×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Водачът на лейбъристите Киър Стармър ще бъде новият премиер на Великобритания
  • Отварят още един участък от магистрала „Струма“
  • Тревога в Гърция за гръмотевични бури и градушки
  • Откриха три гроба под Бетонния мост в Пловдив
  • Бразилската полиция е обвинила бившия президент на страната Жаир Болсонаро в пране на пари
  • „Хамас“ направила значителни корекции в позицията си по освобождаване на заложниците
  • Руските депутати няма да могат да пътуват свободно в чужбина
  • Изслушват Димитър Главчев в парламента
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Фризьорка моли за помощ, полицай й откраднал тротоара пред салона


Фризьорка моли за помощ, полицай й откраднал тротоара пред салона
Нагъл полицай паркира колата си под сенника на фризьорски салон и отказва да си премести автомобила оттам.
01 Юли 2014, Вторник, 15:09 ч.

Намерих паркираната му кола на 1 метър от входната врата на фризьорския си салон, а плащам наем за помещението и за тротоара пред него, оплаква се Нина Христова

Нагъл полицай паркира колата си под сенника на фризьорски салон и отказва да си премести автомобила оттам. Фризьорката обаче вместо в полицията, се оплака в рубриката „Моята новина“ на Нова телевизия.

„Постоянно паркират всякакви шофьори пред работното ми място близо до входната врата. Досега все си премълчавахме, но това, което видях онзи ден, преля чашата.

Намерих паркирана кола на 1 метър от входната врата на фризьорския ни салон, а самата врата е широка 85 см. Оказа се, че въпросната кола е на съсед от блока и е полицай. Когато бутнах колата, за да се включи алармата, защото не знаех на кого е, излезе някаква жена на терасата и я помолих да си преместят колата, защото само мога да отворя вратата, а трябва и да извадя маса и 4 стола пред салона, тъй като плащаме наем за помещението и тротоара пред него“, разказва Нина Христова.

Вместо да се извини, полицейска съпруга се развикала. „Това да не е докторски кабинет, че ще слагаш маса и столове за чакалня“, казала тя, преди да се скрие.

„Този полицай системно паркира на 3-4 метра пред салона и си оставя колата с дни, а понякога и със седмици. Има и други недоволни съседи, които търпят мълчаливо нахалството на полицая и семейството му“, до бавя възмутената дама.

Махнете си сенника и тогава полицаят ще си потърси друго място за паркиране, посъветваха я зрители.

В категории: Животът


Аут е и от Биг брадър
Аут е и от Биг брадър 05/07/2024, Петък 12:00 1
Спряха бус с мигранти
Спряха бус с мигранти 05/07/2024, Петък 11:46 0
Флагман.БГ Репортер на БНТ шокира колежката си Репортер на БНТ шокира колежката си 05/07/2024, Петък 11:15 1
8
Коментара по темата
8.
huligan huliganov
01.07.2014 20:01:46
0
3
zaleigo sas blajna boq celiq tro6lqk
naglo 4enge mrazqgi ot malak nenavijdam gi sa mislqt za golqma rabota komleksari s uniformi kato sa bes neq sa nasrankovci
7.
дет вика един
01.07.2014 19:02:09
1
3
прост,по- прост , най-прост , тъп , шофьор, бакшиш , МИЛИЦИОНЕР .
6.
bs
01.07.2014 16:33:23
1
6
КУХА ЛЕЙКА Е ТОЗИ ПОЛИЦАЙ...ЖЕНАТА СИ Е НАПРАВИЛА НАВЕС ТОЗИ ДА СИ ПАРКИРА КОЛАТА (ТО ЕДНА КОЛА ) ЩО ЗА НАГЛОСТ..
5.
Срам ме е, че съм от Б-с
01.07.2014 12:35:29
2
11
Простаците са навсякъде, но наистина в полицията са доста концентрирани.
4.
mvr
01.07.2014 12:34:08
2
11
Скрили са номера щото е полицейски.иначе на погребението на момиченцето от поморие в ковчега й навряха камерата...а ченгетата скоро ще им плащат заплата мангали и пенсионери. И аз като много други в края на лятото ще си търся късмета зад граница.не искам детето ми да живее в тая кочина и колкото по-малко помни за българия толкова по-добре.
3.
Къде
01.07.2014 12:06:25
0
5
Къде е това, в Бургас ли, в Каспичан ли? На коя улица?
2.
мишо
01.07.2014 11:34:15
0
11
Ами спукай му гумите и на надери колата с пирон иначе няма друг начин да се справиш с простака.
1.
Друг полицай
01.07.2014 10:04:24
2
18
Що сте му скрили номера бе, страх голям ви тресе, уж ще кажете нещо... ама нищо. Старах, страх , страх...скат
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Аут е и от Биг брадър Аут е и от Биг брадър Според запознати Кънчев бил смъртно обиден на продуцента Нико Тупарев, че не се е борил, за да го запази в стола на богатството Ивелина остана завинаги на 41, остави сираче невръстно дете Ивелина остана завинаги на 41, остави сираче невръстно дете Тя и спътниците й са работели в ресторант Летен театър в Добрич Култов сериал се завръща в БГ ефира Култов сериал се завръща в БГ ефира Всяка делнична вечер от 21:00 ч. bTV ще приветства зрителите в "Монтесито", където Ед Дилайн и екипът му не пропускат нищо и държат всичко под око Репортер на БНТ шокира колежката си Репортер на БНТ шокира колежката си Нека обаче пазим Симеон, защото трябва жив и здрав да се върне в София и да си води ефирите, каза Христина Христова  Превозвач №1 на Пловдив е катастрофиралият с Рейндж Роувъра на АМ "Тракия" Превозвач №1 на Пловдив е катастрофиралият с Рейндж Роувъра на АМ "Тракия" Луксозният джип Рейндж Ройвър се завъртя в платното за Бургас, но транспортният бос се отървал без драскотина Напредва изграждането на новото кръгово до хотел "Фаворит" в Бургас, вижте кога ще е готово Напредва изграждането на новото кръгово до хотел "Фаворит" в Бургас, вижте кога ще е готово По договор изпълнетелят трябва да приключи дейностите до края на годината, но почти сигурно ще е готов предсрочно Този път му трябваха 9 дни, за да предаде Доган, избухнаха бургаските депесари за депутата Хафъзов Този път му трябваха 9 дни, за да предаде Доган, избухнаха бургаските депесари за депутата Хафъзов „Този посегна на почетния председател д-р Ахмед Доган! И когато той му даде отново шанс да тръгне по правилния път, отново предаде принципите", обяви Ружди Хаджен Училището в Банево ще има барелеф на своя патрон Иван Вазов Училището в Банево ще има барелеф на своя патрон Иван Вазов С мен се свързаха учители от училището. Отидох на техния патронен празник, запознах се с директора – г-жа Гергана Терзиева, и поех ангажимент да им помогна, каза Ясен Проданов Експертният кабинет спасение от изборите? Слави Трифонов може да издигне Желязков за премиер Експертният кабинет спасение от изборите? Слави Трифонов може да издигне Желязков за премиер  Чунким да не става, защото това е нова сглобка, коментира Андрей Райчев Защо днес се коли черна кокошка Защо днес се коли черна кокошка Днес е Летния Атанасовден 
Спряха бус с мигранти Спряха бус с мигранти В момента се работи по случая, допълват от ОД на МВР Подиграваха й се заради килограмите в "Ергенът", но днес е неузнаваема Подиграваха й се заради килограмите в "Ергенът", но днес е неузнаваема Запомнената заради по-големите си размери риалити звезда дълго време не можеше да си намери партньор, но ето, че най-накрая съдбата й се усмихна Българската шопска салата - доматите от Турция, краставиците от Гърция, лукът от Китай Българската шопска салата - доматите от Турция, краставиците от Гърция, лукът от Китай Шопската салата се харесва на всички гости от чужбина заради вкуса на продуктите, с които е приготвена. Но - продуктите за нея се намират трудно, защото повечето са за износ Находчив пастор започна да продава парцели в Рая - по 100 долара на кв.м. Находчив пастор започна да продава парцели в Рая - по 100 долара на кв.м. Много водещи медии публикуваха новината, в която се казваше, че църквата Iglesia del Final de los Tiempos е събрала милиони долари чрез сделки със земя, обещаващи "място в рая" Позор за Байдън! Изкара се чернокожа жена Позор за Байдън! Изкара се чернокожа жена  „Daily Mail“ разкри, че американският президент се е объркал и е „поел“ ролята на  Камала Харис Вярва, че е годен за президент и не иска да си ходи Вярва, че е годен за президент и не иска да си ходи Байдън беше подкрепен в четвъртък и от губернатора на Калифорния Гавин Нюсъм, сочен сред възможните кандидатури, които биха могли да сменят Байдън в надпреварата в последния момент Путин готов за мир в Украйна, но след изборите в САЩ Путин готов за мир в Украйна, но след изборите в САЩ Той обаче иска пълната територия на четирите области, в които се проведоха референдуми за присъединяване към Русия Какво уби талантлив 25-годишен актьор Какво уби талантлив 25-годишен актьор В арт средите се заговори, че чувствителния Димо е сложил сам край на живота си Инжекция в дупето я уби Инжекция в дупето я уби 33-годишна Алине Ферейра е била приложена синтетичната смола полиметилметакрилат в задните части по време на процедура в нелицензираната клиника Салатата "Цезар" днес става на 100 години Салатата "Цезар" днес става на 100 години Тя е създадена в Мексико от италиански имигранти
Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ Партия "Величие" трябва да се прекръсти на "Том и Джери"
Виц на деня Виц на деня - Скъпа вече сме женени, кажи колко мъже си имала?
- Обаче няма да се сърдиш!
- Добре, няма.
- 7.
- В смисъл... аз съм 7-ми?
- Не ти си 4-ти.
Виц на деня Виц на деня - Иване, къде си?
- Играя си с децата на двора.
- Прибирай се веднага вкъщи, аз съм дала 1000 лева за компютър, той ще ми играе на ДВОРА.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Аз чуждото го не ща, само моето си искам - на когото и да е то
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори