

- Когато работиш толкова, колкото да не те уволнят, и почиваш толкова, че да не те изгонят от вкъщи.

- Уау! Защо?
- Защото ми довършваш изреченията и ми четеш мислите... а понякога и историята в браузъра...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Непременно опитайте някой път – ще зарадвате приятно близките си с този ефектен шарен сладкиш
Процедурата може да изглежда сложна, но всъщност всичко става много лесно и доста бързо
За да я приготвите не е нужно да имате специални умения за точене на тестото или теглене на тънки кори
Ако не успеете да ги изядете веднага (а това е малко вероятно, защото ароматът им е божествен), може и да ги замразите
Подготовката е доста проста и всеки може да се справи с процедурата, а и не се пече
Изяжде с още докато е топъл
Пригответе по-голямо количество тесто и го сложете във фризера
Оказва се, че тя може да бъде полезна в домакинството на всяка добра домакиня
Абсолютно дъно, ако напиша какво мисля, ще ме блокират за години сигурно, смятат зрители
Толкова е проста рецептата, дори и начинаещите кулинари ще се справят