×
Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Водачът на лейбъристите Киър Стармър ще бъде новият премиер на Великобритания
  • Отварят още един участък от магистрала „Струма“
  • Тревога в Гърция за гръмотевични бури и градушки
  • Откриха три гроба под Бетонния мост в Пловдив
  • Бразилската полиция е обвинила бившия президент на страната Жаир Болсонаро в пране на пари
  • „Хамас“ направила значителни корекции в позицията си по освобождаване на заложниците
  • Руските депутати няма да могат да пътуват свободно в чужбина
  • Изслушват Димитър Главчев в парламента
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бойко Борисов: Няма да се учудя, ако Терзиев сам си тръгне


Бойко Борисов: Няма да се учудя, ако Терзиев сам си тръгне
В кулоарите на Народното събрание Борисов коментира, че всеки ден вижда хаос по улиците на София
28 Юни 2024, Петък, 11:38 ч.
Автор: Флагман.БГ

Във Вашингтон винаги съм бил на камината в Белия дом и са ме посрещали с топовни салюти, заяви лидерът на ГЕРБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви, че няма да се учуди, ако кметът на София Васил Терзиев сам се оттегли от поста си.

По-рано днес Терзиев заяви, че "има чувството, че наесен ще ходим на избори в София". В кулоарите на Народното събрание Борисов коментира, че всеки ден вижда хаос по улиците на София, че нищо не се прави и няма една сключена обществена поръчка, пише offnews.bg.

"Той като вижда как не владее изобщо материята, а това, което правят, само предизвиква нови проблеми... Няма да се учудя Терзиев сам да си тръгне", каза Борисов.

Той реагира и на заявката на "Продължаваме промяната - Демократична България" (ПП-ДБ), че ще внесат нови правила за избор на членове на антикорупционната комисия. Призова първо да бъдат избрани комисии на парламента, защото "без тях нищо не може нищо да стане".

Лидерът на ГЕРБ заяви, че кметовете, атакувани с множество сигнали за несъвместимост - по думите на Лена Бориславова от Агент Петър от ДС - "провалят градовете си и не са спазили закона".

Борисов каза, че не знае защо президентът Румен Радев отказа да отиде на срещата на върха на НАТО във Вашингтон.

"Аз знам, че когато аз съм бил във Вашингтон винаги съм в Белия дом, на камината, виждал съм шефовете на департамента, посрещали са ме с топовни салюти", заяви Бойко Борисов и отказа да отговаря на повече въпроси.

 


В категории: Политика


37
Коментара по темата
37.
До възмутения №36
29.06.2024 17:51:12
0
13
Синчето ти продава бело, уточнявай се !!!
Така се е научило като жълтопаветен маргинал.
36.
Възмутен
29.06.2024 13:52:59
13
4
Бургас с кмет на ГЕРБ, за съжаление, е град без переспективи за младите хора, затова всички млади заминават за Варна, София и чужбина! Синът ми е с две висши образования и работи ... продавач!
35.
Фраза
29.06.2024 07:56:50
14
3
" Аз съм прост и вие сте прости , за това се разбираме"

Една велика фраза която описва точнони ясно тази паплач наречена народ.
34.
Кокалът е сладък, нали Баце?
29.06.2024 06:46:37
10
6
Бих се учудил, ако ти си тръгнеш сам
33.
Потъването продължава по план
29.06.2024 00:10:14
4
24
Политиката умира на 9 юли 2020-а и започва циркът: по площадите носят
ковчези, мятат яйца и вадят жълти павета, двама прогресивни бойци се
прославят, акостирайки с лодка на брега на Сарая.
В следващите сезони на подправената реалност вечерното шоу става първа
сила, идват нови звезди от Харвард, тъпчат конституцията, обещават
електрически коли и камиони, по върховете се завихря любовен триъгълник,
арестуват Бойко Борисов, чегъртат “бивши хора”…
32.
Някой
28.06.2024 20:43:21
23
6
Психото пак е дрънкало тъпотии че да имат Нова и бтв какво да дадат в новините си.
31.
И аз знам до № 29
28.06.2024 20:12:48
21
2
Малоумник,поне прочети.какво съм писал !!!---Цитирам се : " това на новите след теб направо кърти мивки отвсякъде - тези са по нагли и от теб..... " , "колко ти плащат да ги защитаваш политическите мекерета..."---Къде видя в коментарите ми да превъзнасям и възхвалявам ,което и да било от политическите мекерета ??? Единствено съм си позволил да цитирам и един вид да дам за пример Апостола.Сега виждам,че освен другото не можеш и да четеш с разбиране,ама какво да се прави,любимият ти вожд го каза- "материала е виновен ".Писах вече за нивото ми и класата,повече няма да слизам на твоето .Който разбрал,разбрал !!!----p.s.и не знам много,просто осмислям очевАдни факти,повтарям факти не всякакакъв вид обобщения- общи приказки...
30.
Хахаха
28.06.2024 19:59:12
20
8
Само по коментарите ми е ясно , че вие бургазлиите сте много просто племе , за тояа стоите в един умрял от бизнес град , а ниски заплати , без развитие , без бъдеще за децата ви. Ама карай важното е гербав крадлив кмет да имате. Хахахаха мизерници, вие сте за някоя африканска държава паплач такава.
29.
До 27 дето много знае
28.06.2024 19:54:32
9
33
Трябва да си малоумен жълтопаветник, който повтаря до полуда опорките на "честните и неплатени" протестери!
Къщи, чекмеджета, мата хари бобокова и подобни фотошопирани опорки, показват нивото на тролчетата на Найо Цицин :)))
Просто, по просто, най-просто Киро, крадливо, лъжливо, осъдено за простъпките си Кокорчо но Спеца...останалите от ПП-ДБ са още по-зле, обединява ги само лакомията и простотията!
Бойко е велик политик, опонентите му са с купени дипломи и плагиатствани дисертации.
Алкохолът и дрогата не прощават никуму!
Ти си ярък пример за което!
Зарибиха ви с малко бело и кроасани с бира за да се търкаляте по жълтите павета и да осквернявате храмовете, дори да палите полицаите, като ви залъгваха, че сте с индулгенции за престъпления, защото сте надрусани и алкохолизирани и няма да отговаряте за деянията си!
28.
4 години разруха и разврат
28.06.2024 19:36:50
5
13
България няма финансови, а и други сили да изкара още един цикъл на декорна харвардска дебилизация!
27.
И аз знам
28.06.2024 19:13:47
17
4
до № 23. Юлиян ----От коя фирма трябва да съм откраднал - цял живот,до преди да емигрирам, 1998 -2019г съм работил в моята си фирма,аз съм бил собственик.Така че,какво казваш байно сам съм се крадял ???---Въпросите си остават - защо не усетихме просперитета,въпреки милиардите,които се изсипаха в Бг ?Защо Румъния ни изпревари,а беше след нас спрямо заплати,приеха ни по едно и също време в ЕС ?Защо там има осъдени и излежаващи присъдите си политици,а тук не,следиш ли логиката ?Коя истина е казал Тиквата,че е направил сГлобката под давление на А. Петров,нали уж той е предсетател на неговата партия,как друг ще му казва,какво да решава !!!Не съм казал че е лесно да се управлява държава,но не съм се и наемал и ИЗКАЗВАЛ ,че съм по-по-най подготвен за това.Това последното случайно да си го чул от някой,който казва истината - за по-по-най питам ?Виж писмото на Левски -човека ги е прозрял шарлатаните още на времето и е писал - " За тези, които обещават много, само и само да ги изберете да ви управляват, а после се отметнат от думите си, като кажат, че времената били трудни и те видите ли не предполагали че такова е положението, наказанието е..."---p.s.и не прехвърляй проблема от болната глава на здравата-хората да се поправят,че да се оправила държавата !!!Кой държи властта и управлява бе хайлазино ?Хората ли -при 35 % избирателна активност,от която 10-12 % кооперативен вот ???Хората са отвратени от този политически тюрлюгювеч.И последно колко ти плащат да ги защитаваш политическите мекерета ? Ако е добър надника мога и аз да се цаня,дистанционно,като ти гледам изложението ,тезата и защитата съм класи над теб,мога да те опровергая моментално и то защото не излагаш факти,а общи приказки,Давам ти пример-опровергай факта изложен в предния ми коментар,относно емигриралите българи през мандатите на
26.
Днешната изява на Васил Терзиев
28.06.2024 18:49:36
3
26
Неспазването на конституционната норма за независимост на съдебната власт се превръща в трайно поведение на представителите на ПП от момента на появата им на политическата сцена в България.
В този смисъл Васил Терзиев е отличен последовател на Кирил Петков, чийто старт в политиката започна с прегазване на Конституцията, а присъствието му на върха на изпълнителната власт бе белязано от многократно нарушаване на законите в страната.
25.
Банкята
28.06.2024 17:27:13
23
8
Тоя вече хептен изперка и почна да се държи като Волен Сидеров ...
24.
Радев с дрона
28.06.2024 17:04:51
22
9
Е*ати жалкото човече, е*ати жалката история! Тоя дебил не спира да се излага.
23.
Юлиян
28.06.2024 16:27:04
14
24
Бойко Борисов ви казва истината,това,че някои хора го плюят без да имат основание е друг въпрос!
Но българина няма угодия,който и да изберат пак ще го оплювате и пак кусури ще намирате,това ви е вкоренено,да плюете и да злобеете,затова никога няма да се оправите!
Защо не се промените,бъдете по добри хора,не злобейте,не завиждайте!
Плюете по форумите,но да не мислите,че е много лесно да управляваш държава,то една фирмичка с 20човека е трудно да контролираш,камо ли държава и то с хора които не искат да се превъзпитат,все някой ги краде,все някой им бърка в джоба,все някой друг ви е виновен!
Задайте си въпроса,вие които пишете тъпотии по форумите,какво сте постигнали с честен труд в този живот??????
Дали не сте лъгали,мамили,пооткраднали нещичко от фирмата където работите или от някой друг,помислете щом пишете такива простотии ясни сте като бял ден!!!!!!!
Поправете се хора,за да се оправи държавата!!!!
22.
И аз знам
28.06.2024 15:34:43
14
17
Борисов, Борисоо-ов и аз знам, че по време на твоето управление, близо три мандата над половин милион със сигурност, а може би милион, милион и двеста хиляди българи емигрираха. Това бе период през който в България се изливаха милиардите от Евро фондове именно за да стане България просперираща държава. Та фондовете се усвоиха, а аз и сънародниците ми не усетихме да сме просперирали. Така че Тикво, отговори на едно просто въпросче - какво точно стана с парите?Имам и други- Не ти ли стига? Колко още? Осигурен си за внуци и пра-пра... пра внуци. Ако беше стока за мириса е, народът щеше да е твърдо зад теб, нямаше да ти се налага да си играеш на млад техник сГлобки, проби и прочие Лего простотии. ----p.s.за също се принуди да емигрира в резултат на "прекрасното" ти управление, а това на новите след теб направо кърти мивки отвсякъде - тези са по нагли и от теб, направо те ...аковат с 200,минават отвсякъде имам предвид
21.
путкин
28.06.2024 15:13:41
10
8
само по десен плюсчета си цъка на коментар, жалка работа, дай с малко повече замах трололо... ама ние си те знае колко си жалък, не си писал още за Прокопи нищо, имаш да наваксваш :)
20.
ПП
28.06.2024 15:09:09
8
24
Когато ченгетата от ДС създаваха ПП с активното участие на нейните лидери, те бяха добри. Сега, когато ги унищожават, така както си ги и създадоха, станаха лоши.
Ако не си научил основният урок в живота и най-вече политиката, че няма безплатен обяд, ти нямаш място в нея.
ППДБ са политическите престъпници, заради чиято свалка за една нощ със злото, което държи България през последните 70+ години, ние, обикновените граждани, вече нямаме никакъв шанс.
Територията бе окончателно отвлечена и надежда никаква за нея няма.
19.
Банкянския клоун
28.06.2024 14:50:08
16
19
Много си забавен,тикво! Щеше да е много смешно, ако беше комик, но е тъжно, защото този индивид вече почти 15 години управлява територията. Срам! Срам!
18.
путкин
28.06.2024 14:41:55
14
18
герботрола 14 и 15 бе смогва да нацъква минуси на народната любов... трудно е, а
17.
Мвън
28.06.2024 14:06:38
12
24
Може би тук някъде е моментът да излезе на светло и актуализираният списък "Магнитски"
16.
Ти къф боклук сии..
28.06.2024 14:00:05
15
27
Ко станаааа, къде ти е правителството? Нали беше най-подходящият, можещия, подготвен, Кисинджър от банкя и др. подобни глупости изговорени от приближените ти свиркаджи. Никъф чеп не става от теб, боклук!
15.
ПП/ДБ са пуснати от психиатрията
28.06.2024 13:54:52
16
22
Диапазонът на ППтата е от глупост и некомпетентност до вреда. Жалки, но вредни. Омразни, но нагли! Кресливи и некомпетентни.Псевдо-общественичките реват, за да са над закона, да не бъдат проверявани, да плещат своите глупости и лъжи и свободно да пречат на МС, ДАНС, МЗ и всички държавни органи да ви вършват работата, която им е възложена по закон.
14.
ПП-ДБ много кеш за тролене са пуснали
28.06.2024 13:28:37
16
27
Борисов ги остави ПП-ДБ да лаят по него, да се катерят на негов гръб, но накрая ги вкара в задънена улица и ги принуди да му се молят публично да ги остави на власт.
В най-новата ни история Народното събрание не помни такова политическо унижение, такъв срам.
ПП-ДБ се превърнаха в най-мразените хора в държавата с чудовищния си стремеж към власт, несъизмерим с техните скромни възможности.Някои си бяха въобразили, че шепа сектанти от НПО-та ще яхнат властта през задния вход. И ще колят и бесят, както е в София - прайдове,драг кралици, педалска им работа на объркани ментално и духовно сатанисти.
13.
Ужас
28.06.2024 12:58:54
27
31
Свиня проста корумпирана. Ти няма ли да си тръгваш вече?
12.
Кар
28.06.2024 12:49:43
24
31
"Моделът Борисов се разпада (макар бавно) пред очите ни, тъй като народът вече не го иска; олигарсите се бият помежду си; нови кандидати за олигарси ги притискат отвън. В днешния свят, обаче, не е като в древна Гърция: всичко е свързано помежду си и всичко влияе на всичко. Затова днес виждаме и действието на още един мощен фактор, който убива "модела Борисов": външният".

Тръгни си сега тулупе, защото на есен ще усетиш народната любов!
11.
fjfjffj
28.06.2024 12:32:45
27
24
ЧЕКМЕДЖАН,великия български строител,който би надминал по строителство и самия Фичето.ако се направи конкурс,за строителство на 10км от някоя магистрала,но конкурса да е между немска,китайска и някоя друга,но не българска,и след тази порачка,да се работи по това качество и с тези разценки и в бъдеще,великия строител Чекмеджан,повече няма и да обели дума за строителство,щото няма да може,нито да строй и да краде,нито качеството ще отговаря на това на една от тези фирми в конкурса.Знаем го как строи,60?70 цм асфалт,нашия КАУН слага 15 см,другите в шкафове и за мастии,по Барселони и незнам си къде.Само за сравнение,най Скъпия тунел е в България,и за срававнение . Тунелът „Лердал“, 24 500 метра, Норвегия.

Прочетете целия материал на следния линк: https://www.actualno.com/curious/top-5-na-naj-dylgite-shosejni-tunela-v-evropa-news_1777609.html © Actualno.com
10.
ОХ
28.06.2024 12:30:06
27
36
Не е ли по добре да си тръгнат всички от
ГЕРБ. Да се освободим от робството им.
9.
*********
28.06.2024 12:10:40
1
23
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
Няма да де учудя
28.06.2024 12:06:57
28
37
ако тиквата се пенсионира.
7.
Хахахах
28.06.2024 11:58:08
34
17
Цялата "сглобка" и олигофрените гласували за тях, са малоумна, гнусна кал! Нали вееее кретени гейпарадски
6.
Топовен салют
28.06.2024 11:52:37
30
56
НАРОДЕЕЕЕЕ, до кога ще го търпиш тоя олигофрен?????????????
5.
Методиев Магнитски
28.06.2024 11:52:24
26
52
Тоя некадърник не го интересува, че не може да направи правителство, салюти и камината в белия дом са му в главата. Неможачи!
4.
....
28.06.2024 11:49:10
25
36
Боже, Боже, колко мъка има по този свят, Боже!
3.
Буци тъпото
28.06.2024 11:47:32
29
38
кАжи тикво проста колко папи са те галИлИ по главата. Мани ги тея салюти.
2.
2ss
28.06.2024 11:47:30
27
34
zatvor sa tozi bokluk.
1.
343
28.06.2024 11:46:16
31
32
PREDLAGAM VECHE NIKOGA DA NE MU DAVAME DUMATA NA TOVA NEKADURNO CHENGE.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Екоминистърът дойде изненадващо в Созопол, показаха му състоянието на остров Св. Кирик Екоминистърът дойде изненадващо в Созопол, показаха му състоянието на остров Св. Кирик Ще се размърда ли най-накрая държавата От майка към дъщеря: 4 важни съвета за любовните срещи От майка към дъщеря: 4 важни съвета за любовните срещи Запознанствата са по-лесни, ако не ги приемаш (или себе си) твърде сериозно Страх от интимност? Ето как да го преодолеем Страх от интимност? Ето как да го преодолеем Признаците, по които да разпознаем, че се страхуваме от близост Зодии, които обичат  да си хвърлят парите на вятъра Зодии, които обичат да си хвърлят парите на вятъра Вие сред тях ли сте  Стотици деца наблюдават зрелищни полицейски демонстрации в Бургас Стотици деца наблюдават зрелищни полицейски демонстрации в Бургас Пред ентусиазираните малчугани работещите в структурите на МВР показаха своето оборудване, автомобили и техника Най-вкусният бананов пай с пухкава заливка, ще искате още и още Най-вкусният бананов пай с пухкава заливка, ще искате още и още Вижте рецептата Как да отблъснем комарите у дома и в градината Как да отблъснем комарите у дома и в градината Можем да отблъснем и да се справим с досадните комари и с натурални средства. Ето как Който много мрънка - остарява бързо Който много мрънка - остарява бързо 4 неща, които ви рязко ви състаряват Само Бог и професионалистите от "Сърце и мозък" спасили живота на Наталия от влакчето на ужасите в Слънчев бряг Само Бог и професионалистите от "Сърце и мозък" спасили живота на Наталия от влакчето на ужасите в Слънчев бряг Тя вече е извън опасност и вече е в съзнание, приведена е в гръдна хирургия до пълното й възстановяване Гери-Никол бясна, бившият й глези новата с "Порше" Гери-Никол бясна, бившият й глези новата с "Порше" ММА боецът Дани Илиев влюбен в екзотична секси лекарка
10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война 10 ясни знака, че на хоризонта се задава глобална война САЩ, Русия, Украйна, Иран, Хизбула, Израел - много варианти и малко алтернативи за мир Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина Майка загина пред погледа на децата си, след като оплете дрехите си в кабела на кабинков лифт и падна от 150 м височина На мястото на инцидента веднага бил изпратен хеликоптер, както и планински спасители, които след продължително търсене открили тялото ѝ Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Най-голямата морска надпревара на над 50 килови яхти ще се проведе тази събота в Бургас Рали „Ветроходство и приятели“ е единствената в България регата, в която може да участва всеки желаещ ветроходец, доброволец и екипаж Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Гривни за 50 бона, а маникюрът – тотал щета Освен че си е направила видимо нескопосана ноктопластика, Тита скоро не я е подновявала и ноктите й доста са израснали в основата О, боже! Тя е жената на най-богатия в света О, боже! Тя е жената на най-богатия в света Тунингованата Лорън Санчес шокира с целулитно тяло Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Изцепката с трибагреника я докара до антидепресанти Единствената ѝ компания била майка ѝ, като само с нея се отпускала да говори Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж Беше една от най-красивите, а днес прилича на мъж След като моделката стана на 50 е предприела не една или две пластични корекции, за да се подмлади, но не й се е получило, а напротив Едва не загуби живота си в катастрофа Едва не загуби живота си в катастрофа Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Футболен турнир в Бургас стартира в тон с европейското Двубоите ще се играят на Спортен Комплекс "Звездичка Арена" , "Диалог Арена" и игрищата в Университет "Проф.д-р Асен Златаров" Това е новият премиер на Великобритания Това е новият премиер на Великобритания 58-ият министър-председател Киър Стармър произнесе първата си реч
Иво СИРОМАХОВ Иво СИРОМАХОВ Партия "Величие" трябва да се прекръсти на "Том и Джери"
Виц на деня Виц на деня - Скъпа вече сме женени, кажи колко мъже си имала?
- Обаче няма да се сърдиш!
- Добре, няма.
- 7.
- В смисъл... аз съм 7-ми?
- Не ти си 4-ти.
Виц на деня Виц на деня - Иване, къде си?
- Играя си с децата на двора.
- Прибирай се веднага вкъщи, аз съм дала 1000 лева за компютър, той ще ми играе на ДВОРА.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Аз чуждото го не ща, само моето си искам - на когото и да е то
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори