

- Много!
- Какво най-много обичаш?
- Най-вече менюта...

- Разбира се!
- Добре... какво е интеграл?
- Айде виж баща ти, че сега ще готвя...

- И двамата не си мърдат пръста!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Лесни, бързи и ефектни зайчета за настроение на празничната трапеза
Рецептата е лесна дори за начинаещи
Така няма да се напукат и белят по-лесно
Пекарната на ритейлъра отново впечатлява с изобилие от козунаци
Много вкусна и проста рецепта.
Няма сложна техника, а резултатът е впечатляващ
Празникът е винаги в неделята преди Страстната седмица
Половин кило струва над 20 лева, а мераклиите да го опитат – стотици
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден