

- Може синко, може, ама язък за жената!

- Нашият ресторант е от категория лукс! Сметката на клиентите се носи от кардиолог!

Управител:
Веселин Василев, email: v.vasilev@flagman.bg
Главен редактор:
Катя Касабова, email: k.kassabova@flagman.bg
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето начин как да си ги сготвите
Ето как да блеснете с кулинарен шедьовър
Toзи cиpнeн xляб e идeaлeн зa зaĸycĸa, oбяд или ĸaтo дoбaвĸa ĸъм вeчepятa, тoлĸoвa e вĸycнo, чe щe гo пpигoтвятe oтнoвo и oтнoвo!
Къщата ухае невероятно, дори съседите се редят на опашка
Процедурата по приготвянето му е малко по-различна от стандартната, затова просто следвайте рецептата
Пригответе ги само веднъж, за да видите колко са вкусни
Хрупкавата им коричка е умопомрачително вкусна, а отвътре остават сочни и мекички
Приготвят се много лесно, а вкусът им е уникален
Дори и децата ще харесат тиквата след това ястие
Тази питка със сирене донякъде напомня на италианската пица, но вече без домати и сос