×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Карнобатската прокуратура се засрами след гафа! Обвини Ангел Радичев за екшъна на АМ "Тракия", грозят го до 5 години затвор


Карнобатската прокуратура се засрами след гафа! Обвини Ангел Радичев за екшъна на АМ "Тракия", грозят го до 5 години затвор
31-годишният Ангел ще остане в ареста поне 72 часа
Тема в развитие
Карнобатман се размина с две години пробация и поправителен труд във фирмата на баща си Батката Ангел Радичев и нападнатият автобусен шофьор си стиснаха ръцете в съдебна зала Първо във Флагман.бг! Пуснаха на свобода хулигана от АМ „Тракия”, изчезнаха свидетелите на екшъна Обрат! Шофьорът на автобуса провокирал хулигана на АМ „Тракия” Карнобатският съд пусна под домашен арест батката Ангел Радичев Ангел Радичев финтира журналистите, съдия Захарин Захариев ще гледа мярката му за неотклонение Само във Флагман.БГ! Карнобатман - геройски паднал Ангел (УНИКАЛНО ВИДЕО) Бургаският съд закопа хулигана Ангел Радичев Екшън в съда! Ангел Радичев скъса синджира, обвини журналистите, прибират го с белезници Хулиганът от АМ „Тракия”: Съжалявам за супер селяндурската постъпка „Героят“ от АМ „Тракия“ Ангел Радичев се оказа бизнесмен, а не „момчето на татко“ Само във Флагман! Вижте прокурор Щиляна Петкова и мислете за човека, който снима хулигана Радичев (ВИДЕО) Районният съд и прокуратурата в Карнобат скриха от медиите арестувания Ангел Радичев, за да го пуснат под домашен арест Карнобатската прокуратура се засрами след гафа! Обвини Ангел Радичев за екшъна на АМ "Тракия", грозят го до 5 години затвор Първо във Флагман.БГ! Прокуратурата и МВР сътвориха среднощен екшън с хулигана, заплашил шофьор на автобус Освободиха Ангел от ареста, прокуратурата няма да повдига обвинение Бащата на хулигана от АМ „Тракия“ - акционер в голяма транспортна фирма Търсят смел прокурор в Карнобат, за да се захване с обвинението срещу Ангел Радичев, грозят го до две години затвор Заплашеният с убийство шофьор: Момчетата с мощните коли смятат лентата за изпреварване за бащиния Арестуваха 31-годишния бургазлия Ангел, заплашвал шофьор на автобус край Бургас(ОБНОВЕНА) Шофьорът от клипа на АМ „Тракия“ пред Флагман.бг: Автобусът ми пресече пътя, щях да се убия, заради това си изпуснах нервите Мъж заплашва шофьор на автобус: Ще те изчакам в Бургас и ще те убия от бой (ВИДЕО)
виж още
скрий
04 Август 2016, Четвъртък, 10:10 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ, снимка: стоп кадър бТВ

Карнобатлията е привлечен като обвиняем, ще се иска удължаване на мярката му


Карнобатската прокуратура се стресна от обществения натиск, който вчера избухна, след като стана ясно, че държавното обвинение няма да иска да се удължи задържането под стража на 31-годишния Ангел Радичев и ще води обвинението срещу неизвестен извършител. 

Мнозина съзряха в този ход често използвана практика за вдигане на трупчета на обвинението. Няколко часа по-късно обаче от прокуратурата в Карнобат размислиха и не само удължиха задържането на Ангел Радичев на 72 часа, но го привлякоха като обвиняем и преквалифицираха деянието му по по-тежък член  - чл.325 ал.ІІ предл. 3 вр. с ал.І от НК. 

За това престъпление законодателят е предвидил наказание „лишаване от свобода“ до 5г. Работното обвинение бе за пробация или до две години затвор. 

Положението на Ангел Радичев никак не е розово, разясниха за Флагман.бг юристи, които са категорични, че ако се намери смел прокурор в Карнобат Ангел ще си изпати жестоко. Той е рецидивист на пътя с над 50 нарушения, три пъти му е отнемана книжката, а във вторник отправяше директни заплаши за побой над автобусния шофьор.



В категории: Бургас


52
Коментара
Лихвите тръгнаха нагоре
Лихвите тръгнаха нагоре 26/04/2024, Петък 13:41 0
52
Коментара по темата
52.
Karnobat
12.08.2016 00:52:09
0
0
Za men Angel ne e vinoven vinovni sa roditeli te mu che ne sa go vazpitali kakto trqbva i che sa go glezili mn no sega koi shte strada Angel razbira se v zatvora.
51.
1111111111111
08.08.2016 18:20:16
0
0
Мисля си, че авторите нещо бъркат - срам в карнобатската прокуратура? Това са две взаимноизключващи се понятия.
50.
mastermind
06.08.2016 08:29:07
0
2
toq puk e ebasi smeshnika zel na tatko si kolata i skacha kato petle , s 10 choveka shtql da go chaka ...
49.
Справедливост.
05.08.2016 16:08:49
3
3
Ако уникалната държава на абсурдите Булгаристан беше нормална веднага щяха да осъдят и двамата.Шофьора за превишена скорост и неправилно изпреварване.Взимане на точки и глоба спиред правилника.Нацепената батка за хулиганство,заплахи за убийство.Веднага проверка на колата за платени застрахивки,преглед и т.н.Ако има неплатени глоби.Барабар с лихвите моментално да се изискат.Ако не плато в срок.Конфискация на имущество или затвор.
48.
Голем смях
04.08.2016 19:04:31
6
10
Абе кво ви стана вие луди ли сте кви до 5 години затвор!!!!????Олеее ами то на ден в БГ има такива по е 100 инцидента сигурно в София са двойно повече,ако дават на всеки до 5 години и баси и паляците.Абе какво стана с Киро Принца дето се разхожда на свобода,всеки ден го засичам да се мотка в Несебар???Уби човек с пистолет след това се опита да прикрие убийството,кво стана ще не вземете да се занимавате с такъв например и малко журналистите да се поразмърдат и да разберат какво става с неговот дело та така като гледам май няма да има.Или като дойде момента за дело Киро вече ще е при Галеви в Бразилия.Ха ха ха е баси и олиговренската Държава и баси тъпите Овце.Търсят възмездие от един НИКОЙ дето такива неща стават поне 100 пъти на ден в БГ,а за наистина където трябва да се говори никой не ебава да даде глас.Хайде бе прости лешояди изяще го направо да еба и простия народ.
47.
ОБАМА Е ГЕЙ
04.08.2016 18:55:38
2
2
ВСИЧКИ ТУРСКИ ТИРАДЖИИ СА ГОВЕДА ОТ АНАДОЛА КОИТО НАРОЧНО УБИВАТ ЧИСТИ БЪЛГАРИ ЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ТИКВИ ГЕРБАДЖИИ И ПИШМАН ПАТРИОТИ СА СТРАХЛИВИ СНИМАЙТЕ АНАДОЛСКИТЕ ГОВЕДА И ГИ СЪДЕТЕ ДО ДУПКА И В БЕЛЕНЕ
46.
От 44 до "бях там"
04.08.2016 18:43:31
6
9
Вярно може да си бил, вярно и шофьора на автобуса трябва да внимава повече, ама от това че се возиш на автобус ми ставя ясно, че не караш кола или поне не редовно. Като шофьор с доста години и километри зад гърба да ти обясня. Първо шофиращия гледа напред а не през цялото време назад в огледалото. За да прецениш че някой кретен кара с над 150 повече от теб ти трябва повечко да позяпаш огледалото, което няма как да стане. Но не това е най важното - кретена с мерцедеса можеше и да тегли една майна на автобусния шофиор и да не се опитва да го спира лъкатушейки пред него. Така говедото поставя в опасност живота на 50 човека, включая и твоя милост. При рязко набиване на спирачки от страна на автобусния водач и леко завиване на волана с цел да не удари опитващия да го спре мерцедес, който има доста по хубави спирачки вярвай ми, много голямата маса на автобуса може да го изпрати да прави такива кълбета на магистралата, щото ти дето си бил там, заедно с другите дето са били там днес да ви правят опело.
Относно това дали аз мисля като пиаша - бъди сигурен в това!
45.
До 44
04.08.2016 18:20:09
7
2
И моят беше и всички други включително и шофьора на автобуса който беше длъжен да погледне поне 2 пъти в това огледало преди да тръгне и когато тръгна не може да си позволява да ни излага на опасност много добре вижда че се приближава автомобил с висока скорост дали е 250 или 200 или ако ще и 160 да е ние сме с 80 какво прави той
Абе що се занимавам със хора, които виждат каквото искат и дори не мислят какво пишат
44.
До "бях там"
04.08.2016 18:11:56
1
10
Като си бил/а/ и твоя живот е бил в опасност. Ама сега пък чак да защитаваш рецидивист нарушител и чак да слушаме "/неговия живот е бил застрашен а той дори не е посегнал/" айде моля! Въобще не си бил/а/ в автобуса, ама виж при пилота дето хвърчи ниско с 250 може и да си се возил/а/.
43.
ОБАМА Е ГЕЙ
04.08.2016 18:08:37
1
1
СНИМАЙТЕ ВСИЧКИ ТУРСКИ ТИРАДЖИИ ГОВЕДА ОТ АНАДОЛА И ГИ ДАВАЙТЕ НА СЪД
42.
бях там
04.08.2016 18:04:17
11
5
аз съм против агресията на пътя но в този случай не съм сигурен кой от двамата шофьори ни застраши повече живота, младият мъж караше барзо, но шофьора на автобуса с опит можеше да прецени това много добре а той просто излезе и "спря" пред засилената кола. младият мъж постъпе както би постъпил всеки от нас уплашен за живота си човек та той дори не удари шофьора просто си изкара стреса с викове и обиди И ЗА ТОВА ЗАТВОР Какъв затвор??? ТОВА Е ПЪЛЕН АБСУРД-защо не СМЪРТНА ПРИСЪДА чета ви и се чудя дали някой от вас е наясно с обстановката или просто публиката иска жертви.. що за ОЗЛОБЕН и АГРЕСИВЕН народ сте всички- вие сте по агресивни от младия мъж на колата /неговия живот е бил застрашен а той дори не е посегнал/на вас той нищо не ви е сторил а вие искате кръв искате жертва искате да го набиете на кол или сигурно смъртна присъда- цялото ни общество е злобно и агресивно
41.
запознат
04.08.2016 17:51:02
3
8
Години зад решетките на тези малоумници би донесло частично спокойствие и ред по пътищата!А специално на този самозабравил се тъпанар и 10 години са малко!!!
40.
sezam
04.08.2016 17:14:18
0
2
elate da se psuvame tuk

https://www.facebook.com/Напсувай-ме-315350272187700/
39.
*********
04.08.2016 17:09:24
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
38.
няма такава държава
04.08.2016 17:01:41
1
10
50 нарушения и пак е с книжка? Бахти корумпираната държава, всеки ден поредния съдебен абсурд.
37.
хaхa
04.08.2016 16:08:12
0
10
Кефи ме зaглaвието :)
Зaсрaми ли се хaхaх, пaзят си хлябa те! Толковa сa нaгли, че не знaят що е то срaм. Цялa Бългaрия рaзбрa кой е Aнгел, сaмо прокурaтурaтa не беше, че се опитaхa дa го минaт зa неизвестен извършител.
36.
ОБАМА Е ГЕЙ
04.08.2016 15:34:34
2
5
СНИМАЙТЕ ВСИЧКИ ТУРСКИ ТИРАДЖИИ ГОВЕДА И ГИ СЪДЕТЕ ЗА МНОГО ПАРИ И ГИ ПРАЩАЙТЕ В БЕЛЕНЕ
35.
Julian
04.08.2016 15:08:23
1
5
A4o ot gei bandata na temelkov mangala i pepo carq haha
34.
Пешо Славейков
04.08.2016 14:39:37
0
0
Пера, стига пейства, гей горянин такъв
33.
Kiro
04.08.2016 14:37:37
9
1
И все пак се радвам, че мен никой не ме е снимал щото почти всеки ден шамаря некъдърните шофЕри по улиците хаха
32.
Joro M.
04.08.2016 14:14:58
2
6
Ebasi selqncheto ! Vjivqvasht se na burgaski geroi,da leji v pangoto da go ukrotqt malko!
31.
ОБАМА Е ГЕЙ
04.08.2016 14:07:54
2
1
ХА ХА ХА
30.
*********
04.08.2016 14:07:04
2
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
29.
*********
04.08.2016 13:53:50
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
28.
ЛЮБО ЧУКА
04.08.2016 13:51:01
1
14
Ачо чакам те в София наркоман долен
27.
Бургазлия
04.08.2016 13:45:59
4
13
kd lkr;dkrejf kd ;l, r m,fuw,djw,djd
ТОВИ ЦЯЛО ЛЯТО ТОРМОЗИ БУРГАЗЛИИ С ЕКШЪН ИЗПЪЛНЕНИЯТА СИ В БУРГАС
ЧЕСТО ВЪРТИ ГУМИ С КОЛАТА,
ЧЕСТО МИНАВА НА ЧЕРВЕН СВЕТОФАР,
ЧЕСТО КАРА БЯСНО ПО УЛИЦИТЕ,
ЧЕСТО МУТРЕЕ И СЕ ЗАКАНВА
ЧЕСТО ПОДХВЪРЛЯ ГРОЗНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА МОМИЧЕТА ОТ КОЛАТА СИ
МЯСТОТО МУ Е В ЗАТВОРА
26.
ОБАМА Е ГЕЙ
04.08.2016 12:36:00
9
6
ВСИЧКИ ГНУСНИ ТУРСКИ БОКЛУЦИ ТИРАДЖИИ ОТ ЛАЙНЯНАТА ТУРЦИЯ ГИ СНИМАЙТЕ ПО ПЪТИЩАТА И ГИ СЪДЕТЕ ЗА МНОГО ПАРИ ХА ХА ХА
25.
Smith
04.08.2016 12:29:33
1
23
Евентуален престой на този гнусен боклук в затвор няма да има превъзпитателен характер, тъй като очевидно му липсват първите седем години, но пък ще е абсолютно справедлив спрямо обществото!
24.
ОБАМА Е ГЕЙ
04.08.2016 12:12:04
10
12
ЗАПИСВАЙТЕ НА ВИДЕО ВСЯКО НАРУШЕНИЕ НА ТУРСКИТЕ ТИРАДЖИИ ПЕДАЛИ И ГИ СЪДЕТЕ ЗА МНОГО ПАРИ ИНАЧЕ ГЕРБАДЖИИТЕ ГИ ПУСКАТ ЩОТО СА НАСИРАТ ОТ ЕРДОГАН ХА ХА ХА
23.
Артиом
04.08.2016 12:09:24
7
11
Много ги преувеличавате нещата , те хората за убийство на пътя не лежът в затвора, а изкате за хулиганство да се лежи ,едва ли не има някои бит или пострадал !
Турчина ,които уби двама мотористи е бил пустнат под домашен арест и се е укрил !
22.
????
04.08.2016 12:02:10
1
9
Achooo stana za smqh! Zasramise! Pokazvash qko muskuli, pogleda ti veche izluchva zloba tip burgaska batka... kakvi 10 choveka.? ....tebe kato te otrepaha edno vreme bez vina? Premisli si i se osuznai!
21.
ПОДОБНО
04.08.2016 11:58:58
2
19
Преди 2 години подобно връзкарче, след 4 катастрофи с материални щети и покритие от страна на прокоратурата, при петата катастрофа уби мой приятел. До момента още не е осъден. А покрилите го прокурори продължават и сега да го кътат. Дано всеки един от тях си получи заслуженото, защото всички са убийци в това положение...
20.
Стойчо лудия
04.08.2016 11:58:06
0
12
Ууаааа колко си красив(а)
Чакам те Анджела
19.
до тъпaк N 5
04.08.2016 11:57:20
2
20
затворите са пълни с шофьори на автобуси и камиони, сега е ред на този безмозъчен карнобатски питекантроп с 50 нарушения на пътя и три отнемания на книжката. Жалко, че ще се измъкне в най-лошя случай с условна...
18.
Бургазлия
04.08.2016 11:57:03
2
25
Това шимпанзе, което не е изкарало 2лв през живота си, дано да си получи заслуженото.
17.
Ую
04.08.2016 11:56:55
2
5
Касабова, такава глоба можеш да отнесеш за платената простотия на фаркол, едно че обявяваш цени на лекарства, което е наказуемо и второ хексалгина си е под лекарско предписание под 12 г!!! Кажи на златев да си оправи съчинението!!
16.
Смарт
04.08.2016 11:56:52
1
22
Представям си ако тази случка се беше разиграла не със шофьор на автобус, ами на обикновен автомобил. Ще ше да бъде на място пребит от този подивял абуриген.
15.
e
04.08.2016 11:49:12
1
25
Защо е нужен обществен натиск? Не може ли да се спазват законите от всички?
14.
ОБАМА Е ГЕЙ
04.08.2016 11:46:38
6
3
ДОКЛАДВАЙТЕ ЗА ВСЯКО НАРУШЕНИЕ НА ТУРСКИТЕ ТИРАДЖИИ ПЕДАЛИ ДА ИМ ВЗИМАТ КАМИОНИТЕ И В БЕЛЕНЕ ХА ХА ХА
13.
така така
04.08.2016 11:38:05
1
16
стегнал ръката за снимка хахахах тоз ми изглежда на 40 годишен тъпир състарен от хаповете и амфетите коравя батка гледащо лошо дето ще вика десет човека за човек на 60 години
12.
ОБАМА Е ГЕЙ
04.08.2016 11:26:08
7
7
НЕКА ДОКЛАДВАМЕ ВСИЧКИ ЗА УБИЙСТВАТА ПО ПЪТИЩАТА ПРАВЕНИ ОТ ТУРСКИТЕ ГЕЙОВЕ ТИРАДЖИИ НО ГЕРБ СЕ НАСИРАТ ОТ СТРАХ
11.
Съдия Петков
04.08.2016 11:17:56
4
16
Прокуратурата може да си повдига обвинение за каквото си иска няма проблеми и за Убйство могат да му повдигнат обвинение но това няма да има никакво значение защото така или иначе ще падне в съда това е ясно като бял ден.Как така са го клалифицирали по чл.325 ал.ІІ предл. 3 вр. с ал.І от НК какви са не успоримите доказателства?Такива просто нямат и съответно съдията ще прекрати делото и обвинението ще падне.Все едно да удариш един шамар на някой и нищо да не се случи без никаква злополука и вместо да ти повдигнат обвинение за дребно хулиганство,те повдигат за предумишлено Убйство.Моментално пада в съда.Този прокурор въобще прочел ли е члена по който е повдигнал обвинението или просто така се събудил сутринта отворил НК с затворени очи който член налучка.
10.
666
04.08.2016 11:12:34
1
18
Всички тези последствия за сега са прекрасни.Нека се приземи селския бек и да си го набие в селската проста кратуна,че света който той си мисли ,че се върти около него е някакъв имагенерен свят който е без коментар.Щял да събира още 10 неандерталци като него.Егати и мъжагите.Имаше една приказка преди-бяхме 100 души евреи самички и дойде един турчин и почти ни изкла.Най -лошото е че отново всичко ще се потули за няколко дни,едни пари ще се преместят и този дриско питек пак ще се помисли за недосегаем.С две думи тати пак ще му избърши насрания гъз.И така до следващият път.Само че тогава може да е Game over.
9.
ОБАМА Е ГЕЙ
04.08.2016 11:07:47
2
12
АМУДЖИТЕ ГАСТАРБАЙТЕРИ ТРЯБВА ДА СЕ СЪДЯТ ПО СТАЛИНСКИ СУРОВО ЗА ДА ИМ ЗАМРЪЗНЕ УСМИВКАТА И ОКАПЯТ МУСТАЦИТЕ В БЕЛЕНЕ НО ГЕРБ ГИ ИСТРАХ
8.
....
04.08.2016 11:01:31
1
21
Achooo stana za smqh, zasrami se nadull si qko muskulite, pogleda ti veche izluchvaa zloba na burgaska batka... kakvi 10 choveka.....tebe kato te biha edno vreme vuh vhoda bez vina dobre li ti beshe? Nestavai takuv..., budi pishlime za podrajanie, a ne poredniq izmutrql!
7.
Затвор
04.08.2016 10:51:14
0
19
Затвор за тоя боклук и онзи който го е освободил първият път!
6.
Vili
04.08.2016 10:49:02
0
12
М....да ,само да не е пак по нашенски.Всяко чудо за три дни.Като мине малко време и
......стой та гледай на тати момчето пак си разиграва коня!
5.
tsts
04.08.2016 10:47:30
19
6
Podkrepqm nommer 4 . Znachi kato nqkoi postrada ili umre v ptp poradi gre6ki koito redovno pravqt shofiorite na kamioni i avtobusi i to po nqkoi pat naro4no - nqma zatvor nqma ni6to...
No kato sleze6 i se razvikash na nqkoi koito ti e zastra6il jivota i ne si go prebil i ni6to ne si my napravil - ima zatvor
6tot imalo ob6testveno mnenie po slu4aq - te ob6teestvoto sa heitari
... i gledah intervu s 6ofiora na avtobysa toi ni6to ne kaza pedala vika mi az si napravih manevrata i se pribrah, ama ne kazva dali e sqkal patq na Angel vidqh go v liceto my kak sa chudi kvo da kaje i kak da izlaje... qsno mi e 4e e napravil nqkoi neadekvatna manevra toz nerez ... avtobusa da si kara v dqsno i tva ...
4.
Предложение
04.08.2016 10:32:08
5
44
Aко не го осъдят ЕФЕКТИВНО предлагам да се организираме и да го пребием с бухалки. Там където няма държава и правосъдие има саморазправа.
3.
МУРАД
04.08.2016 10:23:52
6
21
А УБИТИТЕ МОТОРИСТИ ОТ ГАСТАРБАЙТЕРИ АМУДЖИ , КУЧЕТА ГИ ЯЛИ , АМУДЖАТА ЯДЕ ВЕЧЕ СВИНСКО В ЦАРИГРАД И СА ХИЛИ НА БУЛГАРИСТАН ОТ АБАНА СОКАК
2.
Видял и препатил
04.08.2016 10:23:10
0
22
Сега има голям обществен интерес и се правят на активни. Татко Радо е подготвил пачките за прокурорчето, скоро очакваме диването да бъде пуснато заради добро поведение и че няма опасност да извърши нови мурафети с каране от 200 км/ч в лявата лента.
1.
Ся да мутрее
04.08.2016 10:18:18
1
32
в ареста татковия
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални  Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Организират великденско издание на "Купи и дари" - социална кампания в помощ на нуждаещи се Всеки желаещ ще може да дари хранителни продукти С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на  водопровода в с. Русокастро С 3 млн. лв. започва дългоочакваният ремонт на водопровода в с. Русокастро Днес бе направена символична първа копка, строителството ще продължи 360 дни Този лекар предизвика фурор в Стани богат Този лекар предизвика фурор в Стани богат Стигна до въпрос за 20 хил. лева  Голяма драма с тестовете за коклюш Голяма драма с тестовете за коклюш Болните вече надхвърлиха 450 души Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Детска площадка в Карнобат от проект за 650 000 лв. тъне в мрак Обектът е завършен малко преди местните избори миналата година, които кметът Георги Димитров печели за пореден път, но вече е амортизиран, пише в сигнал до Флагман
Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Телецът и Девата да започнат диета, а Козирогът да не флиртува! Хороскоп за деня – 26 април 2024, петък
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори