

- Ами... ако имаш неуредени дела, сега е моментът.

- Единият прави илюзии... другият поне си признава.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето я рецептата
Най-страхотната част в приготвянето на торта Медовик е, че не е необходимо да разточвате блатовете
Видът й буквално онемява
Накрая задължително ги оваляйте в канелена захар за още аромат и сладост – божествени стават
Така поддържа перфекната си форма
Ще ви трябват не повече от 15 минути за всичко
Достатъчно е да вземете прости съставки и леко да промените обичайната концепция
Името му идва от това, че по толкова количество се слага от захарта, киселото мляко и брашното
На Великден ще стане голям хит
Тестото се слага да втаса само един час