

- Аз нямам рожден ден.
- Е как така?
- Ами, родена съм през нощта...

- Ами какво да те правя - давам ти я. ще ремонтираш ли?
- Не, ще спя.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Това е 100% български бизнес, няма чужди инвестиции, няма фирми в чужбина. Тези пари не отиват никъде, всичко се завърта тук, в българската икономика. Това е секторът с най-много заети млади хора, подчерта Ричард Алибегов
По този начин от ресторантьорския бранш искат да изразят недоволството си от липса на диалог с управляващите
Тенденциите се обръщат – най-голямо увеличение се наблюдава в сектори с относително ниски равнище на заплащане
Ето къде е отчетен сериозен ръст на доходите...
Кулинарният експерт споделя, че ключът към перфектния задушен лук се крие в добавянето на сода бикарбонат и захар
Количеството е по-голямо от произведеното през 2023 г.
"Итън Хънт" вечеря с почти два пъти по-млада дама, твърди се, че отношенията им не се коренят само в общи възгледи относно... ресторантите
Коза Ностра иска да се установи отново в Палермо, но не успява, въпреки че босовете не са изоставили старата си мечта
Този продукт се продава основно в ресторантите и баничарниците
За поредна година хотелиерите ще разчитат и на работници от Азия