

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тотален хит, ще ви хареса
Пъстървата е постна риба, което означава, че съдържа минимално количество мазнини
Това е признанието на самия Лоренцо
Индексът на тържищните цени (ИТЦ), който измерва промените в цените на едро на хранителните стоки, се е увеличил с 0,64% до 2,197 пункта, спрямо 2,183 пункта през предходната седмица
Ето я рецептата
В православната вяра на българите светецът Николай, чието име означава "Побеждаващ", се почита и като патрон на рибарите
Това е съвет от опитна домакиня
Пъстървата с моркови на фурна е много крехка и вкусна, приготвена по този начин. Сервирайте я с бяло вино и се насладете на всяка хапка
Майсторите готвачи я приготвят по тайна рецепта, която тушира миризмата. Тази марината съдържа богатство от вкусове и аромати, които не само премахват острата миризма на риба, но и добавят интересен вкус към нея
Докато ги опитваме, можем да стоплим сърцето си с техните хитове