

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В тази статия ще я прочетете
Елена Бербатова смени визията си, папараците не успяха да я познаят
Вижте рецептата
Вижте какво не бива да слагате в барабана
Трудът на главен счетоводител в Радомир също е оценен под този на хигиениста – 1260 лв.
Във виното (червеното) е истината...
Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата
Както всяко едно ястие, така и тиквеникът си има своите тънкости и специфики, които е добре да спазвате
Ще ви споделим чудна рецепта за заливка за мусака, от която ще си оближете пръстите
Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата