×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман! Вижте прокурор Щиляна Петкова и мислете за човека, който снима хулигана Радичев (ВИДЕО)


Само във Флагман! Вижте прокурор Щиляна Петкова и мислете за човека, който снима хулигана Радичев (ВИДЕО)
Прокурор Щиляна Петкова: Напуснете кабинета, ще викам полицаите!
Тема в развитие
Карнобатман се размина с две години пробация и поправителен труд във фирмата на баща си Батката Ангел Радичев и нападнатият автобусен шофьор си стиснаха ръцете в съдебна зала Първо във Флагман.бг! Пуснаха на свобода хулигана от АМ „Тракия”, изчезнаха свидетелите на екшъна Обрат! Шофьорът на автобуса провокирал хулигана на АМ „Тракия” Карнобатският съд пусна под домашен арест батката Ангел Радичев Ангел Радичев финтира журналистите, съдия Захарин Захариев ще гледа мярката му за неотклонение Само във Флагман.БГ! Карнобатман - геройски паднал Ангел (УНИКАЛНО ВИДЕО) Бургаският съд закопа хулигана Ангел Радичев Екшън в съда! Ангел Радичев скъса синджира, обвини журналистите, прибират го с белезници Хулиганът от АМ „Тракия”: Съжалявам за супер селяндурската постъпка „Героят“ от АМ „Тракия“ Ангел Радичев се оказа бизнесмен, а не „момчето на татко“ Само във Флагман! Вижте прокурор Щиляна Петкова и мислете за човека, който снима хулигана Радичев (ВИДЕО) Районният съд и прокуратурата в Карнобат скриха от медиите арестувания Ангел Радичев, за да го пуснат под домашен арест Карнобатската прокуратура се засрами след гафа! Обвини Ангел Радичев за екшъна на АМ "Тракия", грозят го до 5 години затвор Първо във Флагман.БГ! Прокуратурата и МВР сътвориха среднощен екшън с хулигана, заплашил шофьор на автобус Освободиха Ангел от ареста, прокуратурата няма да повдига обвинение Бащата на хулигана от АМ „Тракия“ - акционер в голяма транспортна фирма Търсят смел прокурор в Карнобат, за да се захване с обвинението срещу Ангел Радичев, грозят го до две години затвор Заплашеният с убийство шофьор: Момчетата с мощните коли смятат лентата за изпреварване за бащиния Арестуваха 31-годишния бургазлия Ангел, заплашвал шофьор на автобус край Бургас(ОБНОВЕНА) Шофьорът от клипа на АМ „Тракия“ пред Флагман.бг: Автобусът ми пресече пътя, щях да се убия, заради това си изпуснах нервите Мъж заплашва шофьор на автобус: Ще те изчакам в Бургас и ще те убия от бой (ВИДЕО)
виж още
скрий
05 Август 2016, Петък, 15:50 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка и видео: Иван КОЛЕВ

При аналогични обстоятелства журналист от Флагман, вместо приветстван, се оказа разследван от карнобатската прокурорка

Редакционният екип на Флагман съветва будния гражданин, който запази самообладание в пътническия автобус и засне клип със заплахите, отправяни от сина на карнобатски транспортен бос срещу беззащитния шофьор на общественото возило, да си наеме добър адвокат.

Опасенията ни са, че върху човека, който направи записа обществено достояние, подавайки го на медиите, ще бъде упражнен натиск от наблюдаващия прокурор по наказателното производство Щиляна Петкова от Карнобатската районна прокуратура.

Флагман следи развитието на събитията срещу 31-годишния Ангел Радичев от момента, в който МВР реагира на публикуваното в сайта ни видео на 2 август следобед и разпозна хулигана от мерцедеса с повтарящи се четири двойки и чужда регистрация.

Полицаите действаха професионално и го задържаха няколко часа след инцидента на АМ Тракия. Тогава Радичев заплаши шофьор на пътнически автобус с побой, защото му отнел възможността да „лети“ в лявата лента като предприел насъобразено с неговата скорост изпреварване – виж видеото от нашата ТЕМА В РАЗВИТИЕ.

Прокурор Щиляна Петкова обаче прие, че доказателствата срещу карнобатлията са недостатъчни и образува дело срещу неизвестен извършител, с което освободи от ареста Радичев на другия ден, още преди да е изтекла мярката му за неотклонение от 72 часа.

В сряда следобед, 3 август, стана ясно, че хулиганът излиза на свобода, което предизвика вълна от негодувание у нашите читатели. Крайно отрицателното обществено мнение, което буквално заля медиите, стана причина за осмисляне на поведението от страна на прокуратурата и вместо да го пуснат от ареста на Пето РУП, полицаите докараха Радичев в Областната дирекция на МВР.

В 22,10 ч стана ясно, че мярката му за неотклонение задържане под стража се удължава на 72 часа и че му е повдигнато обвинение. Същата нощ излязоха наяве и други противообществени прояви на Радичев, които неясно защо са оставали само като регистрации в МВР.

Днес, петък, 5 август, трябваше да изтече 72-часовата мярка в ареста, след което Карнобатският районен съд да реши дали да я промени в по-лека. В ранните сутрешни часове узнахме, че заседанието на съда се е състояло още вчера вечерта - в пълно медийно затъмнение, и че Радичев вече си е у дома.

По тази причина наш репортер отиде в Карнобатската районна прокуратура - да попита какво наложи експедитивността от страна на прокурор Петкова. Държим да отбележим, че кабинетите в тази прокуратура са анонимни – без указателни табели кой магистрат зад коя врата се намира.

Репортерът ни бе посрещнат от истеричните реплики на Петкова и ръкомахания, придружени със заплахи, че вика полиции, за да го изведат от сградата.

Флагман припомня, че по време на местните избори през октомври 2015 г., главният редактор Катя Касабова проведе добросъвестно разследване на подготвяна покупка на гласове в карнобатското село Екзарх Антимово, при което се оказа, че арестуваните в РУП-Карнобат организатори са пуснати веднага на свобода от прокурор Петкова, с което те успяха да осуетят  надеждността на 35 свидетели от списък на вербувани, имайки възможността да ги "обработят" преди разпитите им – виж тук подробностите по този случай.

Заради изнесените неудобни факти около действията на прокуратурата в Карнобат по време на изборите, Петкова образува преписка срещу Касабова и я подложи на унизително разследване в Икономическа полиция в ОДМВР-Бургас, в хода на което журналистът трябваше да дава писмени обяснения и да признае по какъв ред сме получили документите, проследяващи подготовката на изборното престъпление.

Разполагаме с данни, че Петкова бе разпоредила на полицаи да издирят позорящи  факти не само от служебния, но и от личния живот на Касабова. Проверяван е бил дори архивът на Бургаския свободен университет, за да се установи дали журналистката е положила по законовия ред изпитите си по право. Нямаме информация дали тази преписка, имаща за цел да смрази правенето на разследваща журналистика в сайта Флагман, е прекратена.

Имайки предвид горната практика за упражняване на действия по държавно обвинение, предупреждаваме, че възловият свидетел, дръзнал да подаде видеото от саморазправата на карнобатския богопомазан син с шофьора, може да се окаже обвиняем за ползването на специални разузнавателни средства без разрешение.



В категории: Темида


47
Коментара
47
Коментара по темата
47.
топ
14.08.2016 16:49:35
1
4
прокурорите не са всесилни , имал съм огромното удоволствие да ги да ги првя за смях няколко пъти. не им се притеснявайте . те са тесногърди, озлобени и алчни държавни служители които чакат заплата от нашите данъци но най много обичат и чакат рушвета
46.
------
09.08.2016 13:49:04
1
8
Ама Щилияно като си вземаш заплатата не ревеш а? А тогава като си публична личност защо не щеш да отговаряш на журналистите ?
45.
!!!!!!!!
08.08.2016 18:25:54
0
11
И тая гад получава заплатата си от нашите данъци? И то каква заплата
44.
ebacha
08.08.2016 11:11:03
2
5
mnogo krasiva kurva e taq selqnka
43.
Диян Петров конската глава
07.08.2016 20:55:35
0
1
Въй Любо дебелия мина....
42.
ida kako ida. a angel e martvqga
06.08.2016 13:17:06
2
9
tragvam ot bs v 1600. shte q prasna taq selqnka. idvam marshooo
41.
Галин
06.08.2016 13:16:44
1
16
Тъпата курва от село карнобат просто духа на някой и затова си развява путката както си иска ! Винкела след работа и ще забрави да повдига измислени обвинения
40.
Адаша
06.08.2016 12:24:18
19
2
На записа се вижда как шофьора се извинява и Въпросният си тръгва,а що се отнася за лявата лента,опасно е автобуси да карат в нея. Проблем ли е,че кара Мерцедес. Всяка втора кола е Мерцедес в България. Мисля че се чудите как да си оправдае те заплатите. Ще кажете ли какво ви е месечното възнаграждение за неграмотните статии?
39.
До 34
06.08.2016 10:12:31
0
26
Не е от Карнобат а от Ново Паничарево,изключително комплексирано и тъпо парче!!!
38.
БГ резил
06.08.2016 10:06:33
0
37
Напуснетиииии, много Ва моля, ша извикам пулицаити накрая... Боже, опази, колко проса маса! Ти да не си в къщи, че ще гониш хората?! Ако трябва и на 20 страни ще гледаш и 10 телефона ще държиш, щом ние ти плащаме заплатата! Не искала да дава интервюта. Тогава работи в Чистотата и никой няма да те снима с камери!
37.
Срааааам!
06.08.2016 09:58:27
1
30
Бах та в пачаврата гнусна, нагла и уродлива! Отивай да се клатиш на чепа на Дучето, остави работата на хора, които я разбират и заслужават! Облякла се все едно отива на селски панаир и ръкомаха като магистралка! И това същество се нарича прокурор! Грозна гледка!
36.
e
06.08.2016 09:09:39
2
13
Къде е тая държава бре? принца киро го покриха, тука ще мачкат човека дал доказателствен запис срещу мутренизацията на пътя... тва ли е реалното ниво на държавата???
35.
до предишните
06.08.2016 07:48:15
23
10
Прокурорката трябваше да извика полиция и да го вкарат тоя журналист на топло!
34.
Cacarov
06.08.2016 06:19:11
2
35
Каква прокурорка е тази бе, това е най-обикновена карнобатска простачка
33.
Иван Терзиев
06.08.2016 05:57:40
2
37
Госпожо Прокурор - като висш представител на закона и като цивилизован европейски гражданин трябва да се държите културно и възпитано, а не да крещите като каруцарка и да наподобявате пиян селянин от 15 век, който е излънал една бъчва
алжирка в крайпътна страноприемница!
32.
щи щи щиляна
06.08.2016 02:45:47
1
18
...ако журналята ги нямаше и толкова нямаше да знаеме...
31.
Прокурор
06.08.2016 01:53:52
15
15
Щеляна Петкова е права. Няма престъпление. Но я принудиха да повдигне обвинение , което след време ще прекрати. Журналистите са нагли и невъзпитани. След време псевдоадвоката Дучев за който се знае че е близък с прокурорката ще си паше актив без нищо да е направил но ще иска пари от клиента си уж да дава на прокурорката и карнобатските овце ще плащат. Май изгода от този водевил ще има само селския хитрец Дучев
30.
Закони няма, това е!
05.08.2016 23:06:43
23
13
Тия журналисти тъй си я мислят, че всичко им е позволено. В една нормална държава тоя репортер щеше вече да лежи в затвора... Ама и това време ще дойде!
29.
Бичето
05.08.2016 22:59:23
1
14
Най търсения покемон се казва Гошка
28.
Лайнари
05.08.2016 22:58:46
8
16
Аз ако така нахълтам в редакцията и почна да досаждам на журналистите, как ще ме посрещнат, с цветя и рози ли? Прав е Христо Стоичков като ги посрещаше такива навлеци с юмруци!!! Досаждат ти и ти се мотаят в краката и си въобразяват, че си длъжен да им даваш интервюта. Боклуци!!!!
27.
Баба Гошка
05.08.2016 22:55:50
1
6
МИШКИИИИИИИИИИ! Не ме еве!!
26.
"Четвърта власт" - Пълни помияри!!!!!
05.08.2016 22:48:27
22
14
Как ги търпят тия журналисти в съда?! Няма ли полиция вътре да ги изгони? Защо прокурорката не извика полиция?... Утре тоз помияр може да реши да нахълта в дома й за интервю. То бива бива наглост! Ама за тях няма ли закони?
25.
Живка
05.08.2016 22:48:16
1
13
Ало овча п.тко с кърлежите за дъска на кочина не ставаш
24.
Ok
05.08.2016 22:07:48
0
3
Sabrali sa mangalite s turcite tragnali na lov za bg
23.
В
05.08.2016 22:05:29
6
32
Етичната комисия да се самосезира. На запад ако магистрат си позволи такова поведение го отстраняват.
22.
бай Ставри
05.08.2016 22:04:09
1
21
Питайте я колко пари за рушвет е дала да заеми тази служба и ще си отговорите на доста въпроси...
21.
Долни проститукти
05.08.2016 21:04:12
1
34
Тази прокурорка се е самозабравила и незнае чий интереси представлява .Аз мисля, че е време да бъде наказана за да се опомни .
20.
Бс
05.08.2016 20:48:47
3
27
Иначе браво на репортера доста прилично поведение.
19.
Наблюдател
05.08.2016 20:40:14
1
21
Що за малоумие, няма ли наблюдаващ, висшестоящ прокурор!?
18.
!
05.08.2016 20:04:03
3
30
Нaй- лесният и продуктивен нaчин е нa бaзaтa нa случaят дa се отнесaт всички зaмесени именa до Европол. Дa се рaзследвaот лицaтa Aнгел, бaщa му и връзкaтa им с прокурaтурaтa.
Освен товa, дa се рaзследвaт и докaзвaт доходи...кaто е тръгнaло, поне дa е до дупкa.
A Цaцaркaтa къде е и зaщо не се включвa?! По- добре дa изгори еднa прокуроркa от колкото цялaтa веригa, нaли тaкa?!
Снимaлият пaлякa Aнгел дa не се ритеснявa ни нaй- мaлко. И aдвокaтдaе не.му трябвa. Един добре нaписaн донос до Европол ( не бългaрският офис естествено) ще приключи веднъж зaвинaги с тези боклуци. Достaтъчно нaшумя случaят, дaже нямa дa имa нуждa от повече обяснения освен " зaплaшвaт ме".
17.
Бивил
05.08.2016 20:02:04
2
34
Тая мърша как няма да ги защитава такива паразити като мъжлето и е същото наскоро му бяха вземали книжката за алкохол що рев изрева докато го оправи но не можа евала на началника на полицията Гн Чолаков свърши си перфектно работата
16.
флагман много сте зле
05.08.2016 20:02:03
2
6
Коя ще е тая медия която ще даде записа нали с нея е приключено кой ще й се довери
15.
тая тръба
05.08.2016 20:00:40
0
19
Сигурно духа на таткото
14.
БАШПРОКУРОРА НА БГ-МАФИЯТА
05.08.2016 19:48:33
0
19
Е хайде сега - я и напишете номера на Щилянка ако го знаете. Ми тя кама, хубавапръчка. Да знайте колко народ ще и се обади. Аз първи ще и звънна да кажа как ще я обичам! АЙДЕ НАРОДЕ, който го знае да пише.
13.
Kasab
05.08.2016 19:40:10
12
3
Obesete go tozi radichev! I Kasabova da spi zadovolena
12.
Флагман
05.08.2016 19:40:03
25
4
Флагман, вие сте шибани досадници.....
11.
grajdanin
05.08.2016 19:32:23
32
2
Sprete ve4e da pishete gluposti FLAGMAN reakciqta na tova mom4e e napalno normalna zastoto vsi4ki shofqri na avtobusi i kamioni sa ne za boi a za trepane a tazi Kasabowa e unikalen urod
10.
Гогата
05.08.2016 19:00:59
1
23
Тая става за бухане
9.
Бай Иван
05.08.2016 18:51:44
2
51
Ейййй, лоши журналисти, бе! Не разбрахте ли, че прокурорката има "много важен разговор" с бащата на престъпника, в който се уточняват някои параметри на "офертата"!!!

Ебати и прокуратурата, ебати ти и правосъдието! На тоз миндил, наречен прокурорка, даже й плащаме от нашите данъци! Да ги оставят поне прокурорите и съдиите на рушвети само. Кой колкото може повече да дръпне рушвет, нека да цака другия.
8.
баба Ванга
05.08.2016 18:41:03
1
46
Тази брантия скоро ще бъде отсвирена от държавната хранилка. И без това си има "извънработна цица" от която да суче. Жалкото е, че тази мижитурка е само низ от огромната верига от корупция, която се шири в съдебната система. Затова и правосъдието е с най-ниско доверие в обществото ... и с най- най- пълно основание.
7.
топ
05.08.2016 18:37:59
2
22
а бе прокуратура си я сложи на к-ра
съдийката колко пара отмъкна е по важно
6.
топ
05.08.2016 18:24:39
1
41
той не е мутра , той иска да е мутра , ТОЙ Е КЕЛЕШ
5.
Страничен
05.08.2016 18:19:04
1
40
Ясно е че закона няма значение, ясно е че парите и властта са важни -това са правилата на подземния контингент -това също за всекиго е ясно ама госпожо Петкова вас като държавен служител и юрист не ви ли е поне мъъничко срам да парадирате с безкупната си корумпирана личност и нямате ли капка срам зад наглото си поведение?
Силно вярвам че госпожата ще бъде повишена в уличен омбутсман за да може да реши кое е боклук и кое не е и ще може с поверената и метла да раздаде правосъдие!
АМИН
4.
simo
05.08.2016 18:15:55
3
45
Махайте я тази продажница ,а мутрата пратете санитар в Бърза помощ докато е в затвора,белким уври простата му чотура!Но първо потърсете отговорност от продажната прокурорка!
3.
Vajno
05.08.2016 18:04:51
3
8
HORA NE HODETE V PEEP BARA. LAJAT ZA SMETKATA A KURVITE SA SPINQSALI HAHAHAH
2.
топ
05.08.2016 18:04:23
3
25
да не би Ангел да я бута ? брех тези прокурори били много страшни бе
1.
Vajno
05.08.2016 18:04:01
5
7
V PEEP BARA SE E*AT
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Отровна гъсеница вкара в болница бременна жена Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Созопол очаква 15 % ръст на туристите през лятото, много хотели отварят още за Великден Към средата на май кметът ще организира среща с бизнеса и всички ангажирани със сезона институции Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден Ето кои държавни шефове вземат по 1400 лева на работен ден В много предприятия ограничението от 18 минимални заплати за шефовете отпадна миналата година Затворник осъди държавата за 16 лева Затворник осъди държавата за 16 лева Пандизчията поискал общо 20 бона обезщетение за теснотия и дървеници Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Преди 5 години те убиха и разфасоваха богато семейство, но още не са осъдени Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета Тревожна секс статистика сред мъжете ни: Един от десет не вдига самолета При младите тя може да е в резултат на психологически проблем Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Глория катастрофира, автобус се вряза в белия й Мерцедес (СНИМКИ) Няма ранени, има само материални щети Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Има ли съкращения на работници заради навлизането на изкуствения интелект у нас Той е сравнително скъпа инвестиция – по голямата част от бизнеса все още се ориентира как да го приложи в своята работа, за да повиши продуктивността Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения Студентите от Колежа по туризъм представиха великденски кулинарни изкушения От следващата учебна година в Колежа се разкриват три нови бакалавърски специалности – „Мениджмънт на хотели и ресторанти“, „Туризъм и здравословно хранене“ и „Туризъм и предприемачество“ Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Община Средец предприема важни стъпки за решаването на най-наболелите проблеми на местните хора Предходната администрация е натрупала 1.8 млн.лв. задължения, може да ни блокират сметките, алармира кметът
Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници 
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори