Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Децата закусваха с филийки, намазани с масло и поръсени с шарена сол, разказва учителка от това време
В село Кошарица отбелязаха днешния ден с димящи скари, греяно вино и музика
В страната предприемат нови мерки срещу "капиталистическата култура" и личния живот на гражданите
Важно е да се поднесат ястия с месо, защото Коледа е първият ден, в който на трапезата могат да се поднесат блажни ястия
Няма друг като Бургас, Тоше, на времето много летях, стигнах чак до Истанбул и Солун..., споделя Евстати на своя млад съгражданин
От ключово значение е при пълненето на червата да не остане никакъв въздух
Става само за 15 минути, а плънката може да бъде най-разнообразна
Не съм си зарязал гумаджийницата в Луковит, дето толкова години ми храни семейството, за да си губя тук времето с празни приказки. Аз съм го измислил вече как ще оправим държавата, рече пред ГЕРБ-СДС и ППДБ бай Течо
Тук ще откриете мултикултурното лице на Турция с невероятна кухня, което си струва да посетите
Много ще изпуснете, ако не опитате