

- Когато работиш толкова, колкото да не те уволнят, и почиваш толкова, че да не те изгонят от вкъщи.

- Уау! Защо?
- Защото ми довършваш изреченията и ми четеш мислите... а понякога и историята в браузъра...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Въпреки дългия списък с необходими продукти, тази рецепта е идеална за всеки новак в кухнята
Това е най-продължителният и важен постен период в годината, част от подготовката за Великден
Ще се влюбите в тази рецепта
На първа страница е в готварския ми тефтер
Тестото се оформя бързо, остава само да навъртите самите топченца, да ги поръсите със сусам и да ги изпечете за 15 минути
Сирни Заговезни поставя началото на най-големия пост през годината - Великия
Златни са, защото са неустоимо вкусни
С много вкусна плънка
Много сочна и пухкава
Вместо да печете кори или да купувате бутер тесто, ви предлагаме да направите феноменален кремообразен десерт с бисквити и пухкав крем