

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вкусът е истински разкош с всяка хапка
Тайната се крие в една малка подробност
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
Но струва ли си?
Нарекох го кекс от кайма, уникален е
Вкусът е като класическа: тестото е готово за 2 минути
Температурата играе решаваща роля, тъй като твърде топлите или студени условия могат да доведат до разваляне или промяна в текстурата и вкуса на продуктите
Става само за 15 минути, а плънката може да бъде най-разнообразна
Един прост трик, показан в социалните мрежи, обещава да спести на феновете на кетчупа време и усилия
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите