


- Отвертка беше.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Оформена красиво на охлювчета („бурми“), поръсена щедро със сусам, а от нея се носи вълшебно ухание на масло
Ето как да го приготвите
Ето как стават
Изключително сочна, а подготовката й ще ви се стори лесна като детска игра
Рецептата за тези солени тригуни е на свекърва ми и си я пазя като зеницата на окото
Много лесно се приготвя
Ето я рецептата
Ето какво ви е необходимо
Вижте рецептата
Вървят и за закуска, и за обяд