

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Приготвя се много бързо, а продуктите за нея ги има във всяка кухня
Кулинарният гуру похвали бургазлийката Тоби и Марина, чинията им била като за списание
Според различни предания растението привлича късмета и успеха
Вижте тънкостите
Ето я тайната
Ето как да ги приготвите
Главният готвач Джими Оливър обясни как картофите ще се превърнат в истински шедьовър
Ето я рецептата
Толкова е просто
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар