Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Само 5 часа печене ви делят от идеалната празнична капама
След като научите тази рецепта, ще бъдете пристрастени
Бон апети
Такива сарми не сте опитвали скоро Майсторски, мераклийски, чифликчийски сарми в гювеч
По желание чорба от свински крачета се поднася със счукан чесън и оцет, подобно на шкембе чорбата
Обяд за душата
Тържество на вкуса и всички сетива
Домашният сушен суджук е прекрасно мезе, с което можем да избегнем изкуствените съставки на колбасите, предлагани в магазина
Може да ги приготвите на фурна, във фритюрник или на тиган
Традицията повелява на празничната трапеза да има вино, ястия приготвени с риба, постни ястия, ядки, сушени плодове, празнична пита