Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Хапвайте повече спанак
Тънкостите, за да бъде винаги сочно, се крият най-вече в използването на марината и точните подправки
Влез във форма за 7 дни
Трябва да имаме добро кръвотворене, което означава - пълноценни белтъчни хранителни източници, смята специалистът
Ваканция в страната ни излиза най-евтино на англичаните
Учениците бяха настанявани в бараки в сравнително добри условия, храната тогава беше великолепна
Традицията повелява в този ден да се поднася баница с най-различни плънки - месо, зеле, гъби, праз, тиква
През цялата година в триетажния ресторант се организират фирмени тържества, именни дни, юбилеи и частни партита
Има храни, които можете да включите в менюто си и през зимата, така че да не пълнеете чак толкова много
Най-търсеното кулинарно издание с морски рецепти вече е в печатницата. Бургазлии и гости на града ще го получат безплатно на Никулден