Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Готвачът Радостин Йорданов разкри тайната на вкусната рибена супа
Където и да сте - в Бургас, в България или по света, нека морският Ви дух е опора в изпитанията и да имате попътен вятър в начинанията
Честит празник на всички над 200 000 именици!
Стотици се насладиха на истински кулинарни шедьоври на уникалното за родното Черноморие събитие
Живата риба се купува заради традицията за Никулден, цената му паднала с левче
До елхата в началото на Стария град е разположен и коледният базар, който също има напълно нова визия и се радва на огромен посетителски интерес
От шест месеца той се е завърнал като началник на Отделението по хемодиализа в Бургас и в момента се опитва да го вдигне на крака, сформирайки нов екип от специалисти
Организират се пунктове, на които ще се раздава рибен курбан за здраве
На рибния пазар „Краснодар“ за празничната вечер най-много се търси чернокоп и цял шаран
От баба ми знам, че поверието за никулденски шаран гласи, че колкото повече люспи има - толкова повече късмет и берекет ще има в семейството, разкрива именият готвач