×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Заплашеният с убийство шофьор: Момчетата с мощните коли смятат лентата за изпреварване за бащиния


Заплашеният с убийство шофьор: Момчетата с мощните коли смятат лентата за изпреварване за бащиния
Шофьорът Ружди Велиев сподели, че често му се случва да се разправя с колеги на пътя, но никога досега не е заплашван с убийство
Тема в развитие
Карнобатман се размина с две години пробация и поправителен труд във фирмата на баща си Батката Ангел Радичев и нападнатият автобусен шофьор си стиснаха ръцете в съдебна зала Първо във Флагман.бг! Пуснаха на свобода хулигана от АМ „Тракия”, изчезнаха свидетелите на екшъна Обрат! Шофьорът на автобуса провокирал хулигана на АМ „Тракия” Карнобатският съд пусна под домашен арест батката Ангел Радичев Ангел Радичев финтира журналистите, съдия Захарин Захариев ще гледа мярката му за неотклонение Само във Флагман.БГ! Карнобатман - геройски паднал Ангел (УНИКАЛНО ВИДЕО) Бургаският съд закопа хулигана Ангел Радичев Екшън в съда! Ангел Радичев скъса синджира, обвини журналистите, прибират го с белезници Хулиганът от АМ „Тракия”: Съжалявам за супер селяндурската постъпка „Героят“ от АМ „Тракия“ Ангел Радичев се оказа бизнесмен, а не „момчето на татко“ Само във Флагман! Вижте прокурор Щиляна Петкова и мислете за човека, който снима хулигана Радичев (ВИДЕО) Районният съд и прокуратурата в Карнобат скриха от медиите арестувания Ангел Радичев, за да го пуснат под домашен арест Карнобатската прокуратура се засрами след гафа! Обвини Ангел Радичев за екшъна на АМ "Тракия", грозят го до 5 години затвор Първо във Флагман.БГ! Прокуратурата и МВР сътвориха среднощен екшън с хулигана, заплашил шофьор на автобус Освободиха Ангел от ареста, прокуратурата няма да повдига обвинение Бащата на хулигана от АМ „Тракия“ - акционер в голяма транспортна фирма Търсят смел прокурор в Карнобат, за да се захване с обвинението срещу Ангел Радичев, грозят го до две години затвор Заплашеният с убийство шофьор: Момчетата с мощните коли смятат лентата за изпреварване за бащиния Арестуваха 31-годишния бургазлия Ангел, заплашвал шофьор на автобус край Бургас(ОБНОВЕНА) Шофьорът от клипа на АМ „Тракия“ пред Флагман.бг: Автобусът ми пресече пътя, щях да се убия, заради това си изпуснах нервите Мъж заплашва шофьор на автобус: Ще те изчакам в Бургас и ще те убия от бой (ВИДЕО)
виж още
скрий
03 Август 2016, Сряда, 08:31 ч.

Ружди Велиев сподели, че разправиите на пътя са ежедневие, но досега не е попадал на толкова войнствени шофьори

Агресивният шофьор на луксозен лек автомобил, който се нахвърли с псувни и заплахи върху водач на пътнически автобус във вторник, карал по пътя към Бургас с 250 км/ч. Това казал самият той пред потърпевшия Ружди Велиев.

Пред Нова телевизия водачът на автобуса, пътуващ по линията София – Китен, сподели, че разправиите на пътя са ежедневие, но досега не е попадал на толкова войнствени шофьори.

„Аз си карам с 250 км/ч, а ти ме засичаш”, казал водачът на колата на Велиев преди да започне да го псува и заплашва с побой. "Ще те изчакам в Бургас и ще те убия от бой.", крещял мъжът.

„Хората с мощните коли смятат лентата за изпреварване за бащиния и не я дават на никой
Излиза, че ние с по-големите превозни средства трябва да спрем, за да си продължат те пътуването“,
коментира Велиев.

Той разказа, че всичко се случило, докато изпреварвал бавно движещ се камион. На голямо разстояние зад автобуса.

„Погледнах в лявото огледало и видях, че има кола, но доста далече. Затова реших, че имам достатъчно време за маневрата. След като изпреварих камиона, колата мина от дясната ми страна, застана пред автобуса и няколко пъти рязко удари спирачки. Трябваше да помисля за сигурността на пътниците и бях принуден да спра автобуса и тогава мъжът се появи и започна да ме заплашва“, добавя Ружди Велиев.

В категории: Крими


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
48
Коментара по темата
48.
,,,,,,,
05.08.2016 22:15:30
1
0
Ибах един шофоьор на автобус у задното дворче му вкарах едно борче, и се исра на метеното, едно голямо миризливо говно
47.
.......
05.08.2016 22:03:03
1
0
Шибам шофьори на камиони и автобуси в задника
46.
бургазлия
03.08.2016 21:49:47
1
0
Къкту сам пил мастикааа„„ши ва иба
45.
бургазлия
03.08.2016 21:48:03
1
0
Трепете се наред глъпаци.
44.
Иванов
03.08.2016 14:47:04
7
6
Какво образование имате професионалисти на големи камиони и какво възпитание, както обиждате хората , така се държите на пътя и в живота и навсякъде във форумите! Или както е написал един тъп шофьор в друга статия на същата тема, "образувани" сте много със правописна грешка , спрете да се пените и да се правите на разбирачи , а се обазовайте, не ми говорете за Европа защото сте на светлинни години след тях , тъмни балкански субекти и в Европа да ходите си оставате тъпи шофьори селяни необразовани!
43.
Само от М. Рудник пишат на маймуница
03.08.2016 13:50:07
3
22
Педали прости аматьори любители. Професионалните шофьори са всеки ден на пътя. Това им е работата. Поставете се за миг на тяхно място. Повечето бетери натискат и след малко ги гледаш на някоя бензиностанция да пият кафе. Вдигнал си адреналина, изял сумати псувни, и все така прост тръгва на ново рали. Когато стане белата се почва какъв добър човек бил . И понеже гонин Европа там е точно обратното. Там не им прави впечатление с каква кола си, просто са възпитани. Лош ма'трял
42.
ф-н
03.08.2016 13:21:09
0
7
Водач на лекия автомобил е 31-годишен и има 50 нарушения на пътя. По-късно стана ясно, че Ангел Радичев е с 50 нарушения на пътя, 10 от които за превишаване на скоростта.

Три пъти му е отнемана книжката. Повечето нарушения агресивният шофьор е направил като водач на мотор. Нарушенията му са основно за превишена с 30-40 км/ч скорост в градски условия. Има и едно нарушение за превишена на магистралата – шофирал е със 152 км/ч, при ограничение 140 км/ч. Всички издадени актове са платени.
41.
123
03.08.2016 13:16:48
5
3
zna4i ako si tur4in nyamash pravo da karash ot lyavata lenta..
40.
*********
03.08.2016 12:31:48
12
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
39.
До 39
03.08.2016 12:20:46
25
2
Шматка ходи да се скриеш някъде и не ми се обяснявай , знам че сте много и много бой ще ядете тъпи шофьорчета на автобуси! Не искам да се хабя и да споря с неграмотни шофьори! Много го разбитате ЗДВП педалчета тъпи
38.
до 36
03.08.2016 12:13:54
2
22
аз поне дадох смислени и разумни аргументи , обясних за скоростта , ограниченията , защо се получава това засичане и т.н. - и сега ти просто разбра , че съм прав и нямаш какво да кажеш , или си тъп като гъз и нищо не разбра - но и в двата случая си слабак - защото този , който обижда го прави именно поради слабост, липса на аргумент , не можещ да защити тезата си човек, признак на слабост , кое точно не разбра , пак ли да повтарям? виждам те в огледалото като малка точица (тоест далеч) , ако караш в допустимата скорост - няма да имаш проблем с мен , защото аз ще изпреваря този пред мен и отново ще си свия в дясната лента , на теб ще ти се наложи да намалиш най много от 140 на 110 , което не е нищо опасно, след което да си продължиш с 140 - и всичко пито платено, както си е по правила , но ти играеш ли по правилата , че тръгваш да съдиш другите? Ограничението на скоростта тъпако не е сложено , за да могат КАТ да правят актове , а е сложено с цел безопасност на движението и ВРЕМЕ ЗА РЕАКЦИЯ НА ВОДАЧИТЕ! Щото ти ако си хванал геврека веднъж седмично , професионалния шофьор е всеки ден на пътя, може да работи във фирма където им скапват гъзовете от работа , може да уморен , може да спука гума и да се изнесе вляво , всичко е възможно на пътя! За това има ограничение на скоростта - за да има реакция , сега разбра ли ме или пак да повторя , моли се да не ме срещнеш на пътя!
37.
До 34
03.08.2016 12:11:47
19
4
Те повечето в този бранш са резаци, малоумни , селски пръчки и как лъже че го били заплашвали с убийство, това не ли лъжа долна ! Спазвайте ЗДВП и не се обяснявайте , като карате камиони големи и автобуси пътя не е ваш!
36.
БГ резил
03.08.2016 12:08:55
3
18
Само да допълня - нямат нищо и между краката, освен в главата. А до 60 със сигурност няма да доживеят. То хапове, то пико, то скорост, все нещо ще ги довърши. Дано само да е по-скоро, преди да са утрепали невинни по пътищата!
Който ги срещнеш по магистралата с ТИР - да гази и да мачка психясалите копелета!!!
35.
до 34
03.08.2016 12:03:28
0
13
Българин съм , но защитавам този , който мисля , че е с право , а не защитавам по критерий "националност" , това би било много глупаво. Тоест ти искаш да ми кажеш , че ако този в мерцедеса беше турчин , а шофьора на автобуса - българин , тогава би би защитил шофьора на автобуса ? така ли..? това ли е справедливо според теб?
34.
До всички подкрепящи автобусните гайди!
03.08.2016 11:56:39
33
4
Вие българи ли сте или защитавате един резак, фес , пиянде защото повечето от тези са такива, глупаци от селата, селски бекове, откачалки , но няма КАТ или ДАИ да ги самкционира!
33.
до 30
03.08.2016 11:52:00
2
21
По начина на писане е достатъчно да те бият където те видят ,автобуса е достатъчно луксозен щом се залага по далечни дестинации, не като на оня правеж баща му дето пращал каручки от бургас до карнобат. Не си мисли че времето е твое , ако сега си на 30 , докато се обърнеш ще си на 60 ако изобщо доживееш с този начин на каране на пътя . Ей за такъв чеп да дразня такива тарикати като теб , да им покажа от къде извира Дунава, щото са прости и си мислят , че света е техен , мислят си че като карат някаква луксозна кола ще станат нещо повече , но уви - това е комплекс - нямаш нищо в главата и търсиш начин да компенсираш чрез демонстрации , на които хората изобщо не обръщат внимание (поне достатъчно интелигентните) Създаваш и потвърждаваш лошото реноме на Бургас - иначе хубав град на талантливи личности , музиканти и артисти... жалко! И между другото не съм шофьора на автобуса по тази линия , друг шофьор съм , в заблуждение си!Хората си вадят парите с това каране и цял ден са зад волана , няма да се занимават със селски тарикати , които не са свършили работа за 1 лв , а само ходят да се перчат насам натам с чужди или крадени пари , искате война - имате война , ама с тия малки "оръжия" нямате голям шанс - иначе влизаш под камиона , няма да има и драскотина при мен , ама твойта кошница и за скрап няма да става тарикат грозен.
32.
До 31
03.08.2016 11:47:03
4
4
К'во ми се правиш, че и тебе не те дразни тролея като ти дойде в твойта лента и се чудиш на къде да бягаш?
31.
До "До шофьора на автобуса"
03.08.2016 11:43:51
5
11
Дупе! Чепа за гъза ти, а останалото на майка ти в онази работа, да не може да зачене друг урод като тебе!
30.
До шофьора на автобуса
03.08.2016 11:34:50
41
7
Пенсия гадна, ти какъв чеп държиш в лявата лента с тоя убит скапан автобус? Имаш късмет, че не бях аз с мерцедеса. Нямаше да те заплашвам. Директно щях да те запукам с юмруците. Ше ме засичал. Така ше те засека, че... И тия с тролейте и те. Цяла бус лента ви напрайха пак идвате в средната лента. Мамицата ви аз...
29.
до 22 и 14
03.08.2016 11:31:06
1
32
Един път нарушиш ли правилата - не можеш да имаш претенции за правила! Тоест - ако ти си в нарушение и караш над превишената скорост , да речем над 150,160 - не можеш да имаш претенции , че някой ти е пресякъл пътя , и аз по тая логика го сека пътя най-редовно. Обяснявам защо - защото ако аз те видя в огледалото като една малка точка , намираща се на достатъчно далечно разстояние , няма нужда да чакам да минеш , тъй като по тази логика аз мога изобщо да не мина и винаги да съм чакащ. Затова има ОГРАНИЧЕНИЕ на скоростта - за да има време за реакция както за мен , така и за теб. Ако ти не спазиш това правило - за къв ч.п ще се репчиш след това. Вадя си щангата под седалката и си до там , анаболите няма да ти помогнат. Ако аз вече съм в лентата за изпреварване , естествено че ще ме изчакаш да мина ,ти си дошъл след това, ако трябва и ще намалиш докато аз изпреварвам, в противен случай ще те целуват студен.Като си толкова смел да караш с 200 , значи не ти пука особено за живота , тоест бъди готов и да умреш, не си казвай "на мен няма да ми се случи" , то един път става. Линейки с ранени и родилки не си позволяват да карат така , а ти за къв се помисли ? естествен подбор за такирати и отворковци , обикновено ги погребват в затворен ковчег , че никак не е приятна гледката
28.
до 25
03.08.2016 11:22:53
8
7
Ако ти си истински адвокат-жална майка на гилдията! Какво самоуправство, какви пет лева?!Наистина по добре да мълчите, но няма да слизам на вашето ниво-спирам да чета тъпи коментари на неуки, комплексирани люде!
27.
Няма логика
03.08.2016 11:22:15
1
15
За какво му са десет човека на тоя паляк да набие този човек.Така като го гледам на снимката не ми изглежда като някой Аполон,мъж скала,че да ти трябват десетина.Страхлив комплексар ето това мога да кажа.Спрял си го на пътя е хайде покажи сърце шматка,десетина щял да събира да бият един.Като си толкова смел да спираш на пътя мятай се,какво толкова има или шофьора на автобуса ще спечели или гамена с диезеловата с класа направена с реплики брони от Тайван на 65 АМГ.
26.
LSFC
03.08.2016 11:19:08
13
6
В Англия всички автобуси,микробуси и камиони имат ограничител на скоростта 60 мили в час-90 км в час,там няма такъв филм автобус да изпреварва камион-всички в крайната лява лента-наша крайна дясна,по бързите ленти карат само леки коли,в Германия също няма да видиш автобус или камион в бързата лента,само у нас некво шофьорче от айтоския балкан се прави на Фитипалди с таралясник на 20 години и 40 души на борда....за анаболния тъпак налитащ на бой-да се сети старшина Мечков какво направи с боклука Стойкас Стоилас навремето...
25.
истински адвокат
03.08.2016 11:14:45
0
20
№14 . правилно си прочел НК ЗДП,НО ЯВНО НИЩО НЕ СИ РАЗБРАЛ.Лявата лента е за изпреварване на движещо се МПС , а не за движение по него.Кого е изпреварил твоят Мерцедес , никой.Той си кара само по това платно.И дали карал със 150 и 250 км. все си е нарушение. Плаче си за глоба отвсякъде.И кой му позволява да спира цял пътнически автобус. това е самоуправство по НК.Разбрах от медиите ,че фирмата превозвач е предприела действия за възбуждане наказателно производство срещу виновника.ще го проследим с интерес.
24.
hh
03.08.2016 10:47:12
1
30
Като карам в лявата лента и видя някой в дясната да пусне мигач винаги намалям, за да го пропусна пред себе си. Не съм длъжен, защото подаването на сигнал не дава предимство, но трябва да сме толерантни и колегиални на пътя. Този с Мерцедеса е бил в нарушение. Освен това спокойно е можел да намали. Но най-важното: нулева толерантност към агресията ( заплахи, побои и т.н.). За заплахите за убийство само трябва да му дадат поне 1 година ефективно.
23.
Ok
03.08.2016 10:42:40
28
5
Тряше да ти напълни турската глава с бичове
22.
Бързак
03.08.2016 10:42:01
27
10
Не драги ми мърши,шофьорчета на тирове,автобуси и бусове са най-долните утрепки,не зачитащи правилата за движение 0 толерантност.Аз пътувам всяка седмица по магистралата София-Бургас и поне пер пъти съм засечен от тези мърши на който светкам от далече със мигач включен,като по учебник,ама не мършата си е решил да си изпревари въпреки че ме вижда и хоп скачам на спирачките.Минавам покрай мършата той гледа нагло и вдига ръце "кво бе кво"майка ви утрепана.За бой са всички
21.
данъкоплатец
03.08.2016 10:40:44
1
18
КЪДЕ СА ДАНЪЧНИТЕ ?
ЗАЩО НЕ СЕ САМОСЕЗИРАТ И ДА ЗАПОЧНАТ ПРОВЕРКИ НА МУТРАТА ?
ПРОВЕРКИ, МНОГО ПРОВЕРКИ НА МУТРАТА И НА РАБОТОДАТЕЛЯ МУ.
ОТКЪДЕ ИМА ПАРИ ЗА ТАЗИ СКЪПА КОЛА ?
20.
boko
03.08.2016 10:37:42
0
21
тоя Ангел няма такъв противен пъпчив бастун.рядко лайно,баща му същия,държи маршрутките до Карнобат вземете му лиценза.
19.
123456789
03.08.2016 10:36:52
15
9
Не оправдавам шофьора на "луксозният автомобил", но повечето шофьори на автобусите от междуградският транспорт, карат с превишена скорост. Не можеш да караш с 110 автобус пълен с хора на пътя за Созопол и да засичаш колите щото са по малки от теб - бил съм свидетел много пъти на такива ситуации. Така че и двете страни за бой.
18.
Живко Ларито
03.08.2016 10:36:13
0
13
Ачо е комплексар от времето, когато го въртяхме с тайфата в София. Не му се сърдете!
17.
do 14
03.08.2016 10:34:47
1
15
Ти като си голям адвокат иди и го узмъкни сега или питай баща му колко е платил да отърве малоумното си синче
16.
До 14
03.08.2016 10:33:50
1
22
Eй, 14!
Не е заплаха за убийство, за заплаха за саморазправа. Знам, че обичаш да караш в лявата лента и ти като карнобатския селски бек си нагло и цинично животно! Искаш ли КАТ да прегледа камерите по "Тракия" и да видим с колко е карал олигофрена с Мерцедеса, а?!
15.
Ангелчо
03.08.2016 10:29:23
1
15
Като ти слушам женското гласче и как плашиш чичката че ще го чакаш с10 човека жената си ти
14.
ДО ДУРАКА ШОФОР НА АВТОБУС
03.08.2016 10:29:12
26
15
Заплахата с убийство за да представлява престъпление от общ характер/чл. 144 ал. 3 НК/ трябва да е могла да възбуди основателен страх за нейното осъществяване.В случая нито естеството на заплахата,нито начина на отправянето и спрямо адресата/пред 40 свидетели/ е могла да възбуди основателен страх за нейното осъществяване. Всеки прокурор би прекратил такова обвинение. Делото би могло да бъде от частен характер ако заплахата е за саморазправа за физически увреждане. По ЗДВП обаче водача на автобуса е виновен, тъй като мигача който е подал не дава предимство.Той трябва да пропусне движещите се по лявата лента автомобили и едва когато се убеди, че маневрата е безопасна - да предприеме изпреварване. Много глупости прочетох тук. Стига вече сте коментирали, като нищо не разбирате. Само омраза и плюнки. Жалки, неуки нещастници. Но за съжаление това е масата на българския народ... Освен това защо приемате за истина че момчето е карало с 250 км/ч? този разговор отсъства от записа. Това е оправдателна версия на дурака шофьор. След като магистралите са само с две ленти ще си караш в дясната и САМО ако е безопасно ще преминеш в лявата.Така пише в Закона глупако!
13.
Иван Рибов от пангото
03.08.2016 10:19:12
0
11
Къде са законите в тази държава ? Стига с тази агресия на пътя , най-голямата пародия сега ще е повдигнатото обвинение срещу момичето което беше направено опит да бъде изнасилена и си уби насилника . Ако това момиче влезе в затвора народа ще се вдигне на бунт много силно .
12.
ideq
03.08.2016 10:19:04
2
8
tezi deto karat s po 200 km i nagore e dobre nqkoi s kamion ili avtobus ei taka lekichko da gi cazne stranichno , shte ima da se tarkalqqq po asfalta, a i pri negovata skorost - nqma kak da se tarsi vina v nqkogo.. i ako ojivee shte mu e za urok , ako ne - tova znachi che oshte edin potencialen ubiec e likvidiran, sled kato ima teroristi na putq , shte trqbva da ima i antiteroristi - dobro delo !
11.
ss
03.08.2016 10:18:24
1
15
От цялата работа-пак излагация за града..Дивият селяндур поне да беше врякал, че ще го чака в Карнобат..Ама не, Бургас, та Бургас...
10.
Gotti
03.08.2016 10:09:40
1
42
Голяма част от шофьорите в БГ са пълни кретени. Път не видели , пък какво остава да имат представа за движението по магистрала. Най-дългата отсечка в живота им е София-морето. Карат само в ляво и нямат абсолютно никакъв толеранс към останалите участници.
Тоя ганчо дето си карал с 250 и изведнъж видиш ли буса му сякал пътя... Еми като виждаш че се изнася намали малко и после пак си караи ако искаш и с 300. Ще загубиш няколко секунди....
Ама за Ганя това накърняване на достойнството, той върти бизнес за милиони и няколко секунди биха били фатални....
И така са 80% от участниците в пътното движение.
Хранете ме колкото искате, но това е истината- няма никакъв толеранс и чуство за самосъхранение и желание да предпазиш другите на пътя!
9.
Аналогична ситуация
03.08.2016 10:08:28
2
47
Преди няколко дни се връщам от Пловдив към Бургас, карам със 120 по "Тракия". Пред мен някакъв камион кара по-бавно, решавам да го изпреваря, поглеждам в огледалото, гледам много далеч някаква кола, преценявам, че имам достатъчно време, давам мигач, минавам в лявата лента и почвам изпреварване. За секунди дотърча някакво БМВ 7-ца, сигурно с 230-240 караше. Почна да маха с ръце, да ми святка с фаровете, да ме притиска отзад, да ми дава зор рязко да се прибирам в дясно. Жената се притесни, детето се разплака. Бахти идиотите! Ей, не останаха нормални хора.
8.
шофьор
03.08.2016 10:06:12
1
27
Всички ако спазват правилата за движение няма да има такива случаи,но водачите на бързите коли наистина не спазват никакви ограничения!За тях не важат правилата и катаджиите се правят че не ги забелязват!Ей това е истината!Има си ограничения които важат за всички,няма значине каква кола караш!
7.
шофьор
03.08.2016 10:03:05
1
36
карал си с 250 км , другия път ще го возят с 20 км в час по пътя за карнобатските гробища, колко трябва да си комплексиран , за да се движиш по този начин???? Малко му е и смъртта на този , и аз съм шофьор и не цепя басма на никой , като имат смелост да карат с 250 - трябва да имат смелост и да мрат копелетата гадни , няма да е голяма загуба, аз карам камион и на такива гъзарчета само им пресвяткам с фаровете - ако се усетят да намалят - добре , ако не - майка им жална , видя ли че са в нарушение - не се съобразявам , нито намалям , да се размазват !!!
6.
БГ резил
03.08.2016 10:01:35
1
29
С мерак да го бастисаш тоя малоумник! Следващия път с 250 право в някое дърво или билборд и после с шпатулата да го стържат! Другите Шумахери като него по същия начин! Само смърт за подобни олигофренясали задници!
5.
Unikum
03.08.2016 09:59:46
40
5
Склонен съм да вярвам на момчето с колата.шофьорите на автобуси са толкова нагли почти всеки е бил "избутван" от тях по пътя.и за този чичко лявата лента е лента за изпреварване,но за автомобилите е нормална лента.това е магистрала!
4.
do 1
03.08.2016 09:55:37
6
25
С много сериозен мозъчен дефицит си поставил ли се се за минута на тяхно мястое
3.
крайно време е МВР
03.08.2016 09:52:48
1
19
И изпушилата леличка дето нестава за нищо да поемат контрола по пътищата Бъчварова да застане на магистралата заедно с някой патрул със каубойската шапка дето беше на лова за бежанци за сметка на
данъкоплатеца и да види колко много наркомани карат от София към Бургас особенно в петък и неделя след обяд
2.
!
03.08.2016 09:48:48
0
7
Е И КАКВО ОТ ТОВА?! НЕЩО ЩЕ СЕ СЛУЧИ ЛИ ? НЕЩО ЩЕ СЕ ПРОМЕНИ ЛИ? НЕ НЕ НЕ !!! ТОВА Е БГ-ТЕРИТОРИЯ! КУМЕТАТА СИ ЛАЯТ АМА КЕРМАН НЯМА!
1.
Kurti
03.08.2016 09:48:42
61
11
Рязания фес пък мисли че като е с по голям автобус винаги е с предимство-тъпак като повечето шофьорчета особено от градския транспорт в Бургас,рядко нагли дурета,въпрос на време е някой от тях да бъде ритуално шамарен насред някоя бус лента
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори