

- Нима? Ти имаш поне 3...
- Да, но те всички много приличат на жена ми.

-Непоносимо, госпожо.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Освободи ме без предизвестие и обезщетение, оплака се младият мъж
Актьорът, известен с ролите си в успешни турски сериали, е развил страст към готварството през пролетта на 2023 г.
Всеки знае рецептата
За сладкар пък плаща също солидна заплата - 4500 лева
Бизнесът търси строители и шивачи, но образованието предлага други кадри
Шеф Андре Токев не прави компромиси с качеството, твърдят негови колеги
Майсторите готвачи я приготвят по тайна рецепта, която тушира миризмата. Тази марината съдържа богатство от вкусове и аромати, които не само премахват острата миризма на риба, но и добавят интересен вкус към нея
Възпитаниците му получиха куп награди на кулинарен конкурс във Варна
При гарнирането използвал магарешки кашкавал
На обяд тук похапваха първите посетители, които бързо са се ориентирали кое е новото място с обедно меню, спокойна и приятна атмосфера