×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Хулиганът от АМ „Тракия”: Съжалявам за супер селяндурската постъпка


Хулиганът от АМ „Тракия”: Съжалявам за супер селяндурската постъпка
Ангел Радичев често е забелязван да фучи из Бургас със специално преработения си за каскади мотор
Тема в развитие
Карнобатман се размина с две години пробация и поправителен труд във фирмата на баща си Батката Ангел Радичев и нападнатият автобусен шофьор си стиснаха ръцете в съдебна зала Първо във Флагман.бг! Пуснаха на свобода хулигана от АМ „Тракия”, изчезнаха свидетелите на екшъна Обрат! Шофьорът на автобуса провокирал хулигана на АМ „Тракия” Карнобатският съд пусна под домашен арест батката Ангел Радичев Ангел Радичев финтира журналистите, съдия Захарин Захариев ще гледа мярката му за неотклонение Само във Флагман.БГ! Карнобатман - геройски паднал Ангел (УНИКАЛНО ВИДЕО) Бургаският съд закопа хулигана Ангел Радичев Екшън в съда! Ангел Радичев скъса синджира, обвини журналистите, прибират го с белезници Хулиганът от АМ „Тракия”: Съжалявам за супер селяндурската постъпка „Героят“ от АМ „Тракия“ Ангел Радичев се оказа бизнесмен, а не „момчето на татко“ Само във Флагман! Вижте прокурор Щиляна Петкова и мислете за човека, който снима хулигана Радичев (ВИДЕО) Районният съд и прокуратурата в Карнобат скриха от медиите арестувания Ангел Радичев, за да го пуснат под домашен арест Карнобатската прокуратура се засрами след гафа! Обвини Ангел Радичев за екшъна на АМ "Тракия", грозят го до 5 години затвор Първо във Флагман.БГ! Прокуратурата и МВР сътвориха среднощен екшън с хулигана, заплашил шофьор на автобус Освободиха Ангел от ареста, прокуратурата няма да повдига обвинение Бащата на хулигана от АМ „Тракия“ - акционер в голяма транспортна фирма Търсят смел прокурор в Карнобат, за да се захване с обвинението срещу Ангел Радичев, грозят го до две години затвор Заплашеният с убийство шофьор: Момчетата с мощните коли смятат лентата за изпреварване за бащиния Арестуваха 31-годишния бургазлия Ангел, заплашвал шофьор на автобус край Бургас(ОБНОВЕНА) Шофьорът от клипа на АМ „Тракия“ пред Флагман.бг: Автобусът ми пресече пътя, щях да се убия, заради това си изпуснах нервите Мъж заплашва шофьор на автобус: Ще те изчакам в Бургас и ще те убия от бой (ВИДЕО)
виж още
скрий
08 Август 2016, Понеделник, 12:00 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки: Флагман

Хейтърите и журналистите искат да ме видят в затвора заради празни думи, казани в състояние на афект, оправдава се карнобатлията


31-годишният Ангел Радичев, който преди няколко дни нападна шофьор на автобус на АМ „Тракия”, публикува своето мнение за екшъна, който му издейства обвинение за едро хулиганство. Карнобатлията демонстрира доста агресивно поведение и дори си позволи да заплаши с убийство възрастния мъж, заради което може да получи до 5 години затвор. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

„Искам публично и искрено да се извиня на всеки, който ме познава и е мислил или все още мисли,че съм добър човек... Съжалявам заради супер селяндурската постъпка, която сътворих преди няколко дни и която ме направи така известен... Наистина силно се надявам тя да ми е последната такава, но всеки, който ме познава истински, знае, че чувствата и емоциите в мен винаги ще надделяват над мислите и разума ми. Всеки, който ме познава истински знае, че имам много силно развито чувство за справедливост и супер слабо чувство за самосъхранение и това ми създава проблеми доста често”, обяви богаташкият син.

Радичев опита да обвини медиите за случката на магистралата, като по думите му журналистите искали да го видят зад решетките.

„На всички други хейтъри, коментатори, журналисти(които искат да си осигурят заплатите със супер празна история) и хора, които искат да ме видят в затвора заради празни думи в момент на супер силен афект?!?!?!?!,пожелавам да са живи и здрави за да могат по дълго време да се радват на семействата си, но ако могат да спрат да се хранят със злоба, защото са започнали да се изкривяват!”, коментира карнобатлията.

Припомняме, че срещу името на Ангел Радичев в масивите на КАТ са регистрирани над 50 пътни нарушения, 10 от които са за превишена скорост. Три пъти му е отнемана книжката. Повечето нарушения агресивният шофьор е направил като водач на мотор - основно за превишена скорост в градски условия.


Ангел не се притеснява да се показва с тениска, а на която пише: "Полицията да го д*ха"

Читатели на Флагман.БГ съобщиха, че често са го забелязвали да фучи из Бургас върху зелен мотор. Според тях машината е специално преработена за опасни каскади. Самият Радичев не пропуска да се щракне върху мощното возило, карайки само на една гума. Негови познати коментират, че заради необмисленото поведение зад волана Радичев има зад гърба си няколко катастрофи. Именно от тях са и белезите по лицето на младия мъж.

Припомняме, че в четвъртък на секретно заседание Районният съд в Карнобат измени мярката за неотклонение на Радичев от „задържане под стража” в „домашен арест”. Утре той ще се изправи пред бургаските магистрати.

В категории: Крими


61
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
61
Коментара по темата
61.
do 60
09.08.2016 15:10:42
2
0
zaplaha za ubiistvo tupanar I previshena skorost, sushto taka I obidi!
60.
60
09.08.2016 15:03:21
6
4
Всъщност какво беше ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО, защото за да има наказание , трябва да има престъпление!!! Освен навикване / псуване др не видяхме, прав е човека толкова много злоба в този народ от къде идва от завист ли??? Явно е човека дори не подозира, че го снимат, ако е такъв агресор поне щеше да посегне, че като гледам не му е нужен друг че да се саморазправя с наглия шофьор- (всеки ден са по пътищата с автобуси и изобщо не ги е грижа, че возят хора и че отговарят за човешки животи И така ни секат пътя и всеки ден се пусуват разправят с някого) И като ги чета тия 50 нарушения - просто е сигурно, че ФЛАГМАН отново пишат неверна информация за да подхранват Злобата човешка, кви са тия 50 нарушения я дайте да ги видим?
59.
Народа е стадо
09.08.2016 13:05:29
4
2
Четете флагман и коментирайте нали в това сте силни,всеки ден някой отнема предимство, а друг го псува или му търси сметка. Вместо да стоите зад клавиатурата защо не потърсих те сметка от политиците дето ви продадоха фабриките енергото и предприятията и оставиха децата ви без работа и надежда за пенсия??? Адаша ви е на дневен ред така ли,ами изяжте се защото едва ли ще го видите на колене в този живот, те принца дето обул главния си готвач в Несебър пуснаха на свобода вие за това искате санкции. Hate me now. :)
58.
tony
09.08.2016 11:53:12
1
8
Добре са му го написали, защото той няма толкова мозък да изрече такива думи!
57.
Психотерапевт
09.08.2016 09:31:16
2
11
Когато чувствата и емоциите надделяват над мислите и разума, диагнозата е мнооооого лоша!
Известно е, че човекът се е нарекъл "Хомо сапиенс" ( Човек разумен), точно заради разума, който го ръководи! Ако тази връзка липсва, то индивида се доближава повече до животните.
56.
БГ резил
09.08.2016 09:01:19
1
4
СОЦИОПАТ
- разновидност на психопат, човек, който има абнормално или патологично поведение в сферата на социалните взаимоотношения. Такъв човек притежава клинична неспособност да се пригоди и адаптира в човешката среда. В отношенията си с други хора той създава конфликтни ситуации и не се поучава от грешки или неприятни преживявания. Социопатът никога не изпитва вина, тревога или разкаяние, тези чувства са му непознати, той се държи така, като че ли няма съвест, защото неговите понятия за критическо възприемане на поведението и за добро, и зло са силно ИЗКРИВЕНИ.
Обикновено социопатите нямат стойностна система и се отнасят с пренебрежение към такава, както и към цената на човешкия живот. Напълно егоистично, те се опитват да задоволят всяка своя духовна или физическа нужда и потребност. Те лесно изпадат в състояния на гняв или ярост, трудно се владеят, лесно избухват и тази тяхна проява има признаците на обикновена психоза.
Той май сам си написал диагнозата!
55.
ХАСАН МУЛТАКОВ
09.08.2016 08:44:27
2
4
ХВАНАХА ЛИ ВЕЧЕ ЛАЙНОТО ТУРЧИН ШОФЬОР УБИЛ ДВАМА ЧИСТИ БЪЛГАРИ ИЛИ ПЕДАЛА ИЗБЯГА В АНАДОЛА ПРИ КОСМАТАТА МУ КАДЪНА
54.
Странно
09.08.2016 08:44:12
1
7
Карнобатската овца, която се опитва да се прави на коч, при всичките си нарушения, които го правят нещо като социопат, си позволява да оценява околните, че"започвали да се изкривяват"!
Той, значи, е правият, те са изкривените!Това малко ми прилича на вица за маймуната, която попитала един от зрителите пред клетката й:"Ей , вие там, вътре, много ли сте, бе?"
53.
Не е така Ангелчо
09.08.2016 08:26:07
2
9
Искат да те видят в затвора, преди да си направил още някой по-голям гаф!Защото вече 50 пъти имаш недостиг и на "чувството ти за ред", освен другият недостиг!
52.
Супер
09.08.2016 08:23:35
2
6
Супер суперско изказване на супер говедото с "дефицита" на самосъхранение....Но , забележете. той се извинява САМО на познатите си, не на всички останали от околния свят...! За него той не съществува или е съставен само от "хейтъри, коментатори и журналисти"...
51.
ХАСАН МУЛТАКОВ
09.08.2016 07:31:24
1
2
КВО СТАНА С ТУРСКОТО ЛАЙНО ШОФЬОР УБИЛО 2 ЧИСТИ БЪЛГАРИ ХВАНАХА ЛИ ГО ВЕЧЕ ИЛИ УСПЯ ДА ИЗБЯГА В АНАДОЛА ПРИ КОСМАТАТА КАТО КАМИЛА НЕГОВА КАДЪНА
50.
badr hari
09.08.2016 04:32:48
0
6
Pred 4i4aka se prai na golem muj i poboinik, a kato go hvanaha i mu potarsiha smetka ,vednaga napalni ga6tite karnobatskia palq4o :)
49.
С.
09.08.2016 00:48:32
15
4
Всички знаете само да обиждате , никой от вас не го познава , а говори по негов адрес. Вие сте жалки селяци а не той ! Той като мъж ще си поеме вината , а вие ще си седите зад тъпите компютри и ще нареждате ай взевете си поставете някаква цел вместо да се бъркате в чуждата паница !!
48.
ViP
08.08.2016 23:14:40
1
7
Казах ли ви момчета,финал !!!
До седмица няма да знаете нищо за тоя...
47.
ХАСАН МУЛТАКОВ
08.08.2016 22:41:27
1
3
КВО СТАНА С ТУРСКОТО ЛАЙНО ШОФЬОР УБИЛО 2 ЧИСТИ БЪЛГАРИ ХВАНАХА ЛИ ГО ВЕЧЕ ИЛИ УСПЯ ДА ИЗБЯГА В АНАДОЛА ПРИ КОСМАТАТА МУ КАДЪНА
46.
мариана сендова
08.08.2016 22:16:47
3
12
Колко прост селянин е този.Надува се пред шофьора,заканва се и се прави на мутра ,а сега като видя че трябва да си понесе последствията реве като жена.Ама какво се учудвам -Карнобатски селяндур.
45.
do nomer 6
08.08.2016 22:13:39
2
0
majka ti prai li mineti ??? ima li feisbuk ?
44.
до 37 от Диян Тончев Камбаната
08.08.2016 22:11:51
0
0
tq i majkati mi izpi spetmata i si plati
43.
български правопис
08.08.2016 21:29:58
1
1
Флагман, моля Ви, научете се да пишете грамотно! Всичките ви статии са с безброй грешки. Нямате ли редактори?
42.
ХАСАН МУЛТАКОВ
08.08.2016 20:08:55
1
7
ПИШЕТЕ КВО СТАНА С ТУРСКОТО ЛАЙНО ШОФЬОР УБИЛО 2 ЧИСТИ БЪЛГАРИ ХВАНАХА ЛИ ГО ВЕЧЕ ИЛИ УСПЯ ДА ИЗБЯГА В АНАДОЛА ПРИ КОСМАТАТА СИ КАДЪНА
41.
Касабова
08.08.2016 20:00:27
0
3
Ихууу! Приключих! Тръгвам!!!
40.
Касабова
08.08.2016 19:59:25
0
4
Жоре, Атанасов, идвам и аз, кака!
След 1 минута, в 20:00 приключва работното ми време и идвам да полапаме заедно!
39.
Do no 36
08.08.2016 19:44:31
0
1
Ne bashta ti e pederast a sina mu e gey ... Dnk nqma kak...
38.
Георги Атанасов
08.08.2016 19:43:15
1
8
Здравейте приятели ,само днес на промоция правя свирки за ОМВто,понеже съм закъсал финансово пари няма да взимам ако може да ми плащате във масло за моя голф 5 със номер 8988,ако има желаещи ще дам и във мазното си дупе,въртя страхотно ,там давам за комплект свещи.
37.
До боклуците
08.08.2016 19:40:01
9
1
Boli go huq angel za vas jalki anonimni nedoebani heitarcheta, toi shte si plati globata ili nai mnogo usluvna prisuda i shte si kara pak motora i s clasata a vie oshte si pishete komentari i si karaite 20 godishnite opecheta. Leka vecher shibani neshtasni losseri
36.
до 6
08.08.2016 19:29:07
0
5
Ти гей ли си , педерас ли си ?
35.
Касабова
08.08.2016 19:22:26
1
2
31, плати си доста стабилно, и натура ми даде, и вкусна сперма в устата ми!
Абе, не се оплаквам!
34.
Изгрев
08.08.2016 19:17:31
0
5
До 5 и 6 - и двамата сте в групата на този олигофрен, който се има за някой. Вече е в списъка на Титан .... Следващият !!!
33.
Nikito
08.08.2016 18:59:19
0
3
I brat mu gi biha i koliha v mola tezi jenki angel i tomito xahaha
32.
Диян Тончев Камбаната
08.08.2016 18:48:29
1
2
Аз съм хомосексуалист хора. Искам целият свят да знае това.
31.
А принца с убийството
08.08.2016 18:38:17
1
4
Принца явно си плати на Касабова, затова по случая вече нищо не се пише
30.
диян тончев камбаната
08.08.2016 18:35:54
0
9
хакам го на майка ти в гьза и в устата смешник.Кво са прайш на мутра.Да ти еба майката селянин насра ли са от страх ве
29.
123
08.08.2016 18:26:40
0
4
Ооо имаме напредък ! Селяндура осъзнал,че е селяндур ! Все пак е прогрес ! Тц тц.....
28.
ХАСАН МУЛТАКОВ
08.08.2016 18:05:17
2
5
ПИШЕТЕ КВО СТАНА С НАСРАНИЯ АМУДЖА ТУРЧИН ТИРАДЖИЯ УБИЛ ДВАМА ЧИСТИ БЪЛГАРИ И ИЗБЯГАЛ ПРИ КОСМАТАТА СИ КАТО КАМИЛА КАДЪНА В АНАДОЛА .
27.
така така
08.08.2016 17:45:13
0
13
тоз най-добре ще е да млъкне и да спре да продължава да се излага... то не бяха мерцедеси и десет човека за човек на 60 години , автобуси дето се движат с 160 че сега и извинявам се ама не мога да се контролирам хахаххахах младеж спри наркотиците и се извини лично на водача на автобуса и после извикай някой да набие по един шамар на родителите ти че са те изгледали такова продусано и деградирало човече
26.
рибата
08.08.2016 17:40:24
1
15
щял да вика 10 човека да се оправят с 1, страаааахххх, хахахаха 100+ кг мускули щял да вика 10 човек да се оправят с някъв изшкембен чичак ,не знам да се смея ли ко да правя
25.
ХАСАН МУЛТАКОВ
08.08.2016 17:35:29
1
11
А КАКВА ПРИСЪДА ДА ДАДЕМ НА МИРИЗЛИВИЯ АМУДЖА ТИРАДЖИЯ ТУРЧАН УБИЛ ДВАМА ЧИСТИ БЪЛГАРИ ИЗБЯГАЛ ПРИ КОСМАТАТА СИ КАДЪНА В АНАДОЛА
24.
Цзи Зи Пин
08.08.2016 17:32:42
0
11
Празни думи от празна глава.Безсрамен селяк.Ти не си за затвор.Ти си за поне един пълнител на автомат Калашников само в празната кратуна.Аграр допотопен.Такива пробити индианци когато и да бъдат разкарани пак е късно.Но по-добре късно,отколкото никога!
23.
ХАСАН МУЛТАКОВ
08.08.2016 17:30:40
2
5
А АМУДЖАТА ТУРЧИН УБИ ДВАМА БЪЛГАРИ И ГО ПУСНАХА ДА ИЗБЯГА В АНАДОЛА ПРИ КОСМАТАТА МУ ТУРКИНЯ
22.
driver
08.08.2016 17:24:18
0
1
na tozi edin put mu spasih jivota zashtoto imam po razvito chuvstvo za samosahranenie
21.
Xxx
08.08.2016 17:22:54
1
3
Браво...наченка на мозъчна клетка...респект.
20.
Неа
08.08.2016 17:21:09
0
7
Колкото до чувството за самосъхранение . Какво общо има в случая ? Той е този който напада . При това по възрастен и не в неговата катерогия . Къде е тук самосъхранението ? А за справедливост и дума не може да става . Справедливо ще е да понесе отговорност , а не просто да се извини . И наистина обижда селяните , защото те не се държат така арогантно , необмислено , непроменено , без чувство за наказаност ... Писал си във фейсбука . Абе какво изобщо обръщате внимание на такъв ????
19.
Неа
08.08.2016 17:17:05
0
4
последната такава, но всеки, който ме познава истински, знае, че чувствата и емоциите в мен винаги ще надделяват над мислите и разума ми. Всеки, който ме познава истински знае, че имам много силно развито чувство за справедливост и супер слабо чувство за самосъхранение и това ми създава проблеми доста често...'" Какво означава надявам се да ми е последна ? Не мога да отговарям запостъпките си ? Пазете се от мен ?! Ако не съм много ядосан няма да ви налетя? Ще се съобразявам ? Липсва категоричността ! Например можеше да каже Обещавам че това е последния път в който се държа така! Щеше да има повече стойност
18.
пешо
08.08.2016 17:12:17
2
11
извършил е престъпление, заплаха и т.н., има свидетели има запис , има закони, утре всеки който открадне, прибие или убие някой може да каже "бях афектиран, извинявам се ама всички които ме познават ме знаят че съм розов и пухкав.." и хоп всичко чисто, има си наказателен кодекс а и лицето е склонно към рецидив на доказани нарушения така няма да си вземе поука
17.
той е
08.08.2016 17:10:16
0
9
явно тате го е правил в нетрезво състояние или може би ръчно. но по всичко личи че е недоклатен
16.
Съдия Петров
08.08.2016 17:09:57
0
13
Кирил принца уби човек и се опита да прекрие убийството и уж е под домашен арест.Така а този Ангел пуснал няколко псувни и закани,ритнал автобуса също е под домашен арест,даже с мярка за неотклонение.Наистина е супер справедливо.Ами всички можем да видим кой колко си е платил и кой си плаща.За Киро Принца край мъгла никой нищо вече не пише.Голям връзкар определено,ето това е справидиливо (това което го пиша е иронично).
15.
ХАСАН МУЛТАКОВ
08.08.2016 17:07:44
3
7
А АМУДЖАТА ТУРЧИН УБИ ДВАМА БЪЛГАРИ И ГО ПУСНАХА ДА ИЗБЯГА ХА ХА ХА ХА ПРИ КОСМАТАТА СИ КАДЪНА В АНАДОЛА
14.
Гайд
08.08.2016 17:01:25
0
14
Това не е ли същият, който хвърчеше по бургаските улици с тъпия си мотор на задна гума постоянно? Той е! Всеки път разправии с този невменяемият, баща му не го ли вижда или чака да утрепе някой и след това много да съжаляват. Тогава го бяха хванали полицайте и яде дървото ама тати пак му е дал левчета и лети с кола този път. Вижте драги правораздаващи, има една приказка крушата не пада по далеч от дървото, за това нека взема сапа и този път, да знае че не му се дава аванта, защото може да утрепе вас иши ваш близък някога. Надробил си го е и не да пише като някоя разплакана ревла, а да вземе да влезе в пътя и да не се ежи, че знае ли кво ще го посрещне другият път!
13.
льохмана
08.08.2016 16:58:37
1
17
Сега след тези мили и сърцераздирателни думи ако се съгласи за извинение да направи фелацио на шофьора съм склонен да му повярвам че се разкайва.
12.
Колчо
08.08.2016 16:57:39
0
19
Тъпанар! Не обиждай селяните, защото повечето те превъзхождат в интелектуално отношение. Има една стара приказка и колкото и да ти е трудно да я запомниш,се постарай! Господ забавя, но не забравя!
11.
топ
08.08.2016 16:56:58
1
19
Ангеле , Ангеле ти си пръдльо . ебати нещастието . насра се а сега даже се извинява КАПУТ при това спукан
10.
Ангелчо
08.08.2016 16:47:44
0
19
Ти си беше известен с тъпотията и наркоманските тъпотий сега просто затвърди имиджа си на глупак
9.
лллллллл
08.08.2016 16:42:24
0
15
Само заради така "монтираният" рег. номер, мотоциклета трябва да бъде спрян от движение, веднага. Очевидно е, че чувството за спазването на правилата е слабо, също като "чувството за самосъхранение" което се споменава в статията........успех, добри човеко
8.
Неа
08.08.2016 16:42:09
0
11
Справедливост ли ? Изобщо не знаеш какво е това
7.
Хулиганът от АМ „Тракия”
08.08.2016 16:31:17
15
3
Касабова, имай малко милост, путка!
Секси си, яко ти мирише путката, но не ме еби толкова много!
Не мога да ти смогна, ненаситнице!!!
6.
Do no 3
08.08.2016 16:31:09
29
2
Golemiq babait mane ako te hvane angel shte ima i ti da se izvinqvash kato tupuq turski shofior ama pred kompa si smel nishto stqgai muskuli pred ogledalo i razpravqi kolko si velik v flagman v komebtarite mizernik
5.
До боклуците
08.08.2016 16:27:16
31
3
Ave ai stiga shte kalnq li v toq mizeren sait ve gledaite si vashiq jaluk jivot angel shte si ponese pisledsviq ot taq izdunka shte va ebav smeshnite neshtasnici
4.
e
08.08.2016 16:21:22
0
32
да са 2-3 наручшения ОК,ама те над 50... кво да говорим повече?
3.
нормален
08.08.2016 16:18:00
1
37
А къде ти е бил АКЪЛА (ако го имаш..??!!!)

предните 50 ПЪТИ, бе СМЕШНИК и БАБАИТ...само ти ли се ЯДОСВАШ и имаш НЕРВИ...???

Ами ГЛУПАК, ако беше нападнал "в афектирано състояние" ЧОВЕК и го БЕШЕ ПОТРОШИЛ...??

КО ПРАЙМ ТОГАВА...???

ГОТВИ СЕ СЛЕДВАЩИЯ път да го ИЗДУХАШ, защотото ПАДНЕШ ЛИ МИ....МНОГО ЯКО ЩЕ ГО ДУХАШ !!!!

И продавай ЗЕЛЕНАТА ЛАМАРИНА навреме и се качваш НА АВТОБУСЧЕТО "со кроцетце со благо", защото знаеш продължението, нали..??...!!!!
2.
Bati Karnobati
08.08.2016 16:09:28
0
21
Zatvor za chushkata
1.
ramon
08.08.2016 16:05:35
5
21
kasno e palqcho kasno e kasabova shte te ebe do dupka zashtoto e nezadovolena.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Появи се първата ясновидска къща в България, врачуват по интернет за 250 евро Гадателките рекламират дейността си в социалните мрежи чрез предсказания, които публикуват Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Олигархът Георги Гергов налива 7 милиона в политическия стартъп на Ваня Григорова? Партийното строителство у нас е бизнес с висока принадена стойност, но е нужен солиден първоначален капитал Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Той бе кандидат Ерген, а тя - звезда от Игри на волята... Между тях очевидно е пламнала любовна искра  Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й Тази чалгаджийка направи на салата кръчмар, провалил гостуването й . Заради този провален ангажимент изпуснах друг, но вече бях дала дума, ожали се бюст № 1 в поп фолка
Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Браншът очаква хиляди работници от Узбекистан и Непал, но документите се бавят Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори