

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница
Опитате ли ги веднъж, ще си ги правите редовно
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости – т.е. "заговяват от месо"
Нарекох го кекс от кайма, уникален е
Най-страхотната част в приготвянето на торта Медовик е, че не е необходимо да разточвате блатовете
Ако бяхме загубили, си заминавах от шоуто, но за жалост на някои ще остана още дълго време да ги дразня, сподели гимнастичката от Бургас
Накрая задължително ги оваляйте в канелена захар за още аромат и сладост – божествени стават
Неподходящото почистване може да повреди покритието, да намали ефективността на съда и да влоши външния му вид
Ще ви трябват не повече от 15 минути за всичко
За розови домати отиваш до Черни връх, за краставички - в Айтоско и т.н.