×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Интензивни валежи отново оцветяват част от картата на България в петък
  • Депутатите изслушват вътрешния министър по въпроса за изненадващото предаване на Брендо
  • Срути се покривът на летището в Делхи, има загинал и ранени
  • Интензивно движение по границите ни
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Двама българи поискаха "Левски" от Наско Сираков, но...


16 Февруари 2023, Четвъртък, 10:00 ч.
Автор: Флагман

Единственият вариант е клубът да фалира и тръгне на чист от аматьорския футбол

Футболният Левски се намира в много тежка финансова ситуация. Наскоро стана ясно, че "сините" няма да подпишат договор с известна чуждестранна компания. Контрактът се очакваше от не малко време като се считаше, че ако се стигне до сделка финансовите проблеми на клуба ще се решат.

Сега ситуацията е сложна. Според БЛИЦ, преди време до Наско Сираков пристигнала оферта от двама много богати българи. Те били готови да влязат в клуба, но само при едно условие - ако Левски фалира и направи тотален рестарт от нулата – т.е. създаде се ново дружество. Наско се изсмял на това предложение, твърди изданието. Сочи се, че мажоритарният собственик на клуба изключва подобен вариант за бъдещето на Левски.

Както е известно, публиката на "сините" прави редица кампании и действия, за да стабилизира финансовото състояние на клуба.


В категории: Спорт


9
Коментара по темата
9.
Алексндър Томов
18.02.2023 07:30:08
1
1
Ееееййй, Сираковеца сигурен ли си че ти си на чело на Левски, Това е сценария на Сашко Томов той е унищожителят на отбори!
8.
Ашексндър Томов
18.02.2023 07:27:08
1
2
Точният човек за убиване на отбори е Александър Томов, Литекс стна ЦСКА, А Левски направо Локо Мездра 2 или няма да съществува!
7.
Сираков крадец
18.02.2023 07:20:29
2
1
Е сега отиди при перукта дето му целуна задника на конгреса и го питай що Левски е така, и той да ти помогне!
6.
Сираков крадец
18.02.2023 07:16:40
1
0
Още в момента в който разбрах, че Сираковците бъркт с пръсти в този отбор казх, че не го чака светло бъдеще, защо сега отбора е пред фалид, къде с парите Сирковциии!
5.
Сираков крадец
18.02.2023 07:14:32
2
1
Сираков и са крадци от много време и този дето фалир Левски и алчната му жена, Левски не з първи път е н това дередже, как не се намери един читав човек за този отбор!
4.
Е
17.02.2023 17:47:35
3
2
Отлагат неизбежното,айде марш на село,при Струмскаслава,ще има заглавия от типа РАЗГРОМИХМЕ ГИ ХАХАХА
3.
Сигурно са се гаврили. Но така не се прави
16.02.2023 13:58:36
3
8
Двамата много богати да не са братята от ефбет?
2.
Ebi si maikata
16.02.2023 13:44:25
6
0
Zashto be idiot?
1.
Мурджо
16.02.2023 13:10:39
6
7
Местяя.... закриваай.. некадърни гювенджии....
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
ПП-ДБ внася правилата за избор на новото ръководство на антикорупционната комисия ПП-ДБ внася правилата за избор на новото ръководство на антикорупционната комисия Това съобщиха членове на коалицията на брифинг в парламента БСП иска край на преговорите с Украйна за оборудването за АЕЦ "Белене" БСП иска край на преговорите с Украйна за оборудването за АЕЦ "Белене" Социалистите внесоха проект за решение в парламента Зверско меле край Монтана с 2 жертви и трима тежко ранени, дете е с опасност за живота Зверско меле край Монтана с 2 жертви и трима тежко ранени, дете е с опасност за живота Сред пострадалите е 5-годишно дете Карнобатският олигарх Миню Стайков спаси резиденцията си от конфискуване Карнобатският олигарх Миню Стайков спаси резиденцията си от конфискуване Софийски градски съд вдигна запорът върху фирма „Стайстрой консулт“, в чиито активи е палатът в квартал „Бояна“ Бургас ще е домакин на уникално състезание Бургас ще е домакин на уникално състезание Състезанието за Купа Бургас 2024 започват днес Изментиха този футболен национал и жена му с над 90 бона за жилище Изментиха този футболен национал и жена му с над 90 бона за жилище Всичко беше наред, докато в един момент установихме, че няма абсолютно никакво развитие по строежа. Сградата беше изоставена недовършена и обрасла в трева, разказва Виктория "Маркет линкс": Най-много хора искат предсрочни избори "Маркет линкс": Най-много хора искат предсрочни избори Най-силно се подкрепя вариант за политико-експертен кабинет, подкрепен основно от ГЕРБ, ДПС и други формации Жена даде 3 000 лева на телефонен измамник, представил се за лекар Жена даде 3 000 лева на телефонен измамник, представил се за лекар За пореден път полицаите умоляват гражданите при подобни случаи веднага да сигнализират в полицейското управление Мерцедес катастрофира в центъра на Бургас, събори стълб и заседна (СНИМКИ) Мерцедес катастрофира в центъра на Бургас, събори стълб и заседна (СНИМКИ) Инцидентът стана около 10 ч. на оживеното кръстовище между ул. „Христо Ботев” и ул. „Княз Борис I” Терзиев и съветниците от София да питат кмета на Бургас за организацията на движението, зове министър Терзиев и съветниците от София да питат кмета на Бургас за организацията на движението, зове министър Не вярвам да се стигне до арест на столичния градоначалник, но ако съберат достатъчно доказателства, ще действаме по закон, каза Калин Стоянов
Леден душ за демократите! Байдън загуби дебата, Тръмп го хули заради войната в Украйна и помощта за Киев Леден душ за демократите! Байдън загуби дебата, Тръмп го хули заради войната в Украйна и помощта за Киев Ще уредя нещата между Путин и Зеленски като избран президент, преди да встъпя в длъжност през януари, закани се милиардерът  Втори мандат за Урсула фон дер Лайен Втори мандат за Урсула фон дер Лайен Избраха и Антониу Коща за председател на Европейския съвет, а Кая Калас ще е върховен представител на ЕС по външна политика Тежко ранен полицай след нападение срещу дома на висш магистрат Тежко ранен полицай след нападение срещу дома на висш магистрат Униформеният е пострадал от запалителна бомба Заподозряха Кейт Мидълтън в грозна измама Заподозряха Кейт Мидълтън в грозна измама Новата конспиративна теория започна да се разпространява след скорошната публична поява на принцесата на Уелс Президентски дебат Байдън срещу Тръмп: Какво се очаква Президентски дебат Байдън срещу Тръмп: Какво се очаква Двамата ще се изправят лице в лице за първия от два телевизионни дебата Прегръдката между Ким Чен Ун и Путин изнервя Пекин Прегръдката между Ким Чен Ун и Путин изнервя Пекин Задълбочаващите се връзки на севернокорейския лидер с Русия могат да усилят чувството му за независимост от Китай Израел ще върне Ливан в каменната ера, закани се Йоав Галант Израел ще върне Ливан в каменната ера, закани се Йоав Галант Министърът на отбраната обаче изтъкна, че не иска война с "Хизбула" Ялов опит за военен преврат в Боливия, арестуваха организатора Ялов опит за военен преврат в Боливия, арестуваха организатора  Танк е разбил портала на президентския дворец, а военнослужещи са нахлули вътре, но метежът не успя да свали държавният глава Взривове в Киев, руснаците удариха отново и подготвяното за F-16 летище в Староконстантиновка Взривове в Киев, руснаците удариха отново и подготвяното за F-16 летище в Староконстантиновка Павел Пригожин, който оглави ЧВК "Вагнер" след смъртта на баща си Евгений, разкри, че  е превзета и Радоловка  Свирепа градушка удари половин България тази вечер Свирепа градушка удари половин България тази вечер Прогнозите вещаят още проблеми в Западна България тази вечер
Николай Марков: Николай Марков: Мозъчният тръст и всичко останало във „Величе“ съм аз, няма други! Виц на деня Виц на деня 22:00:
- Скъпи, кое е по-важно за теб футболът или аз?
23:45:
- Разбира се, че ти!
Виц на деня Виц на деня - Здрасти, що си намръщен?
- Щото синът се жени.
- Епа, то сите се женат. Как се казва булката?
- Ханс.
- Аа, ти за това си нервозен. Щото името не е македонско...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Феминистката - жена, която няма полов живот, но твърди, че тя самата така е решила.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори