Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Формата на този десерт е по-интересна и необичайна от познатата ни бисквитена торта
Колкото повече свежи плодове сложите във вашия пролетен сладкиш с рикота и свежи плодове , толкова по-вкусен ще стане
Приготвянето му е много просто, не е необходим миксер
Тайната е в специалната смес за намазване на корите, с която няма как да имате провал
С твърда или мека коричка - изборът е ваш
Резултатът е изумителен!
Ще останете изумени колко лесно се приготвя
Нежен, копринено мек и много приятен на вкус
Пухкава основа и много вкусен крем, който буквално потича, когато отрежеш парченце
Пухкави и с вкусен пълнеж - поглезете се с тази закуска през почивните дни