

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Между 20 и 30% от персонала ни е нает от трети страни
Такава цена няма никъде, обяви той
Високата инфлация се отрази и върху заведенията за хранене
Макар да има ръст и на разходите, сред водещите причини за високите цени са и голямото търсене и пълните заведения
Да разгледаме няколко примера и да почерпим опит от чужбина, преди да заклеймяваме за пореден път една доста разумна идея
Проблемът е в липсата на кадри, оплаква се съпредседателят на Асоциацията на заведенията Ричард Алибегов
7% от намалената ставка се връща чрез данък печалба, заяви Ричард Алибегов
Съсобственикът на заведението се извини на клиентът, но той е непреклонен – ще го съди
Потресен съм от поведението на управителя ми. Обясни ми, че си бил изпуснал нервите, но аз не мога да го приема това, уволних го, обяви Ричард Алибегов