освен Я. Томов: заврян зет дошъл от онези села - Ургари или Граматиково. Вече е доста на възраст, вечно недоволен от нещо и затова дава само акъли. Той преди пишеше от името на някаква "кюприйска баба". Сега вероятно си е сменил пола и се подвизава като кюприйски дядо. Само той ще е!
80.
*********
26.02.2024 10:20:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
79.
Ставрев
26.02.2024 10:20:16
0
1
Уважаеми дами и господа! Пистата си иска обслужване, защото иначе други органи ще затворят летището. "Нека Кмета наПоморие приема самолети на плажа". Относно броят на авиолиниите, това не зависи от стопанисващия летището. Кмета на Поморие е с двоен аршин, като не му излиза сметката казва а за авиокомпаниите не може а?
78.
:)
26.02.2024 09:28:27
0
1
тъкмо поморийци ще го духат, свикнаха на лесни парички, 3 месеца да скубят здраво а после цяла година да лежат и да ходят на почивки, е сега ще дойде време да се хваните на истинска работа за 1000лв на месец както правим ние бургазлии, взимаш заплатата и тя само за ядене и сметки не стига, а за почивки даже не може и да си помислим
77.
Горчивата истина
25.02.2024 23:40:18
2
2
Нови квартали в бургьз за последните 35 години-нула,освен присъединени села .Нови квартали във Варна ,така наречените селищни образувания- Бриз ,Св Никола,горчива чешма ,Траката,Евсиновград,манастирски рид ,кк.чайка-свободен у-тет,Прибой ,Ракитника,зеленика ,Добрева чешма,Константин и Елена,,журналист,планова, Златни пясъци юг, Виница ,Боровец ,кантара ,звездица и много други ! Всеки един от изброените е по-голям от квартал Лазур Бургас ! Алооо , събудете се там в "града на благоденствието"... Хах хахахах
76.
срам сте !
25.02.2024 17:17:58
0
6
Футбола закриха сега и летището
75.
????
25.02.2024 11:02:44
0
15
Пътя Бургас-Сарафово ремонтирайте !
Срамота ! Какви туристи чакате... резил !
74.
XX
25.02.2024 09:58:58
0
8
До 59

"тук на острова в Лондон Хийтроу, Лутън и Гатуик всички ремонти, малки и големи, се правят БЕЗ ДА СЕ ЗАТВАРЯТ летищата." - мухаха... Абе про'с'так, по колко писти имат тези летища? Я кажи как ще асфалтираш пистата нощес и заранта в 6 ще кацне самолет?
73.
XX
25.02.2024 09:46:27
6
8
Няма лошо!
Ако печелят повече от военните самолети за Украйна - да затварят. Местните про'с'таци и без това гласуваха да служат на ЕС и НАТО.
72.
АКО ИСКАТЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ ОТ МЕН
24.02.2024 21:12:44
1
2
НА СВЕТИ ПЕТР :)
71.
АКО ИСКАТЕ
24.02.2024 21:11:05
1
3
МОЖЕТЕ ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ ОТ МЕН. НА СВЕТИ ПЕТЪР! :)
70.
АКО ИСКАТЕ
24.02.2024 21:10:14
0
0
МОЖЕ ДА СЕ ОПЛАЧЕТЕ ОТ МЕН! НА СВЕТИ ПЕТЪР :)
69.
СЪБИРАЙТЕ СИ АКЪЛА И ДА ВИ НЕ МА!
24.02.2024 21:08:21
6
5
ТАЯ ГОДИНА УРКИТЕ НЕМА ДА ВИ СПАСЯВАТ С КЛЬОПАЧКА :) ВСИЧКО ЩЕ ИЗГОРИ НА ПОЛЕТО, ВЕЧЕ СЕ ПУКА ЗЕМЯТА ПРЕД БЛОКА ГЛЕДАМ :)
68.
*********
24.02.2024 21:04:34
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
67.
ВЪОБЩЕ
24.02.2024 20:57:37
0
5
НИКОЙ НЯМА ДА ДОЙДЕ НА ПОЧИВКА ОТ ЕВРОПА :) ХОТЕЛИТЕ НА ЧАКЪЛ И ДА СЕ ПОЧИСТИ!
66.
ПОСЛЕ ПАК ПО ПОВОД ТУРИЗМА
24.02.2024 20:55:06
0
2
ПИСАХ НА САЙТА НА ПОСОЛСТВОТО, ЧЕ ЩЕ ИДА СЪС СЕ КИРИТЕ И ЩЕ ГИ НАПРАВЯ НА КАЙМА. ПРАТИХА МИ ГДБОП, АМА ТАКА ЧЕ ДА НЕ СЕ СРЕЩАМЕ :)
65.
*********
24.02.2024 20:50:26
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
64.
Бай....до 59
24.02.2024 19:53:34
1
2
Ти ебан ли си като малък, а ?!
63.
Бай....до 59
24.02.2024 19:46:56
1
1
Maloumnik !
62.
Securitate
24.02.2024 19:06:30
0
0
Преераси от различни раси
61.
*********
24.02.2024 17:33:59
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
60.
Сомов
24.02.2024 15:53:31
10
6
Крайно време е летището да премине към Несебър, понеже обслужва лятото Сл. бряг, Несебър и курортите и градчетата около Несебър. За Бс да си остане ИАРА, понеже там и на юг ходят с личните си автомобили, да почиват по нископлатежните граждани на БГ. Приоритет на Бс е хващането и праженето на цаца.
59.
Геодезист работещ на Лондонски летища
24.02.2024 15:50:01
6
13
Нормално, летище няма нужда да бъде затваряно за ремонт, дори и настилката на пистите да трябва да се смени, много въпросителни има около предложението летище Бургасда се затвори за 6 месечен ремонт и в това няма никаква здрава логика. Ремонтите нормално трябва да се правят през нощта, тук на острова в Лондон Хийтроу, Лутън и Гатуик всички ремонти, малки и големи, се правят БЕЗ ДА СЕ ЗАТВАРЯТ летищата.
58.
Вълчо Дилов
24.02.2024 15:21:23
3
5
Гениалната идея е, Ямбол,Сливен и Поморие също да си направят летища и да има всекидневни полети между тези градове и Бургас. А неблагодарниците от София, Пловдив, Ст.Загора и останалите да си ходят в Гърция и Турция, ще ни накривят на шапката.
57.
Сезонен
24.02.2024 15:20:51
1
7
Със затварянето на летището в Бургас за годишни ремонти, идеята за целогодишни полети става еднозначно невъзможна. Няма нужда от конференция, за да се осъзнае този факт. Изглежда, предизборната кампания вече започва със сценарий за атака по летището и радост за тълпата
56.
Муню
24.02.2024 15:00:33
7
6
Бургас вече задмина Сев.Македония като фактор на планетата. Летище Бургас обслужва Сл. бряг през лятото, тогава има и полети и туристи. Досега ако е имало донякъде целогодишни полети е било заради руснаците и кой ви излъга че като работите туризъм 3-4 месеца в годината, сте цъфнали и вързали за цялата година.
55.
Бай....до 54
24.02.2024 13:04:14
0
27
Стига глупости ! Концесията за Летище Бургас беше спечелена от Копенхаген с много по-добри параметри, но разбойниците от ТИМ "обжалваха" заедно с тогавашното продажно правителство и "спечелиха" !
54.
Летище Бургас
24.02.2024 10:56:16
24
3
Абсолютно подвеждаща статия, от заглавието се цели злонамерено да се манипулира обществеността!!! Няма нищо вярно. Фрапорт са Номер 1 и си изпълняват задълженията по Концесията и държавата има огромна полза от това, тъй като от всеки лев изкаран от Фрапорт в бюджета влизат 20ст. + задължителните инвестиции, които остават за държавата. Пистата е Леш, трябва ремонт, хората си разбират от работата, оперират 30 летища. Стига писахте упости.
53.
Сандо
24.02.2024 10:12:20
7
15
Вдигане двойно на концесионната такса ще накара фрапорт да работи и зимата-явно парите от лятото им стигат.
52.
Климбооо
24.02.2024 08:50:39
8
9
До 50.Ами летяха и до Варна и до Бургас,поне за времето ,което визираш но...с малък брой пътници.Варна беше по- добре- Бургас- слабо като Скопие!
51.
M'glata
24.02.2024 08:46:28
1
21
Нищо не пречи да има и Карго превози и пасажерски такива.То така или иначе,изключая нискотарифните ,се извършват смесени превози.А иначе 95% от изнесеното оръжие за...сещате се къде,ставаше през бургаският порт!Просто знам!
50.
Мартин
24.02.2024 07:52:56
5
13
А защо забравяте Кирчо-кокичето?Накара Гъливер да летят до Скопие вместо до Бургас.
49.
До 11
24.02.2024 07:44:31
1
6
Ти като си намериш постоянна работа някъде, мислиш ли, че ще искаш да работиш временно на смени, да вдигаш тежък багаж. Ти докато се настроиш да работиш минава месец...
48.
До 41
24.02.2024 07:32:32
14
14
Абсолютно си прав. Може да се пробва за резервно летище на Истамбулското. Тук нашето има само 8 дена в годината с мъгла. Ако Истамбулското затвори, най-големите самолети могат да кацат тук.
Единственото, което се иска е да се отделим от територията и заживеем в нормална държава като Турция, че тука червените и клонинги дпс-герб-бсп ни съсипаха живота, а и района ще си върне славата и живота, който комунягите ни отнеха.
47.
Dimitar
24.02.2024 07:26:30
2
24
Казах Ви всичко е продадено и разсипано.Само си мислим че имаме нещо.Превърнахме се в наематели във собствените си домове
46.
Все пак…
24.02.2024 05:15:24
8
39
Хайде сега, летището да ни е проблема. За сметка на това имаме спортна зала която се пълни всяка седмица, футболните стадиони и отбори също са в разцвета си! Пътната инфраструктура, осветлението и чистота са на най-високо европейско ниво. Бизнес инвестициите не спират и осигуряват добре платен и високо квалифициран труд. Добре че са и елитните ни университети, които изкарват подготвени кадри за тези бизнес инвеститори. Децата ни се радват на чист въздух поради факта че в близост до града няма заводи и/или рафинерии. Голяма работа че Фрапорт цакат летище Сарафово. За 3-4 години ще бъде построено ново летище с 3 терминала и целогодишно полети до цял свят. Също така самолетите му няма да летят ниско над жилищните сгради. Дерзайте!
45.
работа работа работа
24.02.2024 02:12:52
3
39
Бургас бг Детройт(първия фалирал град в САЩ,80% безрабатица и наркомани и алкажи)
От повече от 10 год Сарафово е КАРГО летище зя оръжия за С.Арабия-Джедда,Кандахар и Кабул -Афганистан и Украйна
44.
каква изненада
24.02.2024 01:33:26
3
27
Бургас е грозното пате на югоизточния район.
43.
Ще стане
23.02.2024 22:26:26
3
28
военно летище
42.
до 39
23.02.2024 22:22:56
2
15
В Бургас пък отслабва туризмът и търговията, така че пак нямаме шанс да стигнем дори половината им икономика.
41.
Ум големи патки дето е ял
23.02.2024 22:15:44
4
38
Абе фагот,какъв най-голям немски авиопревозвач са Фрапорт?Я пробвай пак та е.а у швюхtела.И стига си го повтарял тоя Фрапорт имаше и други кандидат концесионери.Американците,понеже са прости затова са дали магистрали на концесия,но не и летища,които са си към местните общини.
Да се даде без пари на оператора на летищата в Истанбул,както някой предложи.Трябва и магистрала до там това е шанса на Бургас и южното Черноморие да се развива,но ка8алите в София и Варна прекрасно разбират,че ще им изчезне влиянието в района и затова ще е последното нещо,което ще направят.На Бургас не му трябва връзка с умрели населени места като София или Варна, а с космополитен град като Константинопол.
40.
Карабинов Петър
23.02.2024 21:35:04
0
12
аз и останалата ТАКСИМЕТРОВА ПАПЛАЧ искаме да унищожим за добре дошли Туристо-потока!!!
39.
До 21 пишман икономиста
23.02.2024 21:31:17
7
13
Почакай да видиш тази година колко ще е БВП на човек на Стара Загора като НЕК спря да им купува скъпия ток от ТЕЦ овете :)
38.
Е на тва е
23.02.2024 21:29:48
2
53
Тази ТИМаджийска групировка е вредна за Бургас. Държавата да отнеме концесията от ТИМ за летище Бургас и да проведе нов конкурс без мафиотите от ТИМ.
37.
Истината
23.02.2024 20:57:06
1
41
Бъдеща въздушна база на НАТО
36.
Аlex
23.02.2024 20:45:16
6
10
ПОРЕДНИТЕ ЧЕРВЕНО СИНИ КРАДЦИ ОТ НОМЕНКЛАТУРА ТА, ТРЪГНАЛИ ДА МИ СИПЯТ МОЗЪК И ЛЪЖИ!
35.
До 9
23.02.2024 20:37:53
3
17
Как така ви е гостувал за седмица, но му прави впечатление, че улиците да разкопани от месеци?
34.
до 23
23.02.2024 20:34:57
4
40
Има 2 самалета които НОН стоп от години ИЗНСЯТ оръжия (казанлъшко Арсеналски) за Украйна и за ДЖЕДДА Саудитска Арабия(ИДИЛ)
И 2та са БЕЗобазначителни знаци флагове,прозорчета-илйминатори и без номера в неутрален мръсно бял сивкав цвят
Единия се води на регистрирана Молдавска фира "Аеротранс " сабственаст ня ЕВРЕИЙ от Мосад(Бившия ВОЕНЕН и бивш финансав министър на ИЗРАЕЛ Авегдор Либерман -с рождено молдовско татарско име Евет Лвович е етнически мол довски евреин от Кишнеу
МОЛДОВска еврейка е и бившия шеф ня Държявния Депяртамент по Отбрана-Виктория Нюман(известна с изказвянето fuck EU)
А другия 2 "украински" самолет си е нaправо на командването US Army САЩ

Отделно редовно в Сарафово кацат разни черни на цвят НАТОвски военно транспортни С-130
С -4
Globemaster III
33.
Инглиша
23.02.2024 20:02:00
13
22
Крайно време е вече Бс да го обявят за квартал на Сънито и Несебър и да се знае, че полети ще има само лятото. Казано по просто всяка жаба да си знае гьола, демек Бс обслужва горецитираните.
32.
Р.Р
23.02.2024 20:01:42
3
51
Точно така е ! Фрапорт от години се мъчат да превърнат летището в Карго. Имаше доста предложения за целогодишни полети от Бургас,но всички бяха отхвърлени. .. защо ли
31.
ZZZ
23.02.2024 20:01:01
4
42
Винаги летище Бургас е посрещало повече от двата повече туристи от Варна
30.
Мишо
23.02.2024 19:59:46
8
63
Докато Бургазлии обединени не излязат на протест и не се вдигне шум до небесата нищо няма да се случи. Аз съм готов да протестирам и да затварям пътя Бургас - Варна! А вие!????
29.
Qq
23.02.2024 19:58:57
5
5
Pedale te ot flegman
28.
ZZZ
23.02.2024 19:57:22
5
6
Флегман
27.
Ум патки пасе
23.02.2024 19:46:28
8
54
Само да се махне Фрапорт, ще има бой от най-големите международни авиокомпании да вземат летище Бс.
26.
До 20
23.02.2024 19:41:07
12
10
Ето както Бойко на въздигаше, сега и НАТО ще ни въздига, какво пак не ви изнася странджански чугури.
25.
До 17
23.02.2024 19:37:56
38
11
Ти добре ли си, какъв Търкиш та гони, те само за 1 седмица правят полетите на летище Бс за годината. Кой ще обслужвате зимата София, Пловдив,Ст.Загора или ще дойдат заради 150000-ия Бс. Радвай се, че Фрапорт са тук.
24.
до бургазлия
23.02.2024 19:23:23
13
63
Абсолютно съм убеден, че има някаква шашма в провеждане на изборите. Не е нормално градът ни да е на 15 място по заплати, разкопаните улици да не се ремонтират 2 години, да не се привличат инвеститори, да не се изпълняват предизборни обещания от 15 години и накрая да бъде избан пак същият кмет и то с 60-70%. Абсурдно е! Бургазлии не сме чак толкова глупави

P.S. Надявам се да го прочетеш, защото Флагман бранят реномето на кмета и не позволяват неприятни коментари за него. Все пак общината харчела по 300 хил.лв на година за поддържане на имиджа на общината в местни медии. Поне така се говори...
23.
Ден през ден
23.02.2024 19:15:39
5
53
Кацат и излитат натовски самолети. А онзи украинския, дето обикаля света е от най-редовните. Вече само по шума на двигателите го познавам. Това е най-често летящия самолет.
22.
Някой си
23.02.2024 19:01:54
35
19
И във Варна имаше ремонт на летището, който продължи шест месеца, но никой не е ревал.
21.
икономист
23.02.2024 18:57:46
5
51
БВП на Бургас е 18 000 лв./човек.
БВП на Стара Загора е 37 000 лв./човек.
20.
Капитана
23.02.2024 18:45:08
12
55
Летище Бургас е избрано от нашите стратегически партньори за основно летище срещу Русия в бъдещите години по отношение на Украйна и Крим.Фрапорт няма нищо общо, идете на летището или питайте някой, който работи там колко военни самолети кацат и накъде излитат!
19.
*********
23.02.2024 18:44:18
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
18.
Дупето
23.02.2024 18:43:00
23
41
До 9
Господин Странджански нерез, а защо не закарахте Вашия приятел до Варна, за да направи с очите си сравнение между прашния Бургас и лъскавата Варна? Може би, защото щеше да види, че наистина единия град е потънал в прахоляк и мизерия, плажовете му в лайна, но това не е Бургас. Проблема на Бургас всъщност сте вие, странджанската напаст, която не допринася с нищо, но пък за мрънкане сте първи, винаги и от всичко недоволни.
17.
TURKISH AIRLINE
23.02.2024 18:33:43
8
58
ДАЙ ТЕ ГО ТУЙ ЛЕТИЩЕ НА ТУРЦИЯ И ВИЖТЕ КАКВИ ПОЛЕТИ ЩЕ ИМА
16.
*********
23.02.2024 18:33:38
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
15.
Все пак работвт за пари. Ние да му мислим
23.02.2024 18:28:25
4
12
Не иска, но ако имат добро предложение от ЦРУ?
14.
Ум патки пасе
23.02.2024 18:27:35
5
38
Май депутатите и кметовете си правят само PR и нищо конкретно не могат да свършат, да докарат инвестиции и града да живне икономически. Най-удобно с традиционния Бургаски спорт, дайте да плюем по Варна щото те са ни виновни. Да не стане и като с пристанището, лятото 3 месеца аху иху, после тихо.
13.
*********
23.02.2024 18:16:18
2
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
12.
Ум патки пасе
23.02.2024 18:12:16
56
8
Концесионера е Фрапорт, най-големият немски авиопревозвач, хубаво ровите ама ако се махнат от Бс както искат някои, давате ли си сметка кой ще дойде. Да не стане като с другото летище.
11.
Бивш
23.02.2024 18:08:17
10
34
Летището става сезонно ! Всички помещения техника и т.н. ,ще бъдат дадени под наем на Суиспорт и Голдеър. Много по-изгодно е отколкото да подддържаш целогодишно персонал, техника и т.н.
Жалко, но факт !
10.
Дернев
23.02.2024 17:59:25
3
67
Грешни концесии в интерес на концисионерите само.
Държавата да си върне пристанището и летището и проблемите ще отпаднат.
9.
бургазлия
23.02.2024 17:55:22
25
67
Гостува ми един бивш колега това лято, който от две години е в чужбина и за една седмица, беше потресен от прахоляка в Бс, от разкопаните улици и това че не се ремонтират, а стоят разкопани с месеци. Каза ми, че ако има кадърни хора в Бургас, могат да осъдят управниците на града, заради геноцид над местното население и за безхаберие . Чухме се два месеца след като си замина и му споделих, че пак са избрали същите некадърници. Явно сме прасенца сме в Бургас. Дупки, прахоляк и кал когато вали, това е, няма за какво да се сърдим на Кварке. Той просто се е разходил из града и е решил, че жителите му са идиоти и ще ги забаламоса лесно. Управници, които гонят заради изнудване инвеститори, какво развитие очаквате?
8.
Виктория
23.02.2024 17:45:07
3
61
Ай да са махат тия тимаджии
7.
това
23.02.2024 17:42:11
15
12
не го ли четохме вече?Какъв е смисълът да се повтаря едно и също?
6.
бургазлияta my
23.02.2024 17:19:19
49
11
ми и по селата летят само селскостопански самолети ,а по градовете ГРАЖДАНСКИ -за пътници. вие сте селяни с пристанище ,затова ще сте КАРГО ЛЕТИЩЕ :)
5.
343
23.02.2024 17:18:33
20
2
interesite na Burgas i na finansovite kalkulacii sa razlichni. Burgas se opitva da se razviva dori na zaguba, dokato finansovite kalkulacii se opitvat da pestiat za sobstvenicite si.
4.
343
23.02.2024 17:16:55
8
17
Sofia e pulna s tupaci finansisti koito igrayat s zapadnite firmi i te na im puka dali Burgas se razviva ili ne, za tiah e vajno da pribirat komisionni i rushveti ot dogovorcheta.
NO NEKA DA KAJEM CHE V OSNOVATA NA PROBLEMA STOI SUSTO I TIM I USLOVIATA NA DOGOVORA. MUNICH I TIM VI IGRAYAT.
3.
военен рибар от ССУМОР
23.02.2024 17:16:15
57
15
Не се сещам полетите свързани с туризъм какво докарват на местната общност!?)))
2.
33
23.02.2024 17:14:50
8
29
Daite sustata tema no za Pristanisteto susto.
Sustata tema no i za zavodide susto.
1.
*********
23.02.2024 17:13:45
3
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори