×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Проф. Иво Христов ще изнесе днес лекция в Бургас, вижте подробности
  • Шампионът на България Лудогорец ще играе срещу Андерлехт в третия си мач от груповата фаза на Лига Европа
  • Съдът произнася присъди на близнаците, обвинени в укривателство по делото „Цалапица“
  • Продължава разследването на фаталния скок от балона край Ботевград
  • Партиите набраха 2,7 млн. лева от дарения и средства на кандидатите
  • Мащабна акция във "Факултета", входовете са блокирани
  • Изтича крайният срок, Борислав Сарафов е единствен кандидат за гл. прокурор
  • ЦИК публикува хешкода за машините за гласуване
  • "Алфа рисърч": Сигурни 7 партии за 51-то НС
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Охранител "отвъртя" главата на дете с шамар в детска градина (ВИДЕО)


Охранител "отвъртя" главата на дете с шамар в детска градина (ВИДЕО)
Той е брат на директорката, наказан е само със "забележка"
24 Октомври 2024, Четвъртък, 11:46 ч.
Автор: Флагман.БГ

След случая майката Христина не смее да заведе повече детето си в детската градина, като освен него и други малчугани вече не посещават забавачницата

Дете е било ударено от охранител в детска градина в монтанското село Долно Церовене, съобщи агенция BulNews. За потресаващото действие съобщи в социалните мрежи майката на 5-годишното момиче – Христина Евстатиева.

Скандалният случай е от 9 октомври, в Детска група „Бамби“ – филиал на ДГ „Слънчице“ в с. Якимово. Христина споделя, че същия ден между 9 и 10 часа в забавачницата е имало родителска среща, на която присъствали учителките и директорката.

През това време децата били оставени на грижите на охраната Стоян Стоянов от Монтана, който е брат на директорката Марияна Иванова.

Христина споделя, че когато прибрала детето си от детската градина, то ѝ споделило, че било ударено по бузата от охраната.

Христина веднага се свързала с директорката да потърси обяснение. Иванова три пъти отказвала да покаже записите от камерите на майката, като чак на четвъртия път склонила да пусне кадрите пред Христина.

Шамар и страх

На тях се вижда как по време на игра момиченцето сяда на стола на госпожата и започва да натиска копчета по служебния лаптоп, в този момент охраната ѝ ударя шамар, с цел да спре да пипа компютъра.

Тогава детето слиза от стола и се скрива под една от масичките в стаята и започва да плаче.

След видяното ужасената майка подала жалба в РУО-Монтана. След сигнала от институцията извършили проверка в детската градина. Според обяснението на охранителя Стоян, това не е било удар, а леко докосване по бузата на детето.  

"Много ясно се вижда как ѝ удря шамар и главата ѝ се завърта на другата страна", казва Христина.

Мерките, които е взела директорката, са да накаже брат си със „забележка“.

След случая Христина не смее да заведе повече детето си в детската градина, като освен него и други малчугани вече не посещават забавачницата заради въпросното „докосване по бузата“.

„Няма да я пусна да отиде там докато не уволнят охраната“, категорична е разтревожената майка.


В категории: Крими


На 94 години има ново гадже
На 94 години има ново гадже 24/10/2024, Четвъртък 14:00 0
Почина на 115 години
Почина на 115 години 24/10/2024, Четвъртък 13:43 0
Какво не яде
Какво не яде 24/10/2024, Четвъртък 13:41 0
Флагман.БГ Почина един от най-великите мъже в Холивуд Почина един от най-великите мъже в Холивуд 24/10/2024, Четвъртък 13:28 1
Младото му гадже го разори
Младото му гадже го разори 24/10/2024, Четвъртък 13:21 0
Тъгува за Зуека
Тъгува за Зуека 24/10/2024, Четвъртък 12:41 0
6
Коментара по темата
6.
Бай Колю
24.10.2024 14:06:10
0
0
Този индивид заслужава най-строго мъмрене пред целия състав на ДГ “Слънчице”!
5.
Еми
24.10.2024 13:33:02
2
5
нали си нямаме прокуратура!
Така ще е!
Боклук до боклука в тая кочина!
Начело с шиши, бако и амет!
Аеде гласувайте бе, ей!
Ще ви утрепят децата иначе!
4.
Dolu bkp 45 godini stigat stigat vremeto e na6e n
24.10.2024 13:15:23
2
4
Sigurno e komunist
3.
Хм
24.10.2024 12:53:48
1
10
Ще го уволни и ще назначи чичо си.
2.
Ако ми се случи
24.10.2024 12:14:06
4
12
Ще бъде тежко пребит
1.
Крали Марко
24.10.2024 11:56:24
5
26
Майката самотна ли е, че не смее да заведе детето на детска градина? Мъж няма ли? Бих му отвъртял главата с кеф на тоя
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
"Пощенска кутия за приказки" донесе смях и забавление в ж.к. "Меден рудник" "Пощенска кутия за приказки" донесе смях и забавление в ж.к. "Меден рудник" Любен Дилов, Анна Кошко и Димитър Калбуров участваха в запомнящо се представление Мъж забрави на паркинг над 36 хил. евро Мъж забрави на паркинг над 36 хил. евро В найлоновата торба имало и документи Ако получавате под 1500 лв. заплата - работите за без пари Ако получавате под 1500 лв. заплата - работите за без пари Тези пари стигат за издръжка на сам, но работещ човек  Убийството в Цалапица: 3 години затвор за близнаците Динкови Убийството в Цалапица: 3 години затвор за близнаците Динкови Това реши Окръжният съд в Пловдив Продължават срещите на "БСП-Обединена Левица" в Област Бургас Продължават срещите на "БСП-Обединена Левица" в Област Бургас Кандидатите за народни представители запознават местните с основните приоритети, залегнали в платформата на коалицията Охранител "отвъртя" главата на дете с шамар в детска градина (ВИДЕО) Охранител "отвъртя" главата на дете с шамар в детска градина (ВИДЕО) След случая майката Христина не смее да заведе повече детето си в детската градина, като освен него и други малчугани вече не посещават забавачницата 88-годишна бивша учителка нападната в дома си, съсед се опитал да я удуши 88-годишна бивша учителка нападната в дома си, съсед се опитал да я удуши След като взели всичките й 250 лева крадците избягали, на единият от тях жената многократно е помагала Проф. Иво Христов ще изнесе днес лекция в Бургас Проф. Иво Христов ще изнесе днес лекция в Бургас Той е сред ярките социолози и анализатори на процесите, влияещи в съвременното ни общество, представител на академичните среди 18 мигранти открити с газ анализатор в два тайника на товарен бус 18 мигранти открити с газ анализатор в два тайника на товарен бус Началникът на ГКПП „Капитан Андреево“ Яни Пейчев разказа как са намерени чужденците Ще бойкотират ли българите изборите? Социолог сравни купения вот с алкохолизма Ще бойкотират ли българите изборите? Социолог сравни купения вот с алкохолизма Наблюдава се лека мобилизация при ГЕРБ-СДС, но е възможен отлив през последните дни, предупреди Боряна Димитрова
Почина на 115 години Почина на 115 години Тя бе най-възрастният човек в САЩ Какво не яде Какво не яде Вижте менюто на крал Чарлз III Почина един от най-великите мъже в Холивуд Почина един от най-великите мъже в Холивуд Издъхна на 86 години Младото му гадже го разори Младото му гадже го разори Актьорът ще плаща 30 000 долара месечно за издръжката на сина им Милионерска наследница иска да работи в бТВ Милионерска наследница иска да работи в бТВ ". На снимката се вижда, че Анелия проявява интерес към камерите. Нещо повече - иззела е функциите на един от операторите Тъгува за Зуека Тъгува за Зуека Васил Василев пое към Испания да става художник, след като любимото шоу на българските зрители бе свалено от ефира на Нова телевизия Затвори един от най-старите обекти на Макдоналдс Затвори един от най-старите обекти на Макдоналдс Става въпрос за този на булевард "Санкт Петербург", който се намира в непосредствена близост до кръстовището на Аграрния университет Тя е чистачка и смята, че заплатата й трябва да бъде минимум 2 хил.лева Тя е чистачка и смята, че заплатата й трябва да бъде минимум 2 хил.лева Обсъжда се повишаването на минималната работна заплата Брани бакшишите на сервитьори и барманки Брани бакшишите на сервитьори и барманки В законите ни няма бакшиши, тази сделка трябва да остане между клиент и сервитьор, каза Ричард Алибегов Днешният ден ще е кошмарен за тези 4 зодии Днешният ден ще е кошмарен за тези 4 зодии . Ако сте сред тези зодии - Близнаци, Дева, Стрелец или Риби - пригответе се за това да се справите с предизвикателствата по най-добрия възможен начин
Бойко Борисов Бойко Борисов Ако сме първи и имаме добър резултат, аз ще съм премиер, няма по-подготвен от мен Виц на деня Виц на деня След една година брак съпругата пита:
- Любовта е прекрасно нещо, нали, скъпи?
- Да, права си, но и с теб ми е приятно...
Виц на деня Виц на деня Дедо вика на внука си:
- Бегай да се криеш! Даскалицата ти иде, а ти днеска отсъстваш от училище.
- Ти бегай деда ми, що аз и казах, че си умрел!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Лесно им е на кифлите за Хелоуин, трият грима и са готови...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори