

- Не знам точно.
- Кажете грубо.
- Не знам, да ти е*а майката!

- И мен ли ще вземеш?
- Не ма, спирам печката.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Според информацията за рецепционист заплатата е 820 евро, за главен готвач между - 2,050 и 2,560 евро, за работник на скара - 980 евро
Haй-виcoĸитe дoxoди ca в диcĸoтeĸитe и нoщнитe ĸлyбoвe, Чepнoмopиeтo cтpaдa oт xpoничeн нeдocтиг нa ĸaдpи
Но струва ли си?
В La Ferme знаят, че перфектният стек не свършва с огъня
За по-малко от два часа и шепа елементарни продукти може да си приготвите ястието, което определено ще се хареса на всички
На 8-ми март тук ще е повече от празнично
Даниел Бачорски иска да е Буюклиев, а изпълнителката на „Жена на всички времена“ възкликна, че трябва да готвят прегърнати
В реалитито не липсваше и голяма порция от скандали
Главният готвач Джими Оливър обясни как картофите ще се превърнат в истински шедьовър
Главеният готвач Шеф Николай Янев е верен на традицията в добрите ресторанти