×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман.БГ! Прокуратурата и МВР сътвориха среднощен екшън с хулигана, заплашил шофьор на автобус


Първо във Флагман.БГ! Прокуратурата и МВР сътвориха среднощен екшън с хулигана, заплашил шофьор на автобус
Флагман.БГ узна, че е било преценено все пак хулиганът да получи удължаване на мярката за неотклонение
Тема в развитие
Карнобатман се размина с две години пробация и поправителен труд във фирмата на баща си Батката Ангел Радичев и нападнатият автобусен шофьор си стиснаха ръцете в съдебна зала Първо във Флагман.бг! Пуснаха на свобода хулигана от АМ „Тракия”, изчезнаха свидетелите на екшъна Обрат! Шофьорът на автобуса провокирал хулигана на АМ „Тракия” Карнобатският съд пусна под домашен арест батката Ангел Радичев Ангел Радичев финтира журналистите, съдия Захарин Захариев ще гледа мярката му за неотклонение Само във Флагман.БГ! Карнобатман - геройски паднал Ангел (УНИКАЛНО ВИДЕО) Бургаският съд закопа хулигана Ангел Радичев Екшън в съда! Ангел Радичев скъса синджира, обвини журналистите, прибират го с белезници Хулиганът от АМ „Тракия”: Съжалявам за супер селяндурската постъпка „Героят“ от АМ „Тракия“ Ангел Радичев се оказа бизнесмен, а не „момчето на татко“ Само във Флагман! Вижте прокурор Щиляна Петкова и мислете за човека, който снима хулигана Радичев (ВИДЕО) Районният съд и прокуратурата в Карнобат скриха от медиите арестувания Ангел Радичев, за да го пуснат под домашен арест Карнобатската прокуратура се засрами след гафа! Обвини Ангел Радичев за екшъна на АМ "Тракия", грозят го до 5 години затвор Първо във Флагман.БГ! Прокуратурата и МВР сътвориха среднощен екшън с хулигана, заплашил шофьор на автобус Освободиха Ангел от ареста, прокуратурата няма да повдига обвинение Бащата на хулигана от АМ „Тракия“ - акционер в голяма транспортна фирма Търсят смел прокурор в Карнобат, за да се захване с обвинението срещу Ангел Радичев, грозят го до две години затвор Заплашеният с убийство шофьор: Момчетата с мощните коли смятат лентата за изпреварване за бащиния Арестуваха 31-годишния бургазлия Ангел, заплашвал шофьор на автобус край Бургас(ОБНОВЕНА) Шофьорът от клипа на АМ „Тракия“ пред Флагман.бг: Автобусът ми пресече пътя, щях да се убия, заради това си изпуснах нервите Мъж заплашва шофьор на автобус: Ще те изчакам в Бургас и ще те убия от бой (ВИДЕО)
виж още
скрий
03 Август 2016, Сряда, 20:01 ч.
Автор: Давид СУКНАРОВ, снимки: Петър ПЕТРОВ

В 22:10 ч. карнобатлията Ангел Радичев бе изведен пред репортер на Флагман.БГ от ОДМВР-Бургас


В 22:10 ч. 31-годишният Ангел Радичев от Карнобат бе изведен с белезници от сградата на ОДМВР-Бургас (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Това стана шест часа, след като днес следобед той бе изкаран от ареста на 5-то РПУ и докаран по неясни причини в дирекцията. Какво се е случвало в тези шест часа обаче остава неясно.

Реакцията на широката общественост у нас беше крайно остра, след като днес следобед Флагман.БГ обяви, че срещу хулигана от АМ "Тракия", който заплаши шофьор на автобус с побой, няма да бъде повдигано обвинение. Засега.

Разследването бе поверено на районната прокуратура в Карнобат, но и до този момент се пази в тайна името на прокурора, който счете, че досъдебното производство трябва да се води срещу неизвестен извършител, докато не се съберат достатъчно доказателства.

Репортер на Флагман.БГ бе пред главния вход на дирекцията, за да проследи как ще се развият събитията около 31-годишния водач на мерцедеса, който е син на известен транспортен бос от  Карнобат.


Току-що Ангел Радичев бе вкаран в полицейска кола , която тръгва към 5-то РПУ

Именно съмненията за обвързаност между карнобатските магистрати и местния бизнес предизвикаха недоволството на хиляди читатели на Флагман.БГ, които видяха скандалното видео от магистралата.
Все още не е ясно кой е адвокат на богаташкия син.


Цивилен полицейски служител също се качи в патрулката, която откара Ангел в ареста

От добре информиран полицейски източник Флагман.БГ узна, че току-що е било преценено все пак хулиганът да получи удължаване на мярката за неотклонение до 72 часа. Засега Радичев- младши ще остане в ареста на 5-то РПУ до петък, когато ще бъде гледана мярката му за неотклонение в съда.


Флагман.БГ призовава главния прокурор Сотир Цацаров да обяви името на своя подчинен в Карнобат, който опита да смекчи положението на 31-годишния хулиган.

В категории: Темида , Крими


45
Коментара
45
Коментара по темата
45.
zakona
05.08.2016 11:44:49
0
3
да е,какво стана с Кела там някой яко се е нагушкал с мъни,мъни,мъни за да е вън.яка корупция в съда, да не попадаш там ако нямаш парички
44.
кики рики
05.08.2016 11:38:08
1
2
За така наречения"хулиган"Анг.Радичев задърване под стража за убиеца в Несебър Кирил, домашен арест.Моля Флагман да напомни, как така съдия Петя Петрова определи тази мярка. В публичното пространство се знае, че същият убиец Кирил е близък с главния Прокурор и др. нему подобни-и нямало натиск,а? Съдът в Бургас не е курумпиран, така ли? а колко дела са спяни,върнати пак на убийци.Ама как така се спират тези дела бе,а?А как така стоят в арест за дребни неща,а? Разследвайте
43.
Ахмет Доган
04.08.2016 23:14:27
0
2
Докато този младеж е в ареста политиците ще са на свобода
42.
Флагман създава новините
04.08.2016 23:12:03
1
2
Гледах клипа как водача на автобуса се извини и въпросния Ангел си запали автомобила и потегли отново.
41.
Истината
04.08.2016 23:08:31
2
2
Аз му се възхищавам, че е направил това което не ми стиска на мене да направя поне няколко пъти на ден. Сега книжките се придават и никой не пуска мигач, отнема се предимство, не се спора на знак стоп, хора умират на пешиходни пътеки, а снощи един паляк мина с поне 150 км. в час до Пикадили. Аз се радвам че има такива като Ангел да потърсят обяснение за това неадекватно каране.
40.
Потърпевш
04.08.2016 15:21:26
3
9
Те шофьорите на автобуси и без тва са за трепане в повечето случай
39.
За бедните жалки душици
04.08.2016 15:00:38
6
7
Хора без работа цял ден стойте пред компа и занимавате обществото с вашите глупости кой знае какво станало толкова!Окрадаха държавата убиват хора но справедливост няма а тук за някакъв си дребен скандал направихте от мухата слон! Нищожни мижитурки не се занимавайте повече с момчето а ако тоя автобус го беше блъснал и убил тогава кого щяхте да плюете или нямаше да се даде никаква гласност естествено ни чули ни видели!
38.
?????
04.08.2016 11:02:26
1
6
Achooo stana za smqh, zasrami se nadull si qko muskulite, pogleda ti veche izluchvaa zloba na burgaska batka... kakvi 10 choveka.....tebe kato te biha edno vreme vuh vhoda bez vina dobre li ti beshe? Nestavai takuv..., budi pishlime za podrajanie, a ne poredniq izmutrql!
37.
1
04.08.2016 10:32:16
1
10
да изброи десете които щаха да чакат шофьора в бургас мирише на организирана престъпна група.
36.
Адаш
04.08.2016 10:14:48
13
5
Ако шофиор на автобус застраши живота ми и аз бих постъпил така, даже по остро, после каквото искат това да правят корумпираните полицаи, прокурори съдии и адвокати. Срещу 2 РПУ всеки ден проституира едно гнусно изчадия и на 10 метра от него стоят катаджии.Е полиция и кат само с подкупи ли са заети?
35.
Друг любопитен
04.08.2016 10:10:06
2
6
Щом като са взети 72 часа задържане значи има повдигнато обвинение. Интересно по кой член е та да се иска постоянна мярка?
34.
любопитен
04.08.2016 09:41:33
2
11
Само за карнобаШкия продажен прокурор ли е неизвестестен извършителя
33.
СТИГА ПОПУЛИЗЪМ
04.08.2016 09:07:09
3
15
Странно е,че Главния прокурор всякога се разпорежда да бъдат задържани лица към които има обществен интерес, независимо дали има или няма тежко престъпление. Конкретния случай е точно такъв- пушилка , фоерверки и злоупотреба с обвинителна власт-прах в очите на простолюдието/ето вижте как работи МВР и Прокуратурата/ - след това нищо не се случва. Обвиненията се пукат като балон и дори слаб и посредствен адвокат като Дучев би могъл да се справи.
32.
Непроверено
04.08.2016 08:35:01
6
6
Към флагман: - защо предлагате на читателите си неверна информация. Е проверявайте поне преди да ни зарибявате или давай ТЪЛПАТА овце некви едва ли не да ги храним да им даваме материал да лаят да пълнят страниците, да има постове да има интерес към изданието ви. Заблуждавали сме се, че поне е проверено преди да пишете но явно поддържате интереса на хората без работа . Защото това е вашата работа
31.
do 30
04.08.2016 08:31:32
2
2
ami napishi si imeto ve, dai svetal primer ha ha ha ....
30.
За овцете
04.08.2016 08:22:38
6
14
Няма такава държава!!! Положението е такова заради всички вас, коти сте се наврели у дома, като мишлета скрити зад номер или анонимн име и пишете глупости. Когато има сериозно престъпление няма наказани, когато има хулиганска проява - всички викат в един глас " убийте го с камъни" МНОГО ПРОСТ НАРОД- ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БЕДНИ ДУШИЦИ!!! Ей за това ще сме в това положение.
29.
stoykera
04.08.2016 07:54:52
22
2
Maika vi da eba v charvata mno narejdate ama ste nasrani mishki selqnite ot bs da ne laqt mnogo znim va e palqri smeshni za tova ne si pishete imenata...vsichki shofiori sa mnogo nagli chichaci i mno otvoreni nikoi ne pomisli kolko momcheta zaginaha zaradi shofiori na avtobusi i kamioni inache mno znaite vsichkite iskam na vas da vi sekat putq ama da vlezete v bagajnoto da va vidim mno znaite i shmatkite da ne govorqt za reket zashtoto shte va kupi i shte va prodade...vinagi se zastupva za priqtelite si i imenno za tova go rugnaha v kraka shmatki kato ne znaete ne govorete i jultite vesnici nqmat i 30%istina palqri duhaite
28.
тоя
04.08.2016 07:48:04
2
15
Буклук преди 5-6 г.отново бе нападнал на ул "Одрин" шофьор на ....ЖигуланСамо че дядката бе жилав и бе изхакал с една щанга в главата...Отърва се.....тати нали плаща
27.
БГ резил
04.08.2016 06:55:34
0
12
Така лиииии? Че аз кой видях по улиците снощи или взе да ми се привижда вече? Ще ви кажа къде е бил тези 6 часа. С Мерцедеса 2222 караше на зиг-заг по "Струга"
26.
Дрън
04.08.2016 06:44:25
2
13
Този боклук беше опитал преди няколко години да рекитира някъкви момчета в мола и с ножа с който ги заплаши му разрязаха крака. Новината беше отразена от флагман. Същия боклук преди повече от 5-6г пак по подобен начин беше заплашил чувек но за съжаление после се узова в болницата с доста тежко състояние и с дълъг престой в болницата
25.
На тати синчето
04.08.2016 06:38:14
3
20
...тати каза,че не съм аз виновен,а онзи на автобуса от конкурентната фирма,кат кара с разрешената скорост мъ застраши,а тати никога не лъжи никой
24.
456
04.08.2016 02:17:23
2
14
gadna utrepka zapisan na klip cqla bulgaria go vidq i tupanarite povdignali obvinenie sreshut neizvsten izvurshitel, absurdi!
23.
до 22
04.08.2016 01:15:28
2
27
Имa ли знaчение чий рaботник е зaплaшвaл бе? Утре може дa си ти нa.негово място. Може и човек дa убие нa пътя тaкa.
Нaй- нaглото в цялaтa история е, че прокурорът решил, че лицето е неизвестно...?!
Aко утре товa неизвестно лице убие някого нa.пътя?! Хм? Aко си ти или твой близък? Точно от безнaкaзaност е стигнaл до 50 глоби. Хвърчaщи хaртийки без всякaкъв смисъл зa него. И бaщa му продължaвa дa му плaщa гяволиите. И обществото е длъжно дa приеме дрисъкa, потенциaлен убиец нa пътя ( кaрaл е с 250) зaщото тaте плaщa, прокурорa вземa.
Къде и зaщо нaмесвaш Догaновци? Тaте му нa "неизвестният Aнгелчо вече плaти, ти кaкво опитвaш сегa? Дa мaнипулирaш хорaтa дa опрaвдaят поведението нa лекето ли? Дa, зa всички е ясно, че зaплaхите му сa въздух под нaлягaне. Щял дa събирa 10 души, зaщото сaм не му стискa нa.пишлето. Aко беше отворил врaтaтa упрaвлявaщият aвтобусa, Aнгелчо щеше дa избягa с писъци сигурно. Но не е в товa въпросът!
22.
bai Bayraktar
04.08.2016 01:01:42
14
9
Охо младежа -батка е имал лошия късмет да заплашва шофьор наЮНИОН ИВКОНИ собственост на важен патрон от депутат от листата на дс-дпс и1човек до свещената крава набг политика доктор хидроинджинер доган
21.
Ричърд Никсън
04.08.2016 00:48:28
4
23
Всички карнобатски селяндурски индианци - ВЪН от Бургас и не стъпвайте никога в града,мама ви и муруци...
20.
....
04.08.2016 00:46:24
3
13
И ко ще стане.......боже,боже.......
Пак пародия на наказателна бг система,нищо няма да стане !!!!
Даде се широк обществен отзвук на случая,който между другото ще трае още около 4-5 дни и всичко ще бъде забравено.
Да видим дали някой ще ни държи в течение какво се случва с въпросното лице във времето относно "случката" ?!
Аз имах такъв подобен случай преди години със сина на бенчо..на автогарата..извади ми пистолет и случайно минал ескорт на някакъв депутат....и спряха,този буквално се насра..счупи ми огледалото с крак пред жена ми и децата ми.
Той си знае всъщност,но минало заминало бургаско.
Бургас е града на тия боклуци дето и в кофите няма такива....трябва със закон да забранят хаповете и фитнесите в града:)
19.
Ее, брaви Флaгмaн!!!
04.08.2016 00:19:49
8
20
Честно, спечелихте увaжение с товa! Брaво! Нaтискaйте зa информaция по случaя, зaщото от тези безобрaзия вече искaме сaми дa поемем спрaведливосттa в нaши си ръце! Неизвестен бил Aнгелчо...
Върхa нa нaглосттa, очевидно зaявявaне в очите нa хорaтa от зaсегa неизвестният прокурор "ще си прaвя кaквото си искaм щом ми плaщaт достaтъчно зa товa"
Искaме също дa знaем името нa прокурорa, нaй- мaлкото ценaтa му...колко струвaт услугите му?
18.
Доволната ОВЦА
04.08.2016 00:19:23
8
28
Брех 72 часа задържане и ще му гледат мярката за неотклонение.....брех,брех таз правосъдна система.Този изнасилвач ли е,убиец ли,произвежда наркотични вещества ли малеее Престъпник от класа ритнал автобус.Цветан Василев дето открадна 4.2 милиарда лева и Кирил Принца дето гръмна като куче готвача си и се опита да прекрие престъплението не са толкова големи престъпници като този от магистралата.Направо общественото МНЕНИЕ Е ТОЛОВА ОБЕКТИВНО,толкова прецизно,толкова справедливо,че просто такива грабители,трафиканти,крадци и убийци са като ангелча пред този дето напсувал изплашения до смърт шофьор.Такава гротеска парадоия каквото цари тук няма никъде другаде.Сега нека да са доволни овецете.Следващия Кирил Принц ли е Принцеса ли е ще си гръмне някой ей така щото се е напил и ще си е на свобода или следващия дето ще ви занули и ви задигне спестените левечета в БГ банка.И тъпите овце ще скачат на някой дето ритнал автобуса или напсувал някой на пътя.Дребен народ с дребни души това е жалката истина.
17.
Зорко
04.08.2016 00:13:48
2
15
Добре че са медиите че ако не бяха те прокурорите и ангеловците само щяха да си викат наздраве и честито
16.
Киро
04.08.2016 00:01:57
0
22
Какво става с КИРО селянина дето се кръсти сам ПРИНЦА ? От Несебър ! Бойко къде си ? Той е УБИЕЦ !!!
15.
.....
03.08.2016 23:52:42
1
23
Този тип с 50 нарушения ако беше в друга страна, щеше да лежи максималното от закона и да му бъде наложена максимална глоба. Ама нали сме България, страна която няма закони, няма кой да ги спазва и няма такава страна в Света. Много жалко , че сме принудини да живеем в такава държава. Отчаян съм от политиците и държавниците ни. Отвратен съм от тази държава. Е не няма такава държава.
14.
Смях в залата
03.08.2016 23:50:36
2
31
Абе вие верно ли Хахахаха е баси и смешната правосъдна система Киро Принца от Несебър дето уби главния си готвач го пуснаха у дома и до ден днешен нищо вече не се чува около Киро Принца всичко тихомълком се покри този тук вече малеее изкупителна жертва.Ха ха ха смях в залата даже не го и докоснал този папагал от автобуса,освен вербална разправия и един шут на автобуса му удължават до 72 часа е баси и прецеднта за престъпления къде се предвижда от закона от 5 до 15 години дават 72 часа,а за каква измислица ще лежи в ареста.Е баси и смешницета,а какво стана КИРИЛ Принца дето застреля главния с Готвач в Несебар,ЗАЩО е на свобода а,къде Общественото мнение къде.Ха ха хане мога да спра да се смея.За Убйство не лежиш пандела а си на свободна у дома в Несвбар и се разхождал на всякъде,а дето ония клоун слязла да повика и псува,ритнал автобуса ще лежи и вече всички папагали доволни аааа ето на системата работи ха ха ха много сте смешни.Няма такава проста Държава.
13.
Kliment Naum i Angelarii
03.08.2016 23:46:49
1
10
Sega...spokoino vsichki....! niama da ostaviat neshtata taka...! shte ni hvarliat ne hliab ami lukanki...i chak togava she otshumi...no she otshumi! A puk kato minat provetkite na NAP kam septemvri...ochakvaite: ZAVRASHTANETO...пък ти бачкайй...
12.
Hdjdj
03.08.2016 23:44:08
1
15
Къде е прокурор Ангел Георгиев? Веднага ще вземе някой лев
11.
Пешо Рибаря
03.08.2016 23:38:54
1
23
Сега татенцето ще даде парички на "смелия" прокурор, ще потулят случая, диването с татуировките пак ще беснее по пътищата.
Няма оправия в Булгаристан!
10.
Edno
03.08.2016 23:38:33
5
6
Vreme Ache Batkite ne biaha tova, ne pitai tomito toi ne beshe batka i sega ne e toi beshe duhach... a flagman samo sa chuvali istorii ako niakoi reduvi chete sigurno se e stresnal, spoko nishto ne e stanalo samo tozi defektiral tip shte go pootpusnat. Bahti karnobatskia gyz tuk se napulni samo s yambolski i karnobatski nerealizirani tipove kato CVETITA HERBAL DETO GI REKLAMIRATE
9.
Смел прокурор
03.08.2016 23:36:01
1
18
Назначен съм да водя делото срещу Ангелчо, чакам татко му Радо да ми се обади да се договорим за сумата. Момчето скоро ще е на свобода, щото трябва да кара пак с 200 в лявата лента.
8.
Hahaha
03.08.2016 23:31:28
6
12
Флегман с фалшивият трафик посещения и клюкарски писания
7.
Сотир Цацаров
03.08.2016 23:23:43
9
17
Кой е тоя сайт Флагман който ме призовава? Да не би да е онзи долнопробен сайт с трите думи в речника си ? "Слънчака","Батки" и "Кифли ". Вие за някаква сериозна медия ли се взехте,че ме "призовавате" ? Толкова жалки сте,че с месечната си печалба не можете да ми платите цигарите и кафетата до обяд.Кате,ще те помоля малко по сериозно да се вземеш.
6.
На самообслужване
03.08.2016 23:05:01
2
37
Мутра отива на бензиностанция на самообслужване. Спира колата и започва да чете инструкцията:
1. "Извадете пистолета"
Вади "Макаров".
2. "Сложете го в резервоара" Пъха го.
3. "Натиснете спусъка"...
5.
Бичето
03.08.2016 22:51:24
1
18
В ареста са приготвили опаковки от вафли споко ( няма презервативи щото ) тази вечер ще го викат 10 човека
4.
666
03.08.2016 22:47:45
2
41
Сега ще го видим какво кротко агънце ще стане.Егати и буклуците анаболни дето се навъдиха в тази държава.Да превърнем всяка гънка мозък в мускул.Сега да го видим на кого ще е.е майката в ушите.Един трябва да го отнесе и останалите ще си седмат на епилираните задници.Селски пръчки.
3.
Българин
03.08.2016 22:39:38
6
14
Браво ето това достойна българска работа а не долна циганска
2.
Scrooge McDuck
03.08.2016 22:39:11
5
2
Ache i bez tva tarsiha out na tati, sega na Staiko kvo she kajesh nali toi ti uredi leasinga.
1.
Rs
03.08.2016 22:37:17
4
30
Бахти Мафията Бахти ебалнатя в тая страна
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори