


- Отвертка беше.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Много сполучлива рецепта от кулинарен форум
Вкусът е като класическа: тестото е готово за 2 минути
Името му идва от това, че по толкова количество се слага от захарта, киселото мляко и брашното
Преди да приготвите тестото, първо извадете всички съставки предварително, така че да се затоплят до стайна температура
Тази рецепта е толкова проста, че дори начинаещите в кухнята могат да я приготвят без усилие
На Великден ще стане голям хит
Можете да приготвите десерта с фъстъци, лешници, бадеми
Според учителя Петър Дънов, с появата на житото, е започнала и еволюцията на човека
Може да я използвате и като заместител на хляба, когато не ви се ходи до магазина
Слагате гореща вода и имате невероятен резултат