

- Иванчо, защо закъсня за училище?
- Защото сънувах, че съм на училище... и чаках да свърши часът, за да стана!

- Бабо, голяма си късметлийка. След три спирки ще сляза и ще можеш да седнеш.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецепта директно от сладкар, вкусът е невероятен!
Най-вкусните мъфини в света стават по този начин
Новата съставка е активен въглен, месят се с квас, а захарта е само за поръсване отгоре
Много са вкусни, лесни са, стават много и се топят в устата
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята
Една популярна опция за сгъстяване са семената от чиа
Тайната се крие в една малка подробност
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Тази вкусотия си заслужава да я знае всеки, тъй като няма втора като нея
Има си известни тънкости, с които трябва да сте наясно, ако искате накрая козунакът да очарова цялото ви семейство