

– Обичате ли Шекспир?
Момичето:
– Е, по-скоро сме само приятели…

– Косата ви пада. Правите ли нещо, за да я запазите?
– Разбира се. Развеждам се!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Временният срив на туризма в нашата страна има риск да се окаже постоянен, въпреки усилията да има по-добри условия за сънародниците ни, пише Адриан Николов
Две трети от населението на света ще живее в градове до 2050 г.
Слагат маси на дансинга, ако заведението има такъв
Ако белите християни палеха и мародерстваха след всяко убийство на техен, светът щеше да потъне в развалини
Ресторантьорският бранш може и трябва от всяка негативна ситуация да мотивира креативност, за да стане по-гъвкав, убеден е дългогодишният предприемач Юлиян Георгиев
Красивата опаковка и добрият маркетинг могат да ни убедят да купим някои продукти
„Холандското“, както го наричат местните, заради първоначалния му инвеститор, сега е собственост на Боян Бонев
На 15 юни заведенията ще приемат първите си гости