

"Хей, имаш много готин колан!"

- Защото е много далече, за да ходят пеша!

- "Тук не е информация!"
Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg
Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Правят се с лук, чесън и чушки, увити в бекон
Вратите на „Медуза” са отворени всеки ден от девет часа сутринта до единадесет часа вечерта през седмицата, а в петък и събота до един часът след полунощ. Резервации се приемат на телефон: +359 89 0100700
Тестото е меко като памук, а вкусът е като на истинска пица
Бързо решение за гладници
Тя е създадена в Мексико от италиански имигранти
Най-добре е да приготвите гозбата със свинско месо, но нищо не пречи да използвате пилешко, телешко, заешко или каквото месо в момента имаме под ръка
Комбинацията от пиле, бекон и макарони е любима на мнозина
Вкусно пролетно-лятно ястие
Хем няма да изхвърлите сухия хляб, хем ще имате вечеря за нула време
Внимание - тази рецепта води до пристрастяване!